W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Te Pyszczek  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 0
Strona: 1, 2, 3   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:07, 03 Lip '26   Temat postu: Te Pyszczek Odpowiedz z cytatem

... a znałaś te sztuczki? Testowałaś?
https://x.com/liiliith0/status/2072949232072269946?s=46
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:18, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po zaledwie 3 dniach pracy już stałam się zombie, zombifikacja następuje bardzo szybko
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:26, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wykańcza mnie napierdalanie ludzi z pracy i muzyka ja potrzebuje ciszy, gdzie robota ze siedzę, robię swoje i spokój do kurwy nędzy ? w księgowości szokująca liczba gadatliwych zjebów lubiących słuchać muzyki w robocie jestem w szoku
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:29, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trzym się Pyszczek, dasz radę. Przecież to nie do emerytury, tylko na jakiś czas. Spoko Smile
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:38, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie, nie dam chcę spierdalać daję 2,5 gwiazdek na 10 za całokształt aż tyle tylko dlatego że nikt na mnie jeszcze nie nakrzyczał ale ta praca zalet żadnych nie ma, myślałam że chociaż cisza będzie ale haha nice try niskopłatne użeranie się z klientami kurwa Shocked
w ogóle to jakiś jebany dramat jak te księgowe wyglądają bieda jak się patrzy a wiecie ile gówna trzeba znać przepisów, praw ? i to wszystko kurwa za pensje często niższa niż na kasie w lidlu. Chyba że się trafi do jakiejś spoko firmy.... no ale to dla wybranych
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:43, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po 3 dniach mam już depresję Surprised Rolling Eyes taka przyszłość moja bieda księgowy znający masę gówna za grosze, z korepetycji w 95% wychodziłam zadowolona i poprawiał mi się nastrój jak zarobilam a tu zdycham może jakby mi płacili od razu jakoś by było ale kurwa cały miesiąc czekać na wypłatę ? ale chujnia
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:52, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niewolnictwo pierdolone kurwa 8 godzin siedzenia jak debil już chyba szkoła była lepsza choć też chujowa przynajmniej można było odpocząć na przerwach do kibla se pójść wyizolować się pochodzić po korytarzach i naładować baterie w spokoju, a w klasie było cicho żadnego radia w czasie lekcji mmm cisza
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:56, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, ale chyba - z piątkę zgarniesz - za miecha???

To może się opłacać.

Ja na dwa miechy za 10k poszedłbym na 8/24 bez weekendu. Spoko zarobek.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:56, 03 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję że mnie wywalą w poniedziałek Razz
No spróbuję dotrwać ten zasrany miesiąc co nie, ale jakby mnie wywalili to jeszcze bardziej bym się ucieszyła, ja potrzebuję wolności kurwa.
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:58, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te Pyszczek, nie marudź, tylko księguj, księguj Smile
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:09, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sram na księgowość... do tego ta jebana automatyzacja ruszyła normalnie faktury księgują się same w większości teraz za pomocą AI, niepotrzebnie uczyłam się tego gówna krok po kroku jak to AI już robi... także z księgowości teraz zostaje najgorsza część czyli rozmowa z klientem, gadanie z ludźmi teraz księgowi to muszą być sprzedawcami czy coś. Ponoć w podatkach jest lepiej wciąz robota i nie trzeba tyle gadac z ludźmi będe musiała bardziej podatkami się zająć.Jebany rak. Ja tam mogłam księgować te fakturki w ciszy mogło być nudno byle cicho i spokojnie, ale teraz nawet to odpada kurwa....
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:17, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Księgowość to przeżytek już kurwa, oczywiście na kursach śmieci ci tego nie powiedzą krok po kroku się robi ale te 3 dni pracy wystarczyły żeby dowiedzieć się że to normalnie samo się kurwa robi trzeba tylko sprawdzić ale generalnie 100 dokumentów samo potrafi się zaksięgować nie trzeba ręcznie do większości, tylko do niektórych firm jak ktoś jest bieda przedsiębiorcą i nie ma jakiegoś systemu to wtedy ręcznie. Właśnie to mnie wkurwia super dysproporcja miedzy teorią a praktyką a ja właśnie teoretykiem lubiącym rozkminiać jestem, no ale chuj. Dlatego w robocie mam az dwóch facetów z osobowością sprzedawców handlarzy kurwa, bo to teraz jest zawód dla handlowców.
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:33, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak coś to tą robotę co dostałam, to dostałam tylko dlatego że skłamałam w cv że mam już doświadczenie w biurze rachunkowych bez skłamania nie miałabym szans a te parówki nawet sie nie zorientowały Surprised no ale spoko Surprised
Nawet do najbardziej niedojebanego Januszexu trzeba już mieć jakieś doświadczenie kurwa do totalnego zadupia prlowskiej firmy krzak, przecież mieli do wyboru ludzi, studentów nawet tańszych niż ja ale wybrali mnie bo skłamałam z doświadczeniem. Mam przeczucie że i tak chcą mnie wyjebac a zatrudnili jako pomyłkę
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:57, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie sądzę. Jeśli przetrzymasz 2 miesiące to wrośniesz i odkryjesz swoje "powołanie".

W sumie to nawet można ci pogratulować, wreszcie coś nowego. No i gratulacje też, że ośmieliłaś się nakłamać. Dobre małe kłamstewko nie jest złe Wink
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 17:05, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

heh no frajerem jestem że wcześniej nie kłamałam tylko wierzyłam że normalnie ktoś mnie zatrudni i nauczy zjeby zasrane bez kłamania nie ma roboty.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:06, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
pensje często niższa niż na kasie w lidlu.
nice try , no to idź na kasę do lidla skoro uważasz że ci się niesprawiedliwość dzieje.

Cytat:
mogłam księgować fakturki w ciszy mogło być nudno byle cicho i spokojnie, ale teraz nawet to odpada kurwa....
I jeszcze czego?? Niedługo ci dupa odpadnie z tego przesytu wymagań księżniczko.
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:19, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
pensje często niższa niż na kasie w lidlu.
Shocked .. Księgowe frajerstwo uważa się za lepszych hahah, z czym do ludzi?? Są wymagania -to jest pensja! ........a za pierdzenie w stołek przy radyjku i mielenie jęzorem to czego wy niby oczekujecie bando nierobów hmmm?? Ciesz się kurwa że za takie gówno w ogóle ci płacą , bo w lidlu to się PRACUJE - o ile to słowo w ogóle ci coś mówi !!! Rolling Eyes

ANTYSPOŁECZNE KSIĘGOWE PASOŻYTY SOCJOPATYCZNE , HA -TFU! pukel .. SZKODNIKI I DEGRENGOLADA
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:51, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pacz Pyszczuch jakich on znowu spazmów dostał. On inaczej chyba nie potrafi wyrażać siebie?
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:31, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a tam nie zwracam na niego uwagi no to ponury polaczek biedaczek który nie lubi nikogo szkoda strzępić ryja na kloakę
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:53, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gdzie jedziesz na wakacje Panocku ? no i kiedy spotkanko ?
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:54, 04 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oj, Pyszczooś, jakie spotkanko? Przecież ty teraz zapracowana jesteś.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:07, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

maryla napisał:

ponury polaczek biedaczek który nie lubi nikogo
Słucham?? Tobie się już naprawdę klocki w piździe poprzestawiały tyłem naprzód. Przecież to ty ponuro narzekasz na robotę BIEDNA CEBULARO, od zarobków poczynając, i jakieś żale z dupy że atmosfera w "pracy" (o ile to gównozajęcie w ogóle można nazywać pracą?) nie jest dostosowana pod twoje autystyczne preferencje Ą Ę ???? .. I ty kurwa masz jeszcze czelność mówić mi że to niby ja? jestem ponury..Laughing To mam pomysł dla ciebie, weź jeszcze raz przeczytaj swoje wszystkie posty w tym temacie, ty entuzjastyczno-apatyczna i dynamiczno-markotna kurwo rozbieżna Idea
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:41, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja nie narzekam na wszystkich 24/7 np. na Panocka nie narzekałam mega dawno co nie, a ty jakbyś zaczął z nim gadać zaraz byście się pokłócili o byle gówno i tak masz z każdym
Powrót do góry
maryla
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:43, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dam ci napiwka jak będziesz z kimś przyzwoicie gadał przez 2 tygodnie i się nie pokłócisz, nie wyzwiesz itd. nie dasz rady nie bbgyło jeszcze takiego na tym forum
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:21, 05 Lip '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No, nie było. On tylko nie kłóci się w kręgu swojego alter-ego: z Mentatem się nie kłóci, z Aniołkiem, ze Stronnikiem, itd...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona: 1, 2, 3   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach