Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 07:35, 08 Cze '25
Temat postu:
czas jest wymyśloną iluzją,
zaś, przepowiadacz czarnej przyszłości, mógłby się ulotnić i uwolnić świat od oparu natrętnych wizji.
A właśnie, z jakiej racji czarnowidze są nazywani jasnowidzami?
Wysłany: 10:08, 08 Cze '25
Temat postu:
Zauważcie przy okazji różnicę między Irlmaierem a resztą. Irlmaier nie podawał dat a tylko co poprzedzi co. W ten sposób można spokojnie żyć i czekać na opisane wydarzenia i wtedy ewentualnie podjąć decyzję czy i co robić. Takie podejście mnie na przykład nie straszy a na Etera to co innego i jak widać różnie ludzie reagują. Zobaczymy czy ten śnieg spadnie tego lata. Jak tak, to można rozpatrzeć ewakuację
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Wysłany: 10:25, 08 Cze '25
Temat postu:
balans napisał:
Zauważcie przy okazji różnicę między Irlmaierem a resztą. Irlmaier nie podawał dat a tylko co poprzedzi co. W ten sposób można spokojnie żyć i czekać na opisane wydarzenia i wtedy ewentualnie podjąć decyzję czy i co robić. Takie podejście mnie na przykład nie straszy a na Etera to co innego i jak widać różnie ludzie reagują. Zobaczymy czy ten śnieg spadnie tego lata. Jak tak, to można rozpatrzeć ewakuację
A co jeśli, ten tzw eter, jest jeno przekazicielem licencjonowanych wiadomości?
Ostatecznie tak już jest, że rzekome 'elity' informują o swoich zamiarach, z czego jak widać, trudno jest nawet wykluczyć występowanie anomalii pogodowych, przy których, kontenerowe magazyny są trywialnie małostkowe.
Wysłany: 11:50, 08 Cze '25
Temat postu:
balans napisał:
Amerykański wywiad zapodał jakiś czas temu news inspirowany przepowiedniami Irlmaiera, prawdopodobnie. Może politykiem o "młodzieńczej aparycji" będzie Trump? Brakuje tylko, żeby zwołano konferencję pokojową w sprawie albo Izraela albo Ukrainy.
Nie zapominaj, że przede wszystkim brakuje aby Rosja zaatakowała Belgrad
Wysłany: 15:28, 24 Cze '25
Temat postu:
— wielka wojna światowa już wkrótce
— btc i eth upadną (i ogólnie to, co poleca Trump jest gówno warte [to scammer])
[i tutaj podpisuję się pod tą przepowiednią, również mam podobne zapatrywania]
— w sierpniu powódź (Polska będzie zdemolowana, będą mordować [zamachy?], obozy koncentracyjne)
— możliwe anomalie pogodowe latem ("mroźna bestia") [w tym roku lub w kolejnym -to specjalna informacja dla tych histeryków z krzywymi uszami w gorącej wodzie kąmpanych, którzy nie potrafią słuchać uważnie]
Wkrótce więcej szczegółów. Stand by.
_________________ "Izrael do dziś się tylko broni" - Maryla
Wysłany: 06:58, 25 Cze '25
Temat postu:
Nawet Phil Konieczny sprzedał wszystkie ETH i połowę BTC, żeby nic nie stracić. Ciekawe czy zapłacić Eterowi za info. Obserwujemy dalej
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
trzecia runda rozmów pokojowych między Rosją a Ukrainą w Stambule. Delegacje spotkały się w Pałacu Ciragan po europejskiej stronie Bosforu.
oczywiście będzie to jakaś kolejna tura, kolejnych negocjacji, ale Turcja wyjątkowo dąży do prowadzenia u siebie rozmów pokojowych
Arabia Saudyjska, Katar, ani inne kraje arabskie, nie są gospodarzami rozmów tak często. Ale może być i Dubaj, czy inna Doha
Wysłany: 11:02, 25 Lip '25
Temat postu:
I co? biocie się, że ktoś was zajebie...?
A może chcielibyście być tymi, którzy innych mordują i pozostać przy życiu? albo pochować się w norach i przeżyć nawałnicę i ...co potem? Jak widzicie swój żywot na trupach innych?
Ten świat należy unicestwić w całości, raz na zawsze.
Wysłany: 11:27, 25 Lip '25
Temat postu:
oko napisał:
świat należy unicestwić w całości, raz na zawsze.
W jaki sposób chcesz tego dokonać?
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 19:07, 28 Sie '25
Temat postu:
Nie wiem po co Eter operuje datami. W tym ostatnim wideo tak się tłumaczy, że chyba jego grupa fanów się pomniejszy
Wysłany: 17:23, 18 Paź '25
Temat postu:
Obserwujemy. Jajca będą jak w końcu zamachną się na Trumpa z powodzeniem. Może jak nie zamach to co innego. Irlmaier by nam zapodał aktualizację jak by żył. Na pewno widział by wszystko jeszcze wyraźniej.
Narazie jakoś nie ufam rozstawieniu wojska na granicach w Polsce i pojawieniu się wojsk rosyjskich na granicach z krajami bałtyckimi. Może coś szykują na zimę.
Wysłany: 16:34, 19 Paź '25
Temat postu:
Nie, nie zmienisz mojej opinii w tej kwestii żadnym nagraniem podrygów (w dodatku z kampanii wyborczej, przy okazji mogę ci podrzucić kilka na których wygląda jak wyjęty psu z gardła) ; tańczącego Jelcyna też widziałem i nawet fakt że się na tę okazję upił, to wiele nie pomogło
A tobie @balans polecam zadać sobie jedno pytanie : Czy gdybyś był wizjonerem, który naprawdę coś tam potrafi przewidzieć, i starasz się opisać swoje proroctwa potomnym, to pierwsze co ci przychodzi na myśl jeśli chodzi o Trumpa -jego wyznacznik i etykieta (pomijając już pytanie, dlaczego nie użyjesz po prostu nazwiska?) - to jest skojarzenie z młodością?? .. To ci jako pierwsze przychodzi na myśl ... To jest ten czynnik, który opisuje Trumpa i narzuca się jako pierwsze w oczy? To jest to, co każdy sobie od razu myśli i kojarzy : Trump? ---aha! .. młodość! ...Tyle lat na karku a wciąż wygląda jak gówniarz...
A jeśli już tak bardzo chcesz wierzyć, że coś z tych przepowiedni może być prawdziwe, to przecież może chodzić o zupełnie dla nas na chwilę obecną anonimowego polityka, marginalnego, z jakiegoś małego kraju o dziwnej nazwie, o którym nikt z nas nie słyszał - i dopiero po jego śmierci, gdy już stanie się sławny na cały świat, wyjdzie że był młody, piękny i pryszczaty... .. Helou! Skąd w ogóle pomysł, że ty już o nim słyszałeś?? Skąd pomysł że to znana obecnie osoba, popularna na cały świat? (a do Trampa bardziej niż "młody" pasuje na przykład określenie "bogaty oszust-populista", albo "głowa chwiejącego się mocarstwa").
_________________ OpenChat
Post zebrał 140 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:57, 19 Paź '25
Temat postu:
Jaja se robię. Skąd niby ktokolwiek z nas ma wiedzieć czy nawet Irlmaier istniał? Może to psyop CIA, czy Interpolu we współpracy ze słupami z Niemiec wymyślony jakiś czas temu, żeby sterować opinią ludzi takich jak my co szukają ciekawostek w internecie? Jeśli to nie żart i Irlmaier istniał a zdarzenia przez niego opisane wystąpią no to niezły ubaw i żart z naszego życia.
Jak dotąd , z tego co wiem, tacy wizjonerzy widzą obrazy, nie dane osobowe. Na podstawie tych obrazów i swojego zasobu słów są w stanie na swój sposób je opisać. Reszta pozostaje innym do interpretacji i próby zajarzenia o co dokładniej chodzi.
Wysłany: 10:19, 20 Paź '25
Temat postu:
balans napisał:
Jaja se robię.
No to grubo teraz poleciałeś. Uwaga, Temat oficjalnie strolowany przez założyciela, do zamknięcia.
Donald Trump and Vladimir Putin cancel Budapest summit over Ukraine
Czyli jednak czekamy najpierw na urodzajny rok z sianokosami w marcu.
Wysłany: 21:08, 22 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
Zamachu jeszcze nie będzie
A nawet gdyby, nie miałoby to absolutnie żadnego związku z tym tematem.
dopóki.....
okey,
....poszedłem po rozum do głowy , i zapytałem sztuczną inteligencję
-Czy Rosja zaatakuje Belgrad?
Cytat:
Nie ma żadnych przesłanek, by Rosja miała zaatakować Belgrad; Serbia i Rosja, mimo pewnych napięć i oskarżeń o wspieranie Ukrainy, pozostają w dobrych relacjach politycznych, a Serbia nie jest celem rosyjskiej inwazji. Belgrad jest stolicą Serbii, która jest państwem neutralnym w konflikcie rosyjsko-ukraińskim.
Relacje między Rosją a Serbią: Serbia ma historycznie silne związki z Rosją, jednak utrzymuje neutralność w konflikcie ukraińskim.
Oskarżenia wobec Serbii: W maju 2025 roku Rosja oskarżyła Serbię o "wbijanie noża w plecy" ze względu na doniesienia o eksporcie broni do Ukrainy, co pokazuje istnienie napięć.
Brak zagrożenia atakiem: Mimo tych napięć, nie ma żadnych informacji ani dowodów sugerujących, że Rosja planuje atak militarny na Serbię lub jej stolicę, Belgrad.
Oczywiście w polityce jak w kalejdoskopie....nie znasz dnia ani godziny ... Jednak w mojej opini czekaj tatka latka
Cytat:
Reszta pozostaje innym do interpretacji i próby zajarzenia o co dokładniej chodzi.
zdanie ' W wyniku ataku Rosji na Belgrad w Budapeszcie ma się odbyć konferencja ' jest absolutnie jednoznaczne i nie pozostawia pola do "interpretacji" ... (teraz widzę to jeszcze wyraźniej)
Wysłany: 08:32, 23 Paź '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
Cytat:
Zamachu jeszcze nie będzie
A nawet gdyby, nie miałoby to absolutnie żadnego związku z tym tematem.
No jak to? Może kolejność zdarzeń wynika z czyjejś interpretacji? Warto obserwować co się dzieje.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 9, 10, 11 »