W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Wybory prezydenckie  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena: Ignoruj (1)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 8488
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   »  Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:56, 20 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Cytat:
Jeżeli tak ma wyglądać sprawa "załatwiania" władzy we w Polsce, to za kogo Mentzen ma swoich wyborców...??? choć, wykluczając bezpośrednie wskazanie,
Jełopie sprytny jak paczka gwoździ, jemu akurat nie chodzi o żadne "wskazywanie", tylko o przygwożdżenie obu gagatków pewnymi deklaracjami, które trudno będzie im potem złamać (a w każdym razie będzie to dla nich dość niewygodne). I jest to bardzo dobry, polityczny ruch ze strony Mentzena.

pofatyguję się zareagować w jednej sprawie
czy jesteś w stanie zwracać sie na tym forum do innych użytkowników przynajmniej bez ubliżania i wyzywania, jak ostatni cham i prostak i troll przy okazji?
Zauważ, że twoja wulgarna formuła wymusza wzajemność.
Jeśli masz inne zdanie to je miej, ale co ci każe być aż takim bucem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 07:12, 21 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Cytat:
Jeżeli tak ma wyglądać sprawa "załatwiania" władzy we w Polsce, to za kogo Mentzen ma swoich wyborców...??? choć, wykluczając bezpośrednie wskazanie,
Jełopie sprytny jak paczka gwoździ, jemu akurat nie chodzi o żadne "wskazywanie", tylko o przygwożdżenie obu gagatków pewnymi deklaracjami, które trudno będzie im potem złamać (a w każdym razie będzie to dla nich dość niewygodne). I jest to bardzo dobry, polityczny ruch ze strony Mentzena.

Czaskoski jak Tusk obiecać może wszystko, ale słowa nie dotrzyma. Nie należy mieć złudzeń.

@oko

Taką ma naturę najwyraźniej.
Wersja PL
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:07, 21 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SZACH-MAT MENTZENA? Sprytne ULTIMATUM KONFEDERACJI

(od 13:40)

de93ial napisał:
Czaskoski jak Tusk obiecać może wszystko, ale słowa nie dotrzyma.
Przecież właśnie o to chodzi. W kolejnej kampanii Mentzen wyciągnie nagrania tych niespełnionych obietnic.
Agre

PostWysłany: 10:56, 21 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za sprawą zabiegu Mentzenena najwyżej ludzie aż na hama dobitnie zobaczą że są w chuja robieni , potem minie trochę czasu sprawy rozejdą Sie po kościach ludzie zapomną..
A wypomnienie byłego kandydata na prezydenta tych podpisów w przyszłych ewentualnych debatach będzie takim tam jego gadaniem o którym juz mało kto będzie pamiętał no i ogólnie jeśli poseł konferencji
zbierze na potencjalnie przyszłych przeciwników dużo haków to w końcu ktoś zacznie zbierać haki na niego
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:15, 21 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agre napisał:
Za sprawą zabiegu Mentzenena najwyżej ludzie aż na hama dobitnie zobaczą że są w chuja robieni , potem minie trochę czasu sprawy rozejdą Sie po kościach ludzie zapomną..
Zdaje się że czegoś nie rozumiesz.
Kolejny "sprytny" jak paczka gwoździ.

Do was to trzeba chyba powtarzać po sto razy jak dzieciom Rolling Eyes
emisariusz napisał:
W kolejnej kampanii Mentzen wyciągnie nagrania tych niespełnionych obietnic.

Cytat:
A wypomnienie byłego kandydata na prezydenta tych podpisów w przyszłych ewentualnych debatach będzie takim tam jego gadaniem o którym już mało kto będzie pamiętał

Rozumiesz na czym polega kampania wyborcza? Chyba nie rozumiesz.... ręce opadają. Mało kto- to będzie za chwilę pamiętał chłopku roztropku o twoich na ogół beznadziejnie naiwnych wysrywach na tym forum.
I nie "byłego kandydata" - tylko aktualnego. W przyszłych wyborach Mentzen znów będzie (wówczas) aktualnym kandydatem.

Cytat:
jeśli zbierze na potencjalnie przyszłych przeciwników dużo haków to w końcu ktoś zacznie zbierać haki na niego
Mylisz pojęcie "haki" z publicznymi deklaracjami i obietnicami (do wykorzystania w przyszłych wyborach). Mentzen myśli długofalowo.
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:42, 21 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdzie są ci wszyscy ankieterzy ExitPoll'u - nagabujący przed punktami wyborczymi o zwierzenia i spowiadanie się z głosowania? Przecież żeby przeprowadzić tak miarodajną i dokładną ankietę to trzeba by pytać w całym kraju, przed setkami komisji dziesiątki tysięcy ludzi - i te wyniki również szybko podliczać, w zasadzie w czasie rzeczywistym Rolling Eyes .. Tymczasem nikt nigdzie nie był o nic pytany. Przypadek? No pomyślcie sobie na logikę, przecież zrobienie takiej ankiety na zbyt małej próbie będzie absolutnie niemiarodajne -i takie wyniki najczęściej różniłyby się od ogłaszanych DIAMETRALNIE. Zrobienie takiej ankietki przed trzema komitetami, gdzieś w warszawce, od ósmej do dziesiątej a potem od piętnastej do osiemnastej, można sobie w dupę wsadzić!
Więc pytam: gdzie ta armia ankieterów ExitPolu, rozsiana po całym kraju, uwijająca się jak mrówki od rana do wieczora, i na bieżąco podliczająca zbiorcze wyniki ankiet?

Cytat:
Nigdy a głosuję 17 lat!
Cytat:
Nigdy nie widziałem ani nikt z mojej rodziny
Cytat:
Ja dostałam SMS z zapytaniem na kogo będę głosować.
Nie odpowidzialam.
Cytat:
Miałam taki przedmiot na studiach, kobitka co wykładała pracowała w jakimś instytucie i się zajmowała tymi badaniami. Próbowała tłumaczyć to tym, że te próby są dobrane w taki sposób idealny, że są w stanie to oszacować, natomiast mój ścisły umysł nie umiał tego ogarnąć XD a te wyniki końcowe różnią się dosłownie o jakieś ułamki, więc jak to jest możliwe? Laughing biorą próbę że np osoby w tym wieku z tym wykształceniem i w miejscowości takiej wielkości głosują tak a nie inaczej itp, nie ogarniam.

krycha

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:31, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://filmiki.tv/mlode-wilki-z-platformy-obywatelskiej_57480
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:12, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

King Crimson napisał:

Że też kurwa będę musiał iść zagłosować na tego pierdolonego jełopa to na samą myśl mnie chuj ciężki strzela.
Serio pójdziesz zagłosować na tego ćpuna?
To co odjebał na wizji przed kamerami ....noo, szacun za technikę - widać że ma wieloletnią wprawę Rolling Eyes

Dawałem mu jeszcze jakieś szanse, nawet spore .. ale teraz to chyba przejebie w drugiej turze. Elektorat Brauna w 99% w ogóle nie pójdzie głosować, a Mentzena jest podzielony (młodzi pryszczaci "przedsiębiorcy" z wielkich miast zagłosują na Trzaskowskiego). Do tego Trzaskowski ma poparcie całego lewactwa, które z czystej ciekawości i dla beki zagłosowało sobie w I turze na spady typu Zandberg, Senyszyn, Hołownia, Biejat, Stanowski.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:41, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obiektywnie, to Nawrocki i jego doradcy są deczko opóźnieni, a mogliby korzystać z doświadczeń amerykańskich specjalistów, a wtedy podpucha jaką zrobił Trzaskowskiemu byłaby w 100% udana. Podpucha, bo stąd w trakcie tzw. debaty, wzięła się jego propozycja na przebadanie się obecność narkotyków, co mogło mieć przełożenie na coś, o czym być może wiedział.
Tak, że, pewien obecny tu debi, złapał się na lep i to od jego drugiej strony.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:06, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli zażywa substancje psychoaktywne, to żadna "podpucha" nie wchodzi w grę mądralo, gdyż one utrzymują się w organizmie czasem wiele miesięcy (analiza włosów to wykaże).

oko napisał:
Nie wiem o co ci chodzi półgłówku, każdy chyba widział co zrobił Nawrocki - masz jakiś problem z interpretacją?
I jeżeli chcesz powiedzieć coś z sensem to najpierw umyj zęby. Zresztą, te twoje wpisy sprawiają wrażenie jakbyś sam coś zażywał. Bez kitu. Ale mimo wszystko obstawiam że to zwykłe upośledzenie, a nie uzależnienie.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:26, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Jeżeli zażywa substancje psychoaktywne, to żadna "podpucha" nie wchodzi w grę mądralo, gdyż one utrzymują się w organizmie czasem wiele miesięcy (analiza włosów to wykaże).

oko napisał:
Nie wiem o co ci chodzi półgłówku, każdy chyba widział co zrobił Nawrocki - masz jakiś problem z interpretacją?
I jeżeli chcesz powiedzieć coś z sensem to najpierw umyj zęby. Zresztą, te twoje wpisy sprawiają wrażenie jakbyś sam coś zażywał. Bez kitu. Ale mimo wszystko obstawiam że to zwykłe upośledzenie, a nie uzależnienie.

Chodzi o to, czy się wie KTO zażywa.
Debilu.
A jeżeli : "Nie wiem o co ci chodzi " to na jaki temat się tu produkujesz.
Debilu.
Powrót do góry
Ordel

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:33, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Normalnie można odpalić scenariusz rumuński i zdyskwalifikować delikwenta, no ale jak ktoś jest namaszczony przez Niemrę to nic sobie z tego nie robią.
Kolejny raz wybór między dżumą a cholerą.

A co do ćpania:
Cytat:
Zapraszam Rafała Trzaskowskiego na test na obecność substancji w naszych organizmach – powiedział w sobotę na antenie RMF FM Karol Nawrocki. Podkreślił, że podczas debaty wziął woreczek nikotynowy.
https://kresy.pl/wydarzenia/nawrocki-zap.....e_vignette
Myślę, że Rafał i Karol dobrze znają działanie kokainy, ale teraz muszą się pilnować bo łatwo podpaść.
"Tajemniczy gest" Karola to było celowe zagranie bo dobrze sobie zdawał sprawę, że wszyscy patrzą i zamiast skupić się na tym co tam się gadało , ludy rzuciły się szukając sensacji, a on zgrabnie odbija piłeczkę zapraszając Rafała na test Very Happy
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:48, 24 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Tajemniczy gest" Karola to było celowe zagranie
Że niby taka spiskowa teoria grubymi nićmi szyta.. Ależ to arcy-przebiegłe! .. No dobrze, ale policzmy wszystkie za i przeciw: kto zdrowy na umyśle robiłby coś takiego?? Kto specjalnie zanurzy się w szambie tylko po to, aby potem ceremonialnie zatrąbić "ja pójdę się umyć, pan ze mną?!".. Sorry, ale Trzaskowski nie musi niczego udowadniać! Tak czy inaczej zawsze jakieś gówno się przylepi i pozostanie. Myślisz, że oni myślą, że ludzie to mają takiego nosa, że potrafią przejrzeć tego typu gierki na wskroś? Laughing .. Speak to the hand Nie sądzę .. Ani że oni tak wysoko cenią gawiedź - ani że ludzie faktycznie są tacy "wyrobieni". Po prostu jest incydent.... i pytanie, wątpliwości w głowach w milionów wyborców : co on tam wciągał. Nawrocki powinien teraz bezwzględnie iść na te testy, jak najszybciej zrobić wszystko co jest tylko kurwa możliwe, nawet na łuszczycę i łupież, żeby jakoś zmyć z siebie to odium. O ile tego nie zrobi to wtopa po całości.
A Trzaskowski może się tylko śmiać i przyglądać.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:39, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agre napisał:
Za sprawą zabiegu Mentzenena najwyżej ludzie aż na hama dobitnie zobaczą że są w chuja robieni

...gdyby chociaż 'ludzie' brali pod uwagę, tę właśnie możliwość, że są robieni...

Teraz w całej okazałości widać kim jest mencen. kiedy już z po robocie zaprosił na piwo widać kogo.
Nawrocki to jednak cienki jest razem ze swoim sztabem. A mógłby, po propozycji mencena, powiedzieć tak; Może czaskoski sie skusi, niech on idzie, może skorzysta parę głosów których mu jak widać brakuje.
A tak, sam poszedł na żebry.
Tyle, że te wybory, to mimo wszystko, jest aż taki gnój, że brak jest ludzi na tym świecie, którzy by pojęłi, że prezydent to figura, to ktoś wychowany, to dyplomata w pierwszym rzędzie, to ktoś obeznany w sprawach międzynarodowych i rozumiejący ich strategię, potrafiący nawiązywać rozmowy i w poprawny sposób je prowadzić bez względu na ich charakter i kontekst. To ktoś, kto wie na czym polega reprezentacja państwa, że jest tego państwa wizytówką.
Czyli, że sprawujący funkcję prezydenta, to ktoś zupełnie inny od tego, co tzw. kandydaci prezentują i sobą proponują.
To, co sie teraz odstawia to losowanie szulera, cwaniaka, którego domeną jest umiejetność bezstresowego oszukiwania.
Losowanie kogoś, kto ma zerowe przygotowanie do pełnienia funkcji prezydenta. Zresztą o ściśle określonych możliwościach i obowiązkach, opisanych w ustawie zasadniczej, a zatem całkowicie odmiennych od bredni jakimi kandydaci raczą nas podczas swoich "przemówień".
W tej sytuacji, już samo namawianie do pójścia na takie wyborcze losowanie, powinno być karalne, jako stręczenie do czynu szkodliwego.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:48, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
mógłby, po propozycji mencena, powiedzieć tak; Może czaskoski sie skusi, niech on idzie, może skorzysta parę głosów których mu jak widać brakuje.
NO DEBIL
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:24, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
Teraz w całej okazałości widać kim jest mencen. kiedy już z po robocie zaprosił na piwo widać kogo.

świetny komentarz rafała:

viewtopic.php?p=509503#509503
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:21, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Kampania prezydencka 2025 wchodzi w decydującą fazę. Czego brakuje w wypowiedziach polityków. Kto ma większe szanse Rafał Trzaskowski czy Karol Nawrocki?

oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:22, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agre napisał:
Za sprawą zabiegu Mentzenena najwyżej ludzie aż na hama dobitnie zobaczą że są w chuja robieni

https://www.youtube.com/shorts/Q7FOYYYDGWE?feature=share
.
Powrót do góry
Adwokat Diabła

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:48, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To, że czaskowski lubi kolumbianę, jest wiadomo od dawna. Gadowski nawet wyleciał z radia Wnet, za wywiad z byłym współpracownikiem czaska, który opowiadał o kokainowej słabosci rafalali. Nawrocki, to nie wiem, ale jako bokser i hooligan jakieś pobudzacze tez pewnie miał w przeszłości w swoim menu.

To że oni tam sobie ćpają, chleją i ruchają to akurat nic nowego. Problemem jest, jakie zagraniczne służby wiedzą o ich 'słabościach' i co oni tam podpisują w narkotykowym zwidzie.
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:24, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://www.dakowski.pl/wp-content/uploads/2025/05/obraz-498.png
Powrót do góry
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:11, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
King Crimson napisał:

Że też kurwa będę musiał iść zagłosować na tego pierdolonego jełopa to na samą myśl mnie chuj ciężki strzela.
Serio pójdziesz zagłosować na tego ćpuna?
To co odjebał na wizji przed kamerami ....noo, szacun za technikę - widać że ma wieloletnią wprawę Rolling Eyes

Dawałem mu jeszcze jakieś szanse, nawet spore .. ale teraz to chyba przejebie w drugiej turze. Elektorat Brauna w 99% w ogóle nie pójdzie głosować, a Mentzena jest podzielony (młodzi pryszczaci "przedsiębiorcy" z wielkich miast zagłosują na Trzaskowskiego). Do tego Trzaskowski ma poparcie całego lewactwa, które z czystej ciekawości i dla beki zagłosowało sobie w I turze na spady typu Zandberg, Senyszyn, Hołownia, Biejat, Stanowski.

Ja nie wiem co Ty jeszcze i dotychczas robiłeś na tym forum? King pisze o strategicznym posunięciu żeby PO nie miało władzy abolutnej a Ty rozkładasz na czynniki kandydata który z dupy sie urwał jak Duda. W ogóle szkoda prądu żeby na to odpisywać no ale już takiego tumanizmu na tym forum się nie spodziewałem.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:19, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

p4lm napisał:
strategicznym posunięciu żeby PO nie miało władzy absolutnej
Rzeczywiście, takiego przeintelektualizowanego tumanizmu to się na tym forum nie spodziewałem. A wróć... spodziewałem się, tutaj takie same małpy jak wszędzie. Do cyrku z tymi piruetami! ...Napoleonie.

DO KOREPETYCJI LAMUSIE, pouczać to ja ciebie.
p4lm

Post zebrał 140 sat

PostWysłany: 20:59, 25 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie zrozumiałeś mnie. W dupie mam Nawrockiego, jak go wczoraj zobaczyłem pierwszy raz w TV to myślałem że typ jest jakiś upośledzony z tym swoim uśmieszkiem szaleńsca, dodatkowo nie potrafił wykrztusić z siebie normalnego zdania. Natomiast uważam osobiście, że lepiej by było żeby ten zjeb został prezydentem który i tak chuja może gdy opozycja jest u wałdzy niż zjebany lewak Czaskoski bo spowoduje władzę absolutną PO. Jakie za tym stoją korzyści dla Niemiec to chyba pisać nie trzeba. Na pewno będą to szkody dla Polski, a Polsce przydadzą się 3 lata spokoju.
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:45, 26 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nasza konkluzja po analizie treści odpowiedzi Karola Nawrockiego i braku odpowiedzi Rafała Trzaskowskiego:

jest tu:

https://www.dakowski.pl/nawrocki-odpowiedzial-na-pytania-grzegorza-brauna/
Powrót do góry
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:52, 26 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   » 

Skocz do: