Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:21, 22 Maj '25
Temat postu:
ej no bez jaj, z pierwszej pioseneczki się nawet śmiałaś... a teraz co, naprawdę nic śmiesznego? .. nie kupuję tego..
Właściwie to nie obchodzi mnie twoja ocena muzyczna, bo wiadomo że jesteś totalne smutne bezguście z tendencjami do melancholii , ale pod względem heheszków mogłabyś ocenić, helou! łaski kurwa nie robisz. A jest tam też jeden utworek taki ewidentnie a'la sadness (ten najdłuższy ponad 5 minut) , ale też z werwą - chyba coś dla ciebie . Poproszę o ocenę.
Gówno- to już kogo obchodzą twoje wstawki z wrestlingu, nikogo to nie interesuje, nikt nawet nie włączył filmika zrozum to w końcu !!! Nie wiem po co to wklejasz ,serio
_________________ OpenChat
Jedyne co mogę to tylko biegać jak jakiś pojeb a nie znoszę biegać, a babki takie masywne z 156 cm z wielkim cycem i krótką szyją to już w ogóle dramat na całej linii. Małe spasione to koszmar. I do tego trzeba jeść mega mało jak jakieś dziecko, przejebana sprawa. Rodzisz sie niski i już masz przejebane nie ze swojej winy
Co tam pierdolisz ? nawet nie weszłam mam w dupie co tam wysrywasz zajmij się czymś pożytecznym wreszcie
Ja dzisiaj cały dzień wrestling oglądam i wrzucam nic innego nie jestem w stanie robić, no musicie zrozumieć że facet to od 190 cm sie zaczyna budzi postrach wśród innych zwłaszcza jak jest napakowany i dobrze to wygląda. A takie szaraki jak kloaka mikrusy to wyżej doopy nie podskoczą mogą tylko srac na forum, wrestlerzy nie srają na forum bo nie są ciotami jak kloaka
Przecież to ty operujesz pojęciami pedał, gej, obrażasz rafałka że jest pedałem itd. no ty w porównaniu do niektórych wyglądasz ja mega ciota. Do poważnego mężczyzny to ci daleko trollu. Założę, sie że byś nie obronił Ukrainki przed jakimiś zbójami w walce
Wysłany: 12:57, 22 Maj '25
Temat postu: Kloaka by w życiu nie obronił Ukrainki
przed złoczyńcami sam to przyznaje narobiłby w majty i sam spierdolił taki to z niego "mężczyzna". Tymi swoimi długimi paluszkami to możesz się co najwyżej po dupie podrapać złoczyńcy wykręciliby ci te paluszki w mig i od razu na ziemię. Biedroń miałby większe szanse w walce niż ty
przecież widać że POlina to jakaś urojona koncepcja który normalny facet się chwali tym, że jego dziewczyna by go obroniła bo sam by musiał spierdalać aha ta POlina to chyba nie do końca kobieta, tak ?
przecież to że jesteś niski cie nie przekreśla tak natychmiast proszę ten maluch jak szybko zwinnie dokopał no ostatecznie przegrał ale walczył z kolesiem 2 razy większym od niego i doprowadził typa do mocnego krwawienia z nosa to już coś i wielkie brawa wystarczy chcieć. A ty frajerska cioto byś od razu spierdolił
no kurde żeby 40-parolatek pewnie bliżej 50-tki zmęczony po sterydach z uszkodzonym mózgiem bo ciągle dostaje w łeb z długimi włosami i tatuażami uważany za brzydkiego wciąż był bardziej atrakcyjny niż 95% Polaków ??? no słabo w tym kraju jest
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:23, 22 Maj '25
Temat postu:
Słabo jest w tym kraju skoro patusiara ósmy dzień z rzędu podnieca się jakimś mordobiciem w każdej wolnej chwili WTF ... Oni dostają za to ciężką kasę , a ty masz po prostu zryty dekiel . Musisz bardzo ale to bardzo się w życiu nudzić smutna parówo. Poświecenie na to gówno pięciu minut to jest jakaś porażka _________________ OpenChat
Jakie są pasztety w tym kraju kurwa, za rzekomo brzydkim wrestlerem w takiej Polsce kobiety by się oglądały na ulicy a tu nie ma się za kim obejrzeć jakiś dramat kurwa. Te słowiańskie zmutowane geny paszteciarskie to porażka bieda, brzydota pierdolić ten kraj
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów