W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Czy Hitler mógł przeżyć wojnę  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 273
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:52, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

już z tym skończyłem.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:01, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no idę czytać papa
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:12, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no dobra wiem o co się rozchodzi kloaka golił nogi dla Ukrainki rozstał się z Ukrainką to i sprzedaje golarkę Rolling Eyes
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:14, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miejsca intymne też sobie golił a tera przestau
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:46, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie no rozkmińmy temat koleś ma uwaga 2 golarki nowe kupił na zapas (?) w jakiejś mega promocji, ale kto kupuje golarki na zapas helooł, chyba z 2 lata można używać to nie jak jedzenie że na zapas kupisz nikt nie kupuje golarek na zapas kuźwa. I teraz uwaga nagle sobie je obydwie sprzedaje.... NO COŚ NIE TAK o co chodzi ja się pytam. Jak pierwsza nie działała/szybko się zepsuła to po co kupił dwie pozostałe na zapas ? No zostaje tylko to że nie spotyka się z Ukrainką co lubiła gołe nóżki i teraz stwierdzi że może wreszcie sprzedać i byś owłosionym na spokojnie
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:51, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ukrainka przychodziła i goliła sobie nią nogi i jedna była jej na stałe LOL
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:55, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wygrałeś je w szachowym konkursie ? ale przecież tych od szachów nie stać co najwyżej mogą dać plastikowy medalik
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:16, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podobno miałaś czytać książkę
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:28, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale ja wole zagadki, skąd masz te golarki
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:59, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

od twojej matki
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:01, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jakaś staroć z 2018 roku już nawet takich nie produkują ale ty syf w domu musisz mieć coś stoi latami nawet nie zauważasz kładziesz gdzieś i odnajdujesz po latach kurwa... gorzej niż ja nawet, teraz tego nawet nie można nigdzie kupić. Latami koleś nie używał golarki które kupił dwie w fazie psycho po dopalaczach teraz odnalazł i chce sprzedać, brud, syf kiła i mogiła
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:02, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak bywa
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:14, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zagadka rozwiązana kloaka to zbieracz śmieci i różnych przedmiotów kupuje coś nie wie co kładzie coś nie wie gdzie i ma mega syf w domu Confused
do tego zbiera jakieś magazyny z 1996 roku prawdopodobnie łazi również po śmietnikach
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:27, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciepło ciepło
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:13, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na zlocie prawda2 masz być ogolony żadnych włosów na klacie ani innych dziwactw i grzebania ze śmietników i tak wybiorę Panocka, no ale może mu już wątroba wysiądzie jakiś żółty sie zrobi.
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:33, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już tak o połowę mniej pije. Jak kiedyś dobijałem śmiało do 3 litrów tygodniowo - w przeliczeniu na wódkę, to teraz spadłem do 1-2 litrów/tydz. Miałem też kilkanaście dni abstynencji. Sam alkohol to nie wszystko, trzeba sobie do tego coś jeszcze zapalić, ja palę zioło, jak mi zabraknie, to łykam różne prochy. Ostatnio jak połączyłem wódę z prochami na sen, to później miałem kołatanie serca, jak popijałem Polopirynę, bo akurat brało mnie przeziębienie, to zacząłem odczuwać wątrobę.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 11:53, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja mam gorzej nie wiem czy to wątroba ale tak z boku mnie gniecie jak zjem coś na mieście albo się przejem. A nawet nie chleje wódy ani nie biorę proszków, a kołatanie serca to miałam od kawy i uwaga żelek haribo kurwa. Ten typ chleje robi co chce i ma przypadłości takie jak ja 10 lat młodsza osoba pije może 4,5 razy w roku, muszę mieć mnóstwo jakichś dziwnych alergii zjebanych a nawet nie mam kasy żeby tego zbadać bo to prywatnie trzeba robić. O właśnie od 2 tygodni nie jem nic na mieście i gniecenie ustało w 90% kuźwa a nawet nie jadłam jakiegoś syfu zwykły schabowy czy filet z kurczaka z ziemniakami z sałatką serio... to nawet tym potrafią truć ludzi? co tam niby kurwa wrzucają szok. Podejrzewam że warzywami trują nie wiem jak kurwa ale to właśnie po nich czuje się najgorzej a wszyscy pierdolą jakie są zdrowe.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:46, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

filet z dupy, kogo to kurwa obchodzi, ja kiedyś pożygałem się wychodząc z lekcji religii.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:07, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ściemniasz no dobrze to co sie stało że sie porzygałeś
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:38, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

obżarłem się wcześniej starych jabłek co leżały na balkonie podczas zimy. W szkole zacząłem odczuwać dolegliwości , ale jako dzieciak wolałem siedzieć cicho niż coś powiedzieć. Zresztą każdy najdrobniejszy ruch groził tym że puszczę pawia w klasie, nawet jakbym zaczął coś mówić. Czekałem na ten dzwonek jak na zbawienie. Na szczęście zdążyłem wyjść z budynku jako pierwszy i zrzygałem się na placu , i chyba nawet nikt nie zauważył Rolling Eyes -chyba że katecheta który jeszcze był w klasie a to było akurat pod jego oknem Confused

Teraz tak se myślę że lepiej było wstać i puścić po prostu pawia na niego. Teraz bym tak zrobił.
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:03, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za to ja zżygałem się w autokarze do torebki foliowej, na wycieczce do Warszawy. Po wyjściu z autobusu rzuciłem tą torebkę z żygowinami w żywopłot. Nauczycielka to zobaczyła i kazała mi wyciągnąć te żygowiny spod żywopłotu i wyrzucić do kosza na śmieci.
Często żygałem w autokarach, dlatego nie lubiłem wycieczek szkolnych…
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:43, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:50, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nieponimaju po anglosaskiemu, jeszcze jak tekst jest, to ze słownikiem coś zrozumiem, tak wiec do dupy te filmiki co wrzucasz. Chyba, że to ty masz problem z alkoholem i chcesz się nim pochwalić?
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:56, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie nie, butelka wódki stoi u mnie w szafce od trzech lat, nieotwierana. (Kupiłem ją żebym miał w razie jak będzie Armagedon - i to nie dla siebie ale raczej na wymianę bo wtedy gotówka będzie bezwartościowa a za taką litrową flachę "wyborowej" to można będzie coś dostać w zamian Rolling Eyes . A do tego jeszcze dwie półlitrówki żołądkowej.). Ale chętnie bym się wybrał na spotkanie AA. Ciekawe gdzie się odbywają takie spotkania. Tylko musiałbym wymyśleć jakąś historyjkę , że przykładowo nie piję już od tygodnia , i co robiłem jak byłem pijany .
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:03, 07 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kup se skrzynkę Wyborowej, dzisiaj względnie mały wydatek - w czasach kryzysu wielki majątek. 1 litr to za mało…
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7   » 

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach