W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Depresja - toksyczna psychologia i psychiatria   
Podobne tematy
Amerykanie ćpają coraz więcej leków 35
ADHD 105
Psychotropy, kolejne chemiczne narkotyki dla mas?3
Pokaz wszystkie podobne tematy (8)
Znalazłeś na naszym forum inny podobny temat? Kliknij tutaj!
Ocena:
5 głosów
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Człowiek i medycyna Odsłon: 14454
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
RuskaOnuca

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:24, 21 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czas może i leczy rany. Chyba że wyskoczysz z okna, bo coś ci się wydaję, albo zajebiesz komuś kosę - wtedy też może być ciężko z wydobrzeniem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:23, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Psychologia Matriksa (fragment audiobooka) — Bogusław Duda

oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:53, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś, by się czegoś z zewnątrz dowiedzieć, trzeba było czytać książki, casem nawet z mozołem znalezione, albo mieć fart i spotykać się z "ciekawymi" ludźmi. Po tym nastał czas intenetu i pojawili się cwani, którzy książki kopiowali przedstawiając jako swoje.Teraz wystarczy kupić składany w sześciu przegubach mikrofon i gadać do kamerki.
I jest bez znaczenia, że gadający ma zero do powiedzenia.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:17, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uhmmm, zgadza się : porównując ciebie do takiego dajmy na to Bogusława Dudy , stwierdzam że on ma sporo więcej do powiedzenia od ciebie . Może dla ciebie to szok i niedowierzanie, ale ...tak to niestety wygląda.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:57, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Paradne jest, kiedy głupek osądza innych ludzi.
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie, ze składanym mikrofonem, przed kamerką swego komputera?...zakładając że stworzenie daje możliwości nieograniczone, mogłoby być tak, że wymieniłbyś mnie jako tego, co ma więcej do powiedzenia od kogoś innego.
Tyle, że istotą jest to, co do powiedzenia masz ty? A póki co, rozdając inwektywy na lewo i prawo, zdajesz się być przez to mało rozgarnięty, stąd jest poczucie, że jesteś taki, jak na wstępie.
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:19, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:

Tyle, że istotą jest to, co do powiedzenia masz ty?

No właśnie, czy w wartościowej wypowiedzi na forum nie powinno być tak, aby przedstawić swoje zdanie? Wypowiedź powinna być rozbudowana, jasna, dobrze oddająca sedno zagadnienia. Na poparcie swoich tez, wniosków, można podać źródło, np. w postaci filmiku na Youtube, jakby kogoś interesowały szczegóły. Najbardziej wartościowe fragmenty można zacytować, albo wskazać konkretną minutę nagrania. Wklejanie jedynie samych filmików na forum, bez znaczącego komentarza, przerzuca odpowiedzialność dyskusji na odbiorcę -no bo przecież ja obejrzałem, jest świetne, więc ty też obejrzyj, bo inaczej to mi nie dorównujesz... coś w stylu a'la de93ial.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:16, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Paradne jest, kiedy głupek osądza innych ludzi.

zgadza się

oko napisał:
No i trafił się idiota co go filmiki z judupa oświeciły.
I kto by przypuszczał, że ten zarozumiały bufon da się tak łatwo nabić w pustą flaszkę.
Tak pustą jak jego pusty łeb.

Cytat:
rozdając inwektywy na lewo i prawo, zdajesz się być przez to mało rozgarnięty,

Cytat:
co by było, gdybym pojawił się w necie, ze składanym mikrofonem, przed kamerką swego komputera?...zakładając że stworzenie daje możliwości nieograniczone, mogłoby być tak, że wymieniłbyś mnie jako tego, co ma więcej do powiedzenia od kogoś innego.
Nie sądzę. Gdybyś pierdolił to samo co tutaj... to nie sądzę. Zacznijmy od tego, że ty nie masz nic do powiedzenia.
Ale gdyby ci się jakimś trafem udało, to chętnie bym wysłuchał.

BarniZnarni napisał:
Wklejanie jedynie samych filmików na forum, bez znaczącego komentarza, przerzuca odpowiedzialność dyskusji na odbiorcę -no bo przecież ja obejrzałem, jest świetne, więc ty też obejrzyj, bo inaczej to mi nie dorównujesz... coś w stylu a'la de93ial.
Jeżeli załączysz film który podałem wyżej, to zauważysz że nie zaczyna się od początku, tylko od pewnego momentu. Z drugiej strony trudno tu wskazać jeden konkretny wątek, wart wysłuchania, gdyż od tego momentu do końca jest wart wysłuchania. (w dodatku film ma mniej niż pół godziny).
Temat jest o toksycznej psychologii - i ten film (w całości) właśnie o tym traktuje.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:29, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Zacznijmy od tego, że ty nie masz nic do powiedzenia.
Ale gdyby ci się jakimś trafem udało, to chętnie bym wysłuchał.

ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć? skoro piszesz tak j/w
natomiast to, że chętnie byś coś ode mnie "wysłuchał" jest dla mnie bez znaczenia,
wchodzenie w polemikę z tym co piszesz, jest pozbawione jakichkolwiek walorów poznawczych, tym bardziej, że wiadome jest co sobą prezentujesz i czego po tobie można sie spodziewać.
zatem komentuj moje wpisy stanowczo i wytrwale, tym bardziej, co łatwo zauważyć, że je czytasz i przez to masz możliwość poznawania świata, który dalece wykracza poza ramy twojego postrzegania.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:38, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć?
ty, pisałeś coś, że chciałbyś nagrać filmik na jutubie. Ze składanym mikrofonem, przed kamerką twego komputera. Zapraszam.
Nie musimy się spotykać żebym mógł wysłuchać co masz do powiedzenia.
Obawiam się jednak, że (oprócz naocznego pierdolenia na podobie) niewiele. scratch
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:57, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
oko napisał:
ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć?
ty, pisałeś coś, że chciałbyś nagrać filmik na jutubie. Ze składanym mikrofonem, przed kamerką twego komputera. Zapraszam.
Nie musimy się spotykać żebym mógł wysłuchać co masz do powiedzenia.
Obawiam się jednak, że niewiele. scratch

musisz się pogodzić z losem i uznać, że to wszystko w tym temacie.
no i, wreszcie naucz się czytania ze zrozumieniem. Pisałem w innym kontekście od tego, który sam sobie w swojej głowie stworzyłeś.
Ale, mimo to, komentuj wytrwale.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:07, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie,
Sprawdźmy! Surprised
....ale jeśli naiwnie sądzisz, że twoje naoczne pierdolenie zrobi na mnie wrażenie tylko dlatego, że będzie w formie filmika - to się grubo mylisz Shame on you . TRZEBA CI WIEDZIEĆ, ŻE DLA MNIE LICZY SIĘ MERITUM.
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:55, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

J a s n y napisał:
Cytat:
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie,
Sprawdźmy! Surprised
....ale jeśli naiwnie sądzisz, że twoje naoczne pierdolenie zrobi na mnie wrażenie tylko dlatego, że będzie w formie filmika - to się grubo mylisz Shame on you . TRZEBA CI WIEDZIEĆ, ŻE DLA MNIE LICZY SIĘ MERITUM.

ty sam ze sobą dyskutujesz
to ma nawet jakąś nazwę medyczną ...
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:05, 10 Lut '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
ty sam ze sobą dyskutujesz
....nice try... a jednak odpowiadasz Think . Przemyśl to jeszcze raz Idea
((*z kim więc ty dyskutujesz? Eh? Shocked ))

Cytat:
to ma nawet jakąś nazwę medyczną ...
sam do siebie to napisałeś(?) Rolling Eyes

Cytat:
naucz się czytania ze zrozumieniem
Wiesz , próbuję ... ale to, co ty do mnie raz po raz wypisujesz - to woła o pomstę do nieba Confused . Jesteś trudnym nauczycielem .
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Człowiek i medycyna Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do: