Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:53, 10 Lut '26
Temat postu:
Kiedyś, by się czegoś z zewnątrz dowiedzieć, trzeba było czytać książki, casem nawet z mozołem znalezione, albo mieć fart i spotykać się z "ciekawymi" ludźmi. Po tym nastał czas intenetu i pojawili się cwani, którzy książki kopiowali przedstawiając jako swoje.Teraz wystarczy kupić składany w sześciu przegubach mikrofon i gadać do kamerki.
I jest bez znaczenia, że gadający ma zero do powiedzenia.
Wysłany: 11:17, 10 Lut '26
Temat postu:
Uhmmm, zgadza się : porównując ciebie do takiego dajmy na to Bogusława Dudy , stwierdzam że on ma sporo więcej do powiedzenia od ciebie . Może dla ciebie to szok i niedowierzanie, ale ...tak to niestety wygląda.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 11:57, 10 Lut '26
Temat postu:
Paradne jest, kiedy głupek osądza innych ludzi.
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie, ze składanym mikrofonem, przed kamerką swego komputera?...zakładając że stworzenie daje możliwości nieograniczone, mogłoby być tak, że wymieniłbyś mnie jako tego, co ma więcej do powiedzenia od kogoś innego.
Tyle, że istotą jest to, co do powiedzenia masz ty? A póki co, rozdając inwektywy na lewo i prawo, zdajesz się być przez to mało rozgarnięty, stąd jest poczucie, że jesteś taki, jak na wstępie.
Wysłany: 14:19, 10 Lut '26
Temat postu:
oko napisał:
Tyle, że istotą jest to, co do powiedzenia masz ty?
No właśnie, czy w wartościowej wypowiedzi na forum nie powinno być tak, aby przedstawić swoje zdanie? Wypowiedź powinna być rozbudowana, jasna, dobrze oddająca sedno zagadnienia. Na poparcie swoich tez, wniosków, można podać źródło, np. w postaci filmiku na Youtube, jakby kogoś interesowały szczegóły. Najbardziej wartościowe fragmenty można zacytować, albo wskazać konkretną minutę nagrania. Wklejanie jedynie samych filmików na forum, bez znaczącego komentarza, przerzuca odpowiedzialność dyskusji na odbiorcę -no bo przecież ja obejrzałem, jest świetne, więc ty też obejrzyj, bo inaczej to mi nie dorównujesz... coś w stylu a'la de93ial.
Wysłany: 15:16, 10 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
Paradne jest, kiedy głupek osądza innych ludzi.
zgadza się
oko napisał:
No i trafił się idiota co go filmiki z judupa oświeciły.
I kto by przypuszczał, że ten zarozumiały bufon da się tak łatwo nabić w pustą flaszkę.
Tak pustą jak jego pusty łeb.
Cytat:
rozdając inwektywy na lewo i prawo, zdajesz się być przez to mało rozgarnięty,
Cytat:
co by było, gdybym pojawił się w necie, ze składanym mikrofonem, przed kamerką swego komputera?...zakładając że stworzenie daje możliwości nieograniczone, mogłoby być tak, że wymieniłbyś mnie jako tego, co ma więcej do powiedzenia od kogoś innego.
Nie sądzę. Gdybyś pierdolił to samo co tutaj... to nie sądzę. Zacznijmy od tego, że ty nie masz nic do powiedzenia.
Ale gdyby ci się jakimś trafem udało, to chętnie bym wysłuchał.
BarniZnarni napisał:
Wklejanie jedynie samych filmików na forum, bez znaczącego komentarza, przerzuca odpowiedzialność dyskusji na odbiorcę -no bo przecież ja obejrzałem, jest świetne, więc ty też obejrzyj, bo inaczej to mi nie dorównujesz... coś w stylu a'la de93ial.
Jeżeli załączysz film który podałem wyżej, to zauważysz że nie zaczyna się od początku, tylko od pewnego momentu. Z drugiej strony trudno tu wskazać jeden konkretny wątek, wart wysłuchania, gdyż od tego momentu do końca jest wart wysłuchania. (w dodatku film ma mniej niż pół godziny).
Temat jest o toksycznej psychologii - i ten film (w całości) właśnie o tym traktuje.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 20:29, 10 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
Zacznijmy od tego, że ty nie masz nic do powiedzenia.
Ale gdyby ci się jakimś trafem udało, to chętnie bym wysłuchał.
ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć? skoro piszesz tak j/w
natomiast to, że chętnie byś coś ode mnie "wysłuchał" jest dla mnie bez znaczenia,
wchodzenie w polemikę z tym co piszesz, jest pozbawione jakichkolwiek walorów poznawczych, tym bardziej, że wiadome jest co sobą prezentujesz i czego po tobie można sie spodziewać.
zatem komentuj moje wpisy stanowczo i wytrwale, tym bardziej, co łatwo zauważyć, że je czytasz i przez to masz możliwość poznawania świata, który dalece wykracza poza ramy twojego postrzegania.
Wysłany: 20:38, 10 Lut '26
Temat postu:
oko napisał:
ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć?
ty, pisałeś coś, że chciałbyś nagrać filmik na jutubie. Ze składanym mikrofonem, przed kamerką twego komputera. Zapraszam.
Nie musimy się spotykać żebym mógł wysłuchać co masz do powiedzenia.
Obawiam się jednak, że (oprócz naocznego pierdolenia na podobie) niewiele. _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 20:57, 10 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
oko napisał:
ty, żeby przekazać to, co się ma do powiedzenia, trzeba albo nagrać swoją mowę, albo wypowiedzieć się w bezpośrednim kontakcie mówiąc do kogoś, to samo jest z wysłuchaniem... ale skąd ty o tym możesz wiedzieć?
ty, pisałeś coś, że chciałbyś nagrać filmik na jutubie. Ze składanym mikrofonem, przed kamerką twego komputera. Zapraszam.
Nie musimy się spotykać żebym mógł wysłuchać co masz do powiedzenia.
Obawiam się jednak, że niewiele.
musisz się pogodzić z losem i uznać, że to wszystko w tym temacie.
no i, wreszcie naucz się czytania ze zrozumieniem. Pisałem w innym kontekście od tego, który sam sobie w swojej głowie stworzyłeś.
Ale, mimo to, komentuj wytrwale.
Wysłany: 21:07, 10 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie,
Sprawdźmy!
....ale jeśli naiwnie sądzisz, że twoje naoczne pierdolenie zrobi na mnie wrażenie tylko dlatego, że będzie w formie filmika - to się grubo mylisz . TRZEBA CI WIEDZIEĆ, ŻE DLA MNIE LICZY SIĘ MERITUM.
Wysłany: 21:55, 10 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
Cytat:
Ale, co by było, gdybym pojawił się w necie,
Sprawdźmy!
....ale jeśli naiwnie sądzisz, że twoje naoczne pierdolenie zrobi na mnie wrażenie tylko dlatego, że będzie w formie filmika - to się grubo mylisz . TRZEBA CI WIEDZIEĆ, ŻE DLA MNIE LICZY SIĘ MERITUM.
ty sam ze sobą dyskutujesz
to ma nawet jakąś nazwę medyczną ...
Wysłany: 23:05, 10 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
ty sam ze sobą dyskutujesz
....nice try... a jednak odpowiadasz . Przemyśl to jeszcze raz
((*z kim więc ty dyskutujesz? ))
Cytat:
to ma nawet jakąś nazwę medyczną ...
sam do siebie to napisałeś(?)
Cytat:
naucz się czytania ze zrozumieniem
Wiesz , próbuję ... ale to, co ty do mnie raz po raz wypisujesz - to woła o pomstę do nieba . Jesteś trudnym nauczycielem .
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2