Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 17:46, 28 Paź '25
Temat postu:
Chyba nie sądzisz że będę uczestniczył w twoich żałosnych prowokacjach / gierkach .. przerzucał się.."a oni, a tu , a tam.." , udowadniać wyższość niedopierdolenia nad rakiem mózgu . Już sam fakt że próbujesz szukać czegoś na siłę, odwracać kota ogonem, czyni z ciebie pluskwę.
Przecież ty nie masz duszy, żeby z tobą rozmawiać na inne tematy niż księgowość. Poważnie rozmawiać można tylko z drugim człowiekiem !!!
_________________ "Izrael do dziś się tylko broni" - Maryla
Dobra idź już adoptuj to dziecko z Palestyny, ponoć to możliwe. Idź i pomóż a nie tylko puste słowa.
Tutaj możesz też se wpłacić ja jestem cyniczna i nie ufam bo taki unicef też musi zarabiać na życie i przecież kasiora też musi iść na personel i administracje co nie. Pomagają tak żeby przypadkiem nie pomóc za bardzo bo gdzie potem będą pracować jak już pomogli wystarczająco helooou, ale to tylko mój cynizm pamiętaj. Zawsze możesz pomóc.
Wysłany: 17:56, 28 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
Zawsze możesz pomóc.
No właśnie nie da się - bo żydzi blokują wszelką pomoc. O tym pewnie też nie masz bladego pojęcia co nie ....nie po to robą ludobójstwo, żeby ktoś im to psuł.
Cytat:
ja jestem cyniczna
Nieee, ty wcale nie jesteś cyniczna, skąd ten pomysł? .. Ty jesteś wprost i bezpośrednio skurwiała.
_________________ "Izrael do dziś się tylko broni" - Maryla
No to przecież mówię ty pomóż co nie, ja nie jestem słodko-naiwna że wpłacę gdzieś pieniądze nie wiadomo gdzie i nigdy tego nie deklarowałam. Ty powiedziałeś że chcesz adoptować dziecko zrób to !!!! To po co fałszywe ścierwo pierdolisz takie rzeczy wiadomo że nigdy byś tego nie zrobił. No lol co za fałszywy typ. Szkoda strzępić na ciebie ryja, nie gadam z tobą dopóki nie adoptujes zdziecka i nie wrzucisz na forum foty z młodym Palestyńczykiem/Palestynką. Żegnam
Nawet 10 zł byś nie wpłacił na Palestyńczyków tylko spuszczasz się nad prawdopodobnie fejkowym filmikiem, co za dno. No i po co pierdolisz jesteś fałszywy ja nie
Ja jestem za realnym rozwiązaniem problemu czyli rozwiązanie pokojowe i ogarnięcie się władz Palestynskich ty jesteś za słodzko-pierdzeniem spuszczaniem się nad dziećmi i deklarowaniem rzeczy których byś nigdy nie zrobił.
Wysłany: 22:17, 28 Paź '25
Temat postu:
takie wyznanie NIC nie znaczy dla mnie
napisz wprost : " cieszę się że zabijają dzieci, cieszy mnie ich przerażenie , lubię to , brawa dla izraela " .. Musisz to pociągnąć do końca, zero niedopowiedzeń . Dopiero wtedy uznam, że się rozprułaś.
Bo wiesz, to że trzymasz stronę izraela to jest wiadome nie od dziś.. Ale może trzymasz tę stronę nieświadomie?? _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Izrael atakuje w odpowiedzi na psychopatów z Hamasu popierdoleńcu kogo innego w ogóle atakuje Izrael i o jakim ty ludobójstwie mówisz niedorozwoju i jakimś masowym zabijaniu ludzi. Hamas w 2023 roku tak z dupy zaatakował Żydów dla jaj i Izrael do dziś się zasadniczo broni czubku. Kto zaczął kurwa, mamy dowody islamiści atakują mniejszości religijne wszelkiego rodzaju. Izrael nie zabija dla jaj kogoś bo ktoś akurat jest muslimem czy Chrześcijaninem.a islamiści owszem zabijają bo mogą i mają wyjebane. Jaką ty propagandę łykasz po całych dniach to się w pale nie mieści, Hamas sam zaczął a ci się bronią i będziesz pierdolił że zabijają niewinne dzieci od tak. Co ty pieprzysz czubku.
Wysłany: 22:30, 28 Paź '25
Temat postu:
nie nie , niezrozumiałaś, żadnych tłumaczeń
... powtarzaj : " cieszy mnie że zabijają dzieci, cieszy mnie ich przerażenie , lubię to , brawa dla izraela , mam satanistyczną duszę " .
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wrzucasz cały czas jakiś sekundowy filmik z jakąś dziewczynką i co tym chcesz pokazać równie dobrze możesz chodzić po domach rodziców alkoholików szurów psychopatów w dowolnym kraju i też znajdziesz takie dzieci nawet bardziej przestraszone. Nawet porządnego filmu z urywaniem głowy małym dzieciom nie możesz znaleźć no słabo. Skoro tak masowo zabijają jakieś rzekome ludobójstwo uprawiają to gdzie te głowy i gdzie filmiki
Wysłany: 22:34, 28 Paź '25
Temat postu:
równie dobrze możesz zamknąć dupę jeżeli nie potrafisz się wysrać do końca _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Masz historię Gazy czubku w 2005 Izrael się wycofał z Gazy bo stwierdził że woli rozwiązanie pokojowe i co otrzymał w zamian ?? psychoczubki z rakietami przejęły ten obszar i do dziś strzelają.
Wysłany: 22:57, 28 Paź '25
Temat postu:
ale mnie nie interesuje co było w 2005 . Tylko w 1948.
Cytat:
Izrael się wycofał z Gazy
To chyba trochę za mało kurwa.
Cytat:
Masz historię Gazy
Ty mie historii żydowskiego barbarzyństwa nie ucz, bo to ty jesteś w pozycji w której masz mnóstwo materiału do nadrobienia ... Zawsze ryj otwierasz ze swoim chui wartym zdaniem zanim się z czymkolwiek zapoznasz.
Ja wiem co ty kurwo chcesz chcesz zabić wszystkich Żydów ty masz takie rozwiązanie co nie.
Jest nawet taka pioseneczka From the river to the see Palestine will be free - oznacza zabicie wszystkich Żydów i cały obszar Izraela będzie należał do Palestyny powiedz wprost ludobójcza kurwo czego chcesz. Bo ja chce normalnego państwa Palestynskiego oddzielnego od Izraela żeby sobie stworzyli gdzieś wypierdolili Hamas mieli normalnych przedstawicieli władzy i mieszkali sobie w miarę spokojnie twoim rozwiązaniem jest zabicie Żydów kurwiszczu psychopatyczny.
Wysłany: 23:20, 28 Paź '25
Temat postu:
zapoznaj się z materiałem wyjściowym zanim otworzysz do mnie dupę viewtopic.php?p=516068#516068 . To żydzi nie mają prawa do państwa w tamtym rejonie. Mogą zabierać swoje manatki i serdecznie wypierdalać. A już zwłaszcza po tym co robili przez 70 lat i zrobili w ciągu ostaniego roku. Nawet jeśli sobie uzurpowali, to właśnie je ostatecznie stracili. Koniec z "łaskawym" posuwaniem się na ławeczce . Izrael won .
Cytat:
Bo ja chce normalnego państwa Palestynskiego
v Ty chcesz chyba dostać ryjem po asfalcie.
Zasadniczo nie ma co się spuszczać nad tym tematem na 7 stron nie moje małpy nie mój cyrk bo i Żydzi i Palestyńczycy to sadomasochistyczne czubki bardzo podobne do siebie. Są bardziej podobni niż różni, podobnie paskudne charaktery u obu stron. Izrael ma pierwsze miejsce w sadomaso bo nawet pozwolił stworzyć i zafundował Hamas. Izrael chciał pomanipulować ale coś nie wyszło i stworzył niechcący psychopatów którzy do dziś go jebią. Także tu wszyscy są pojebani i skończyłam temat bo mnie to już gówno obchodzi. To zostawiłam na koniec fakt, ze Izrael stworzył Hamas o którym mało kto wie
Wysłany: 23:33, 28 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
mnie to już gówno obchodzi.
nie tak szybko złociutka, ty trzymasz stronę izraela,, tylko musisz dokończyć to co zaczęłaś, czekam na pełną deklarację.
Cytat:
i Żydzi i Palestyńczycy to sadomasochistyczne czubki ... Także tu wszyscy są pojebani
Teraz próbujesz stosować symetryzm = ale prawda tak nie działa. To głupkowate uproszczenie, zadowalające konsumentów naleśników z twarogiem .
Idę spać mam inne rzeczy do roboty ale ktoś inny może pociągnąć ten temat mówiłam jestem tu adwokatem diabła nie dotyczy mnie ten konflikt więc sorry mam wyjebane i mogę gnoić obie strony jak tylko zechcę. Ty niestety jesteś emocjonalnym, podatnym na wszelkiej maści propagandę facetem z męską menopauzą.
Wysłany: 05:06, 29 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
Nie wiem co próbowałaś powiedzieć
ona chciała powiedzieć że jesteś jedną z najbardziej psychopatycznych osób na świecie, i nawet to co robią żydzi dzieciom w gazie nie przebija twojej psychopatii. To właśnie chciała wyrazić (tłumacząc z języka cwelskiego na urzędowy). Tak właśnie wygląda jej skala , logika , osobliwa brawura w myśleniu, i porządkowanie zjawisk . Stopień kurwistości jej tępoty umysłowej sięga 99,3% , i zbliża się niebezpiecznie blisko do promienia Schwarzschilda-Hitlera . Obliczone naukowo. Jeżeli nie podejmie radioterapii grozi jej implozja masy mózgowokałowej w czarną dziurę psychokałową. Wystarczy drobny incydent, np. błąd kasjera w biedronce.
_________________ OpenChat
Dobra spierdalaj raz na zawsze żałosny, niezrównoważony złodzieju czasu. Chora psychicznie kurwa nawet o 5 kurwa pisze co za pojeb idź do psychiatry jebany kurwiu, mam cie dosyć ścierwo zasrane. Od dzisiaj gadaj sobie z kim innym kurwa wczoraj cały dzień zmarnowany na rozmowę z tą ludobójczą kupą gówna. Dosyć tego. Mogłam wczoraj z 30 książeczek wystawić czy coś nowego z matmy porobić cokolwiek ale niee gadałam z kupą gówna która chce bombardować ludzi i zabijać Żydów. KONIEC Z TYM
Ignorować chorego psychicznie trola jak reszta forum, ej zauważyłeś że teraz już WSZYSCY cie ignorują nawet na głównym ? wszyscy wiedzą ze jesteś niestabilnym ścierwem na które nie warto splunąć a co dopiero rozmawiać o czymkolwiek
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów