Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:04, 07 Kwi '25
Temat postu:
Swoją drogą ile może stać taka wódka, jak jeszcze postoi dziesięć lat to chyba nie straci terminu przydatności?
W sumie jak wino się nie starzeje to dlaczego wódka by miała .
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Może stać, nawet ze sto lat. Armagedon będzie wcześniej, dlatego każdego miesiąca, a conajmniej roku, na twoim miejscu, jak nie pijesz, odkładałbym 1 litra. Promocje czasami są na alkohol… jest jeszcze czas…
Z tego co czytałem na głównym to Ordel kiedyś przyznał, że ma pokaźny barek, którego nie rusza…
W szkole - nie, ale po szkole to nie raz trochę popuściłem. Pierwszy raz jak po jabłkach popuściłem w gacie, to uciekłem za dom, i zakopałem kupę razem z gaciami.
Kilka lat temu jakieś bóle mnie złapały po wyjściu z kloaki, tak, że przewróciłem się i na leżąco oddałem stolca.
Różne rzeczy się dzieją…
Wysłany: 20:35, 07 Kwi '25
Temat postu:
Ja kiedyś na wycieczce zesikałem się w nocy do łóżka.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
O no to nie tylko ja tak mam ze zaraz chce mi się srać po jabłkach dlatego ja jem bananki 2 razy dziennie albo częściej mam zawsze i wszędzie i gitara a jabłka omijam bo nie wiadomo co mnie po nich najdzie. A śliwki to jeszcze gorzej oj jakie to zdrowe uhuhu nie wiesz czasem ąę a sranie po nich takie ze hej
Kiedys w trakcie korepetycji nie moglam juz wytrzymac i poszlam wysrac sie, byla sraczka, nie wytarlam dobrze dupy i wieczorem zobaczylam ciekawe slady na gaciach od tamtej pory ubieram grubsze gacie i patrze co jem
Wysłany: 22:30, 07 Kwi '25
Temat postu:
A ja po śliwkach nic a nic. Mogę je jeść kilogramami.
Wysłany: 18:34, 10 Kwi '25
Temat postu:
Cytat:
dopierdalała do krótkich palców Wokulskiego.
Czyli jeszcze jeden dobry powód aby srać na typa.
Wysłany: 13:32, 11 Kwi '25
Temat postu:
na przykład obawiam się że takiego @oka nie da się łatwo sparodiować. może jest to nawet niemożliwe, tych jego filozoficznych bredni jest tyle, że nie sposób tam czegokolwiek się doszukać, uchwycić co by miało sens / jakiś przekaz , może jakiś sens tam gdzieniegdzie jest , ale ogólnie to jeden wielki bełkot, w dodatku rozpisuje się na pół strony co by mógł napisać w dwóch zdaniach, w stylu pijanego upośledzonego łachmyty, no czub popierdolony do kwadratu, nie wiadomo o co mu chodzi, BREDNIE I BEŁKOT .
Nawet jeśli się jego teksty wrzuci do sztucznej inteligencji i każe poszukać najczęściej używanych słów /zwrotów to i tak nie pomoże bo te zdania wyrwane z kontekstu nie mają zazwyczaj absolutnie żadnego sensu. jakby miał alzheimera i powoli zapominał o co mu chodzi . No nie da się. przeczytanie w całości jednego jego posta to droga przez mękę, czasem takie gówno zajmuje całą stronę . Ma jebany talent żeby tyle nasrać i żeby nic tam w środku nie było, albo tylko jakieś małe banalne gówienko . Ani to śmieszne ani kurwa żałosne.
No dajcie mi materiał nad którym mogę popracować czekam.
Na przykład tu viewtopic.php?t=31444 . - ktoś mi może powiedzieć o co mu chodzi? _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 21:23, 11 Kwi '25
Temat postu:
szkoda że cweloza już nic nie pisze, dostarczała najlepszy materiał _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:47, 11 Kwi '25
Temat postu:
emisariusz napisał:
szkoda że cweloza już nic nie pisze, dostarczała najlepszy materiał
Spieprzyła z forum gdzie pieprz rośnie. Udało się. Ostatecznie jednak WYGRAŁEM. Zwycięstwo. _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Wysłany: 17:27, 13 Kwi '25
Temat postu:
marylka napisał:
Zajadam sobie grzybki i proszki ...
no kurde z tego piosenki nie zrobie, pisz wincyj
Wysłany: 19:45, 14 Kwi '25
Temat postu:
marylka napisał:
pije może 4,5 razy w roku, .
uhmm , a skim ty niby chlejesz skoro mieszkasz sama i nikogo nie znasz. Nikt cie nigdzie nie zaprasza a ty nigdzie nie wychodzisz tylko na korepetycje i do bibliotek. Do lustra kurwo chlejesz raz na trzy miesiące , gadaj ? .. Zagadka rozwiązana cweloza czasem kupuje małpkę zamyka się w toalecie w bibliotece i wypija . Potem idzie na korepetycje _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Ej, Jaśniutki, a co powiesz na taką hipotezę, typu „Made for Ordel”?
Hitler, jako Żyd wspierający żydostwo podczas II wojny światowej, sprawował najwyższą funkcję wybranych, dla Syjonistów. Dokonał gehenny narodu żydowskiego jako ofiary całopalnej w imię ich własnych wierzeń, po których to naród Dawida miał zostać wyniesiony ponad niebiosa. Po zakończeniu misji Hitlera, Syjoniści potajemnie wyciągnęli go z bunkra pod Kancelarią Rzeszy i przetransportowali do Jerozolimy. Tam, Hitler jako jeden z głównych protoplastów Nowego Izraela stworzył fundamenty tegoż państwa. Żył i tworzył do późnych lat sześćdziesiątych mając na uwadze wzrost i rozwój swojej macierzy - państwa Izrael.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów