No głosujcie dalej na PIS to mieszkania bez kibla poszerzą się do 15% a analfabetyzm będzie jeszcze większy.
Wytłumaczcie mi jak to jest że im bogatsze miasto tym bardziej na Trzaskowskiego głosuje, im bogatsza dzielnica tym bardziej Trzaskowski. Nawet w Wawie Wilanów najbogatsza dzielnica głosowała na Trzaskowskiego częściej niż patusiarska praga z pijakami i menelami kurwa. Jeżeli bieda i niskie IQ na coś głosuje to to KURWA nie może być dobre. Kiedy to pojmiecie kretyni.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:26, 02 Cze '25
Temat postu:
Zagłosowałaś na pajaca który siedzi w kieszeni sorosa i jeździ na zloty pejsatych. Ja zagłosowałem przeciw.
Z resztą, to zajebiście typowe dla zwolenników rewolucyjnej tęczy.- atakowanie wyborców strony przeciwnej.
swoją drogą
To co mówisz, te 5% to zapewne brak kanalizacji, przyłącza do oczyszczalni, nie brak sracza. To oznacza że do gospodarstwa przyjeżdża szambowóz i wywozi do oczyszczalni - z powodów technicznych gdzieniegdzie przepompownia jest bardzo droga i jeszcze jej nie zrobiono.
Przecież nawet rolnicy się wzbogacili dzięki Unii Europejskiej mają dopłaty, na wsiach już nie ma aż takiej patologicznej biedy jak w latach 90 i wcześniej a zjeby upośledzone głosują na PIS bo nie lubią Unii i Niemiec i jakiegoś Sorosa którego na oczy nie widzieli paranoja i schizofrenia w jednym.
Wysłany: 15:37, 02 Cze '25
Temat postu:
marylka napisał:
Wytłumaczcie mi jak to jest że im bogatsze miasto tym bardziej na Trzaskowskiego głosuje, im bogatsza dzielnica tym bardziej Trzaskowski. Nawet w Wawie Wilanów najbogatsza dzielnica głosowała na Trzaskowskiego częściej niż patusiarska praga z pijakami i menelami kurwa.
A to bardzo proste , Otoka Frąckiewicz to wyjaśnia , gdybyś więcej słuchała różnych ludzi, zamiast obracać się w bąkach absurdu własnej produkcji , to byś miała szersze horyzonty poznawcze zamiast klapek na oczach ...młoda wykształcona korepetytorko z wielkiego miasta odnosząca sukces za sukcesem
start
BOGATE WYKSZATŁCIUCHY Z WIELKICH MIAST TO -W SWOJEJ MASIE- KRETYNI . PANDEMIA-19 TO JASNO POKAZAŁA.
WIĘC NIE PIERDOL MI TU O ŻADNYM WYKSZTAŁCENIU (collegium tumanum) ANI MAJĄTKU (cwaniactwo) . TO TY NALEŻYSZ DO HOŁOTY UMYSŁOWEJ.
Cytat:
Jeżeli bieda i niskie IQ na coś głosuje to to KURWA nie może być dobre.
i w tym właśnie momencie obnażasz swoje upośledzenie i biedę umysłową. viewtopic.php?p=510017#510017 _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 17:48, 02 Cze '25
Temat postu:
nie wiem kogo zabijają wolne rodniki, ale całkiem możliwe że również i one zabijają wolne rolnictwo
Wolne rodniki + dopłaty = jedno zło.
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów