Nie no, kurwa, Durden - pojeb popierdolony, to mało powiedziane. Gad uważa, że tylko jego Caps Locki mogą jedynie pierdolic? Co to kurwa jedyna licencja na pierdolenie? A, kurwa ja też mogę pierdolić. I Pyszczuś może i czekan i wielu innych.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:39, 20 Maj '25
Temat postu:
Ta zjebana parka zaraz zdechnie we wsobnym sosie i pozbawieni zewnętrznej atencji zemdleją od własnego fetoru. To co ich napędza to wyłącznie publika przed którą mogą odgrywać swoje kazirodcze fantazje .. Wystarczy że przestanę ich karmić, a zaraz piłeczka od ich wzajemnego ping ponga wpadnie do jakiegoś klozetu .
_________________ OpenChat
Ta zjebana parka zdechnie we wsobnym sosie i pozbawieni zewnętrznej atencji zemdleją od własnego fetoru. To co ich napędza to wyłącznie publika przed którą mogą odgrywać swoje kazirodcze fantazje .. Wystarczy że przestanę ich karmić a zaraz piłeczka od ich wzajemnego ping ponga wpadnie do jakiegoś klozetu .
Ło kurfa, Kloaka, zarówno poeta jak i prozaik w twej wypowiedzi, hu, hu , szacun. Może nie taki jednak kmiotek, a poważny kmiot, hu, hu,,,
dobra nudzicie mnie spadam jak wygra Trzaskowski to wrócę jak nie to nie
poza tym idę się poumawiam na spotkanka z różnymi facetami nudzi mi się już no nara
Wysłany: 12:04, 25 Maj '25
Temat postu:
mmmm za kilka miesięcy zaostrzenie wojny na ukrainie, i wjazd wojsk "europejskich". Potem eskalacja konfliktu i wielka ofensywa Rosjan zakończona zajęciem całej ukrainy. Histeria w Europie sięgnie zenitu. Drożyzna, braki prądu ( powrócą "stopnie zasilania" ) , bezrobocie, hiperinflacja . Pijana goryczą Europa w amoku przeprowadza "ćwiczenia i testy francuskiego parasola nuklearnego" . Odpowiedź Rosjan jest tak logiczna jak i bezwzględna. Zostaje wystrzelona taktyczna bomba atomowa, która wybucha nad warszawą. Amerykanie zostali wcześniej uprzedzeni więc nie reagują. Stolica polski wprawdzie nie zostaje doszczętnie zniszczona, ale oczywiście przestaje nadawać się do zamieszkania i zostaje "strefą zero", wykluczoną z użytku na wiele dekad. W dniu zero ginie "jedynie" kilkadziesiąt tysięcy ludności, ale wkrótce zaczynają się choroby popromienne u miliona warszawiaków. Kończy się radosne trolowanie cwelozy _________________ OpenChat
Wysłany: 12:14, 25 Maj '25
Temat postu:
prędzej czy później cię zmuszą. spieszy ci się? . Nie twierdziłem że wszystkich, ale nice try.. . i to by się nawet zgadzało - po ataku nuklearnym będą cię chcieli ratować jakimiś zastrzykami .
_________________ OpenChat
Mentzen już pije piwko z przyszłym prezydentem dobra kurwa Mentzen nie może być autystyczny ja ponad godzinną gadką z kimś byłabym tak zmęczona, że nie miałabym ochoty na nic a ten jeszcze piwo pije... wtf
No mam co będę ukrywać łaziłam na piwko gadałam itd. i w sumie czuje się lepiej jak siedzę sobie w domu w ciszy, chuj mnie te wszystkie rozmowy interesowały i jeszcze zawsze głośno jest w tych pubach jebanych. Sram na to mam autyzma i gitara jeeee
O czym mam prowadzić gadkę szmatkę z jakimś wytatuowanym typem ? no bo ja nie wiem kurwa.
Łaziłam na te spotkanka, na browarki i kurwa nie mam już więcej zamiaru do końca życia, jebać to
tylko po co ten socjopata Mentzen na wizji w żywe oczy opowiada że ma autyzm ?? pierdolony śmieć
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów