Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:43, 11 Cze '25
Temat postu:
BALDTV WYJAŚNIA DŁUGOWŁOSYCH
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Dobra sezon szachowy już zamknięty, nie zamierzam tracić czasu jak w zeszłym roku kuźwa... gówno to cokolwiek daje trzeba matmy rozszerzonej się pouczyć i udawać że jestem nauczycielką i trzepać kasę w przyszłym roku szkolnym a nie kurwa szachy dla pojebów co grają przeciętnie po 12 tysięcy gier i wciąż nic z tego nie ma prócz zajebistego tracenia czasoo
Jestem dowodem, że szachy nic nie poprawiają ani mi się lepiej nie myślało, ani nie miałam lepszej pamięci no dosłownie nic kurwa. A w zeszłym roku normalnie z pół roku napieprzałam przeciętnie po 3-4 h szachów i puzzli. I NIC. Nie przekłada się to na nic. Lepsza godzinka matematyki nawet z jakimś lekko niedorozwiniętym dzieckiem i kasiorka niż 4 godziny szachów i gówno z tego jest
Chyba że będą jakieś wyzwania i nagrody inaczej to nie gram jebać to, programowanie w excelu sobie powtórzę będę wymiatać w tej księgowości będę automatyzować raporty same będą się robić wpisze jakieś makro i już 3 godziny roboty w 15 minut to jest to a szachy to gówno sie przydają.
Wysłany: 22:57, 11 Cze '25
Temat postu:
Cytat:
nic z tego nie ma prócz zajebistego tracenia czasoo
Bez sensu się ciskasz, twój czas i tak jest bez wartości.
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
twój brat bliźniak do ciebie napisał ponoć na lichess cała wieś toruńska huczy od plotek teraz jest jakimś znanym zastępcą prezydenta i szuka cie w całym Toruniu
Wysłany: 23:22, 12 Cze '25
Temat postu:
no i co łyso ci teraz ?!!!!
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
ŻENUJĄCE DO GRANIC ABSURDU,........WYGLĄDA JAKBY ZAMÓWIŁ FRYZURĘ Z ALIEXPRESS I POMYŚLAŁ ŻE COFNIE SIE DO LICEUM, MOŻE JESZCZE TATUAŻ ZE SMOKIEM I TIK TOKA SOBIE ZAŁOŻY?
60+ LAT ..........WYGLĄDA JAKBY PRÓBOWAŁ SIE ZALOGOWAĆ DO MŁODOŚCI........NO CÓŻ......CHYBA PRZECHODZI KRYZYS TOŻSAMOŚCI .....NOWA FRYZURA, STARA DESPERACJA, ....A EFEKT? KRZYŻÓWKA ELVISA Z BAZARU I LOKALNEGO ILUZJONISTY
Wysłany: 20:32, 13 Cze '25
Temat postu:
bez kitu , żenada roku.
W TYPIE CWELOZY
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów