Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:48, 03 Sie '25
Temat postu:
nie możesz się zdecydować czy ten gościu jest przystojny? Najlepiej się uchlać z nim.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 14:16, 10 Sie '25
Temat postu:
Pierdoły
A co się dzieje z dolarem ktos zauważył????
Na glownej stronie googlowskiej wyświetla się tylko kurs z 8 sierpnia wczoraj o 10 byl kurs 1,19 zl!! po czym znikł albo faktyczna wartośc albo mieli włam na stronę albo faktyczna wartosc z wczoraj i wszyscy teraz to ukrywają...
nigdy na dniu dzisiejszym nie było awarii a teraz nie wyswietla sie dzisiejszy kurs
jak wejdziecie owszem wyswietla sie 3 cos tam ale malo kto wchodzi na dzisiejszy po prostu
Wysłany: 18:13, 10 Sie '25
Temat postu:
jp wejdz sobie z poziomu komorki na google, wpisz kurs dolara pojawi sie wykres. Ale kurs 3,60 cos tam wyswietla się z poziomu 3 miesięcy - daj na dzień dzisuejszy - będzie pusto!
Nie było tak od lat. Nigdy. Nawet jak dasz kurs 5 dniowy to pojawi sie z 8 kurwa sierpnia.
niewazne
pies was tracal
ciekawe czy w poniedzialek tez dzien dzisiejszy nie bedzie dostepny.
jezeli kurs rzeczywiscie prawdziwy wynosi 1,19 zlotego to panstwo polskie to ukryje i da 3 zl cos tam raczej
To że wykres nie działa nie znaczy że w kantorach nie sprzedają i nie skupują kobieto . To tylko wykres - lustrzane odbicie . Nie traktuj tego jak rzeczywistości która ci mówi jak masz żyć. Tak sam w Chinach i w Brazylii. To nie wykres dyktuje ci jaka ma być cena, tylko rynek tworzy wykres - a rynek nie umiera nigdy. Co ty masz we łbie ? Przejdź się na miasto i sama sprawdź czy dolara już można kupić za złotówkę (w ogóle wiesz co by to oznaczało w jeden dzień - chyba kurwa atak nuklearny Rosji na stany zjednoczone na wszystkie miasta, helou ) ... (albo w swoim banku nie masz kontora?)
_________________ OpenChat
Wysłany: 18:37, 10 Sie '25
Temat postu:
i wiecie co .. u mnie w banku cena też stoi w miescu od 8 sierpnia na płasko .. To znaczy jest chyba opcja kupna i sprzedaży , widełki 3,59-3,70 .. ale nie mam konta walutowego żeby sprawdzić czy można kupić sprzedać. ... KURWA FAKTYCZNIE PODEJRZANE.
Tak jakby system zawiesił handel dolarem .. Ciekawe po ile można kupić na czarnym rynku _________________ OpenChat
Wysłany: 18:42, 10 Sie '25
Temat postu:
ale nie tylko dolar - wszystkie waluty tak mają... No chyba przerwa weekendowa czy coś .. w sumie norma. Co tydzień tak jest. Nigdy nie zwracałem na to uwagi.
Dobra srać na ten troling - przez chwilę dałem się jej wkręcić _________________ OpenChat
Wysłany: 18:58, 10 Sie '25
Temat postu:
pamiętam parę lat temu dolar też był po 3,66 ... i to była bardzo wysoka cena , bo wcześniej był po 3,13 ... A to znaczy że znów będzie po 3,13 .. no moze nie tak od razu , najpierw 3,33
Od maja 2014 do luty 2015 zdrożał z 3,03 na 3,70 .
Wysłany: 19:08, 10 Sie '25
Temat postu:
Cytat:
Daj już se siana.
BĘDE PISAŁ O CZYM CHCE - BO TO JEST WOLNA PIERDOLNIA , I O SZACHACH JAK ZECHCE TEŻ, A TY NIE ZAMIENIAJ SIĘ W DURDENA . ..... BO MOŻESZ TYLKO PATRZEĆ W MILCZENIU I CZYTAĆ
Rynek Forex jest otwarty 24 godziny na dobę, pięć dni w tygodniu. Notowania startują o 23:00 w niedzielę i trwają do 22:00 w piątek.
zapomniałem o tym ... a myślałem że w sobotę jest otwarty ...
Oczywiście, że w sobotę też jest otwarty. Tylko, że dostawcy danych na stronkach których to oglądacie w tym czasie tego nieaktualizują. Aby mieć większe widzenie na ten temat, trzeba posiadać np. aktywne konto brokerskie.
Masakra z tym Kloaką. Tutaj chyba przemawia jakaś twoja słabość do Kruczej, albo coś innego, może pragnienie urozmaicenia? Czyżby Polinka ci nie wystarczała?
Wysłany: 19:20, 10 Sie '25
Temat postu:
Cytat:
Czyżby Polinka ci nie wystarczała?
Szczerze mówiąc , zawieszamy na razie naszą "współpracę" .. nie żeby coś było nie halo, ale okazuje się że to obywatelstwo to nie jest jej tak właściwie aż tak potrzebne, a taki ślub to jednak poważna sprawa . Czyli na razie pauza do odwołania, może w przyszłym roku coś ...ona ma mnóstwo pracy i czasu nie ma. A ja i tak mam potężną depresję przez cały czas , tęsknię za moim dzieckiem które wyrwano mi z serca. Nie chce mi się żyć, myślę o samobójstwie. Rozważam to.
Szczerze mówiąc , zawieszamy na razie naszą "współpracę" .. nie żeby coś było nie halo, ale okazuje się że to obywatelstwo to nie jest jej tak właściwie aż tak potrzebne, a taki ślub to jednak poważna sprawa . Czyli na razie pauza do odwołania, może w przyszłym roku coś ...ona ma mnóstwo pracy i czasu nie ma. A ja i tak mam potężną depresję przez cały czas , tęsknię za moim dzieckiem które wyrwano mi z serca. Nie chce mi się żyć, myślę o samobójstwie. Rozważam to.
Rynek Forex jest otwarty 24 godziny na dobę, pięć dni w tygodniu. Notowania startują o 23:00 w niedzielę i trwają do 22:00 w piątek.
HANDLUJ !!!
Musisz wiedzieć na jakie źródło się powołujesz i do kogo jest skierowana informacja, tam zawarta.
Proponuje jakieś konto demo do handlu, ze strony dowolnego banku lub innego podmiotu świadczącego usługi maklerskie. Kasa wirtualna, a dane rzeczywiste. Zamiast uczyć się szachowych gierek, można grać tak aby uczyć się spekulować na swoją korzyść. I zamiast szachów można określać np. Poziomy DiNapoldgo.
LOL nie ma czasu na ślub ?? a jaki ma niby zawód że tak zapieprza od świtu do nocy ? chyba nie w gastronomii ? bo tam to i w soboty i w niedziele robią
emisariusz napisał:
A ja i tak mam potężną depresję przez cały czas , tęsknię za moim dzieckiem które wyrwano mi z serca. Nie chce mi się żyć, myślę o samobójstwie. Rozważam to.
ej ale chyba z 30% małęństw kończy się rozwodem i w większości dziecko idzie do matki a ojciec ma widzenia rzadko albo w ogóle. No takie życie to jeszcze nie powód żeby się zabijać ? żyje się DLA SIEBIE bo człowiek rodzi się i umiera samotny, Ojej jaki biedaczek dziecka nie ma i chce sie zabić mówiłam już znajomych przynajmniej se znajdź jakichś. Wystarczy jedna, dwie osoby bliskie nawet nie z rodziny i tyle. Rodziny sie nie wybiera i moze być różnie
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3, 4, 5 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów