|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
oko
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 20:45, 24 Cze '26
Temat postu: |
|
|
|
System forum podał informację:
Dodałeś tego użytkownika do listy ignorowanych - kliknij tutaj by go z niej usunąć.
Lub kliknij tutaj by zobaczyć ten post.
Dotyczy ona kogoś z loginem Aniołek.
To, że korzystam z opcji 'ignore', znaczy po naszemu, że mam go w dupie i jedyne co widać, to informacja systemu forum.
Piszę to po to, by zachęcić go do dalszej ekscytacji moimi wpisami.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 22:01, 24 Cze '26
|
|
Widzę że bardzo się ekscytujesz tym, że dodałeś Aniołka do ignorowanych. Samoekscytacja z dokonanego dzieła  .. Aż musisz to powtarzać już któryś chyba raz, tak, aby każdy na pewno usłyszał kogo dodałeś do ignorowanych. IGNORANCIE (nie wiem jak na innych, ale na mnie twój bohaterski wyczyn nie zrobił wrażenia). A tymczasem po prostu umazałeś się smarkiem gnojku, masz obszczane gacie, i nawet nie słyszysz kiedy zwracają ci uwagę że brzydko od ciebie wali, bo z uczuciem triumfu zacisnąłeś ręce na uszach i podskakujesz , radując się z tego, że nic a nic do ciebie nie dociera.... brawo ty  . Powtórzę, że zostało ci grzecznie wytłumaczone na piśmie, na czym to wszystko polega ---- a to, że tego nie ogarniasz ( na własne życzenie) to już twój problem .  . Ja naprawdę mam w dupie twój rozwój osobisty - skoro nie chcesz pomóc sobie -teraz już chodzi natomiast o to chłopie, że chlew na forum robisz (moim zdaniem robisz -cytując jak skończony dzban własny post widoczny dwa wpisy wcześniej  ) .
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
oko
|
Wysłany: 22:09, 24 Cze '26
|
|
|
emisariusz'a też mam w dupie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 22:14, 24 Cze '26
|
|
Wiemy wiemy... swój mózg też najwyraźniej masz w dupie
| Cytat: | | emisariusz'a też mam w dupie |
Ale chyba nie do końca - skoro musisz to głośno oświadczać. Masz pojęcie kogo na forum obchodzi zawartość twojej "pojemnej" dupy??
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
oko
|
Wysłany: 00:28, 25 Cze '26
|
|
Taki numer.
...
"My, obywatele Rzeczypospolitej Polskiej, nadajemy Obywatelski Order Przyszłości prezydentowi Wołodymyrowi Zełenskiemu oraz narodowi ukraińskiemu.
Przyznajemy to odznaczenie w momencie, gdy prezydent Karol Nawrocki odebrał Wołodymyrowi Zełenskiemu Order Orła Białego."
https://poland.news-pravda.com/world/2026/06/24/275910.html
Pisali to, jako obywatele.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
de93ial
|
Wysłany: 06:38, 25 Cze '26
|
|
| Aniołek napisał: | Skasuj to gówno które powieliłeś wcześniej, głąbie, bo tylko zacytowałeś swój własny post -- debilu . Dobrze się czujesz? ..Masz edycję??? To mogłeś to poprawić niechluju brudasie, zamiast srać dwa razy, WTF. Do pół godziny można posta elegancko poprawić, bita pało. |
Tyle lat na forum i nie wiesz, że edycja działa tylko przez godzinę po publikacji?
_________________ http://www.triviumeducation.com/
Punkt startowy dla wszystkich.
http://trivium.wybudzeni.com/trivium/
Wersja PL
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 07:12, 25 Cze '26
|
|
| de93ial napisał: |
Tyle lat na forum i nie wiesz, że edycja działa tylko przez godzinę po publikacji? |
Aż przez godzinę masz?? Nie wiem jak to jest u ciebie spryciarzu, ale u mnie można tylko przez pół godziny. HANDLUJ. Tyle lat na forum i jeszcze nie wiesz że Bimi ustala takie rzeczy indywidualnie? Dlatego padło uprzejme pytanie, czy naoczny spamer w ogóle ma taką możliwość. Jednak podejrzewam, że jako 18-postowiec, ma z automatu. Zresztą widziałem jak z tego korzystał nie tak dawno -*bodaj w pierdolni. Więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby i tu zachowywał jako taką przyzwoitość.)
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
oko
|
Wysłany: 08:29, 25 Cze '26
|
|
| oko napisał: | Taki numer.
...
"My, obywatele Rzeczypospolitej Polskiej, nadajemy Obywatelski Order Przyszłości prezydentowi Wołodymyrowi Zełenskiemu oraz narodowi ukraińskiemu.
Przyznajemy to odznaczenie w momencie, gdy prezydent Karol Nawrocki odebrał Wołodymyrowi Zełenskiemu Order Orła Białego."
https://poland.news-pravda.com/world/2026/06/24/275910.html
Pisali to, jako obywatele. |
W linku jest lista wszystkich obywateli. Tak jakby z jednej gminy byli.
Na dole artykułu, porządek rzeczy mąci biadolenie:
"Czy konstytucja pozwala na zmianę barw narodowych" ....że co? że teraz będzie przekonywanie obywateli, że się barwy inaczej ustala? aż obywatele staną w kącie zasmuceni....
A można przecież dociekać, czy adresat obywatelski order przyjął i przypiął.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
de93ial
|
Wysłany: 06:48, 26 Cze '26
|
|
| MENTAT napisał: | | de93ial napisał: |
Tyle lat na forum i nie wiesz, że edycja działa tylko przez godzinę po publikacji? | Aż przez godzinę masz?? Nie wiem jak to jest u ciebie spryciarzu, ale u mnie można tylko przez pół godziny. HANDLUJ. Tyle lat na forum i jeszcze nie wiesz że Bimi ustala takie rzeczy indywidualnie? Dlatego padło uprzejme pytanie, czy naoczny spamer w ogóle ma taką możliwość. Jednak podejrzewam, że jako 18-postowiec, ma z automatu. Zresztą widziałem jak z tego korzystał nie tak dawno -*bodaj w pierdolni. Więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie aby i tu zachowywał jako taką przyzwoitość.) |
1-no postowcy kiedyś nie mieli opcji edycji w ogóle a potem się to zmieniło. Od tamtej pory każdy ma i albo korzysta albo nie.
Może sobie czas zmierz.
_________________ http://www.triviumeducation.com/
Punkt startowy dla wszystkich.
http://trivium.wybudzeni.com/trivium/
Wersja PL
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 11:22, 26 Cze '26
|
|
| de93ial napisał: | | Może sobie czas zmierz. |
No właśnie zmierzyłem i podałem. Pół godziny. Albo jak wolisz, 30 minut. Czego nie rozumiesz?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
de93ial
|
Wysłany: 06:55, 29 Cze '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 09:13, 29 Cze '26
|
|
Wszystko jest jasne. Przynajmniej dla mnie, nie wiem jak dla ciebie
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 11:08, 29 Cze '26
|
|
Skoro nadal masz trudności to pokażę ci na obrazkach
| Cytat: | | Tyle lat na forum i nie wiesz, że edycja działa tylko przez godzinę po publikacji? |
Mam nadzieję, że teraz już załapałeś....
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|