Wysłany: 22:19, 13 Cze '25
Temat postu: Przystojni krótkowłosi
No dobra poszukamy zaraz jakichś może istnieją kto wie ? ten blondyn z Miami Vice był całkiem spoko i muzyczka też niezła moim zdaniem lepiej wyglądał niż jakiś Brad Pitt, Pitt miał zawsze coś trochę dziwnego z japą jakiś chomikowato-małpowaty i jednocześnie dziwacznie kwadratowa szczęka jakieś takie dziwne połączenie według mnie
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:21, 13 Cze '25
Temat postu:
ale co cie to gówno obchodzi przecież i tak już nikogo nie poznasz, zajmij się czymś praktycznym.
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
czyli szachami ? przecież grałam dzisiaj 23 gry helooł trzeba odpocząć i nowe tematy pozakładać. Niestety nigdy nie byłam jakoś specjalnie ambitną i zmotywowaną osobą nie dam rady się teraz uczyć rozszerzonej matmy musze mieć jakiś cel no do matury kiedyś się uczyłam ale teraz to nie mam ochoty jak ktoś się zgłosi we wrześniu to będę na bieżąco się uczyć i tak wszystkie podręczniki i jutuby mam. Nie potarfię się uczyć na zapas zwyczajnie nie mam ochoty, a do księgowości to też kuźwa nawet nie wiem co będę robić podstawy znam jeszcze sobie coś powtórzę i tyle nawet nie wiem czego niby miałabym się dodatkowo uczyć i co robić. Sram na to jak mi zapłacą to będę robić.
Wysłany: 22:46, 13 Cze '25
Temat postu:
to w takim razie zajmij się czymś co wychodzi poza horyzonty zainteresowania 13 latki
Cytat:
ten koleś ma niepokojąco dobry wygląd
No i chui, dla ciebie to i tak bez znaczenia. NIC Z TYM NIE ZROBISZ. USPOKÓJ SIĘ I NIE OGLADAJ JEGO. _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Może ekonomią ? ale to zbyt teoretyczne i nudne gówno a ciekawych podręczników nie ma wszystko teoria a w praktyce nikt nic nie wie jak co działa. No może walutami się zajmę bo tu przynajmniej można coś zarobić.
Wysłany: 22:52, 13 Cze '25
Temat postu:
Żadną kurwa ekonomią jest masa ciekawych filmów na you tube . na przykład sztuczną inteligencją helou
Wysłany: 22:56, 13 Cze '25
Temat postu:
pusta idiotka
przecież próbowałam chyba z 5 lat temu ekonomii się uczyć ale zaczęłam od mikroeokonomii a to teoretyczne gówno znudziło mnie i przestałam, no może makroekonomią się zajmę to będzie lepsze
Wysłany: 22:59, 13 Cze '25
Temat postu:
kretynka
Nikt normalny nie lubi się uczyć bez celu jak coś go mało/w ogóle nie interesuje albo jak nie ma z tego pieniędzy heloooł, a sztuczna inteligencja może w robocie mi się przyda JAK JUŻ BĘDĘ JĄ MIEĆ. Jak będą mi płacić zajmę się czymś no co mnie to gówno obchodzi jakieś AI
Języka jakiegoś mam się uczyć ? angielskiego powtórzyć ale ja nie zamierzam gadać po angielsku sram na to chce sobie spokojnie siedzieć w księgowości polskiej. Nie lubię gadać nawet po polsku długo to co dopiero po angielsku z jakimś niedojebanym hindusem sram mu do ryja tak czy siak i na te międzynarodowe korporacje ąę.
4. Mikołaj konsumuje dwa dobra i ma dostęp do konkurencyjnego rynku. Cena x wynosi $2, a cena y to $4. Jego funkcją użyteczności jest U(x, y) = ln(xy). Jego zasób początkowy składa się z 60 jednostek dobra x i nie zawiera dobra y. Znajdź jego ostateczną konsumpcję y.
a) 22,5
b) 30
c) 7,5
d) 15
e) żadne z powyższych.
TO JEST MIKROEKONOMIA KURWA, zero praktyki i przykładów z życia kurwa typowe zjebanie akademiczne odrażające dla normlanych ludzi jak pieniędzy z tego nie ma to na chuj mam te gówna wbijać sobie do głowy daj mi normlany podręcznik, wykład, przykłady z życia kurwa do ciężkiej cholery
Wysłany: 23:20, 13 Cze '25
Temat postu:
to już lepiej kotki oglądaj
To że jesteś homoseksualny/aseksualny to nie moja wina chyba nigdy nie wrzuciłeś nawet jakiejś atrakcyjnej kobiety ogarnij się i zastanów się poważnie nad swoim brakiem jasnej orientacji seksualnej chłopie !!!!
Wysłany: 23:28, 13 Cze '25
Temat postu:
a Nyusha? Nice try dziwko, ale znowu pudło.
Wysłany: 23:34, 13 Cze '25
Temat postu:
jeb się na ryj tępa cwelówo
Makroekonomia i księgowość od dzisiaj może z domieszka mikroekonomii hahahaa kurwy zasrane będziecie mieć zabawę czekajcie na to już jutro się zacznie, faceci przystojni popierdoleńcom przeszkadzają kurwa... zakompleksione oblechy tfu
Wysłany: 23:41, 13 Cze '25
Temat postu:
spierdalaj pusta szmato
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów