Usuwam konto szachowe ostatecznie tylko ekonomia i księgowość hahaha dupku
Nie będę nawet z tobą badać kutafonie tylko wrzucać jakieś ekonomiczne gówna stanę się WZBG kurwo zadowolony ?
chciałeś śmieciu to masz
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:58, 13 Cze '25
Temat postu:
czcze gadanie próżnej ściery
Zrozum, żadna ekonomia nie uczyni z ciebie ciekawej osoby .... Tak może pomyśleć tylko totalny pustak.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 00:04, 14 Cze '25
Temat postu:
w niczym ci to nie pomoże nieużyteczna idiotko.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 02:00, 14 Cze '25
Temat postu:
aleś ty inteligentna przecież to tylko świadczy o spierdoleniu kobiet idiotko a nie moim helou
Zresztą przestań pierdolić jak potłuczona, bo do twojej informacji niedługo pobieram się z Poliną, dziewczyna potrzebuje obywatelstwa _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 10:13, 14 Cze '25
Temat postu:
Nie wiem co cię tak śmieszy zakompleksiony pedale .. no , uczciwi faceci biorą ślub takie to dziwne?? .. No a w Polsce dla gejów jeszcze nie przewidują tak mi przykro... _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Zresztą przestań pierdolić jak potłuczona, bo do twojej informacji niedługo pobieram się z Poliną, dziewczyna potrzebuje obywatelstwa
LOL potrzebuje obywatelstwa a nie że ją kocha czy chce spędzić resztę życia z kimś smutne... ten ślub to zwyczajna transakcja dla "zielonej karty" tylko że w Polsce
Wysłany: 14:46, 14 Cze '25
Temat postu:
Jakbym jej nie kochał to bym się z nią nie żenił bo co by mi zależało zazdrosna dziwko(?). Od razu widać że masz wielki ból dupy że aż nowy temat musiałaś o tym założyć, bo ciebie nikt nie chciał i nikt nie chce za żonę _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 15:39, 14 Cze '25
Temat postu:
marylka napisał:
stronnik napisał:
Jakbym jej nie kochał to bym się z nią nie żenił bo co by mi zależało
aha czyli tej swojej drugiej żonki nigdy nie kochałeś co zrobiłeś z nią dziecko bo się nie ożeniłeś
Idiotko, a czy ona potrzebowała obywatelstwa?? ..helou!
_________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 16:41, 14 Cze '25
Temat postu:
ale że co debil? Z czym masz problem niedojebany cwelu?? _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
A niech se bierze tego śluba Panocku
Bierz ślub kloaczko już teraz natychmiast najlepiej już jutro szykuj ceremonię kurwa, kolejny ślub bez miłości za to z powodu obywatelstwa no zdarza się, nie słuchaj złych ludzi tylko bierz tego śluba z Ukrainką, pamiętaj nie chcesz Ukraińców w Polsce to bierz z nimi ślub staną się magicznie Polakami przecież
Wysłany: 17:16, 14 Cze '25
Temat postu:
A co mnie Polska i Polacy obchodzą tępa bladzio ... chyba wyrażałem się już na forum jednoznacznie w tej dziedzinie?? .. Wpuścili ukrainki do kraju , to dlaczego mam nie skorzystać?? Ukrainki są o wiele lepsze od roszczeniowych, próżnych -i niewiernych Polek ; HANDLUJ.
A niech se bierze tego śluba Panocku
Bierz ślub kloaczko już teraz natychmiast najlepiej już jutro szykuj ceremonię kurwa, kolejny ślub bez miłości za to z powodu obywatelstwa no zdarza się, nie słuchaj złych ludzi tylko bierz tego śluba z Ukrainką, pamiętaj nie chcesz Ukraińców w Polsce to bierz z nimi ślub staną się magicznie Polakami przecież
To jest jakoś tak:
Kloaka nie chce jeść gówna, ale mu go podają. Kloaka się wzbrania, ale nie daje rady i w końcu wpierdala to gówno i go chwali.
Klasyka antysystemowca, który potrafi tylko krzyczeć na forum, a w rzeczywistości robi coś zupełnie innego.
Rzyg… bleee.,..
Wysłany: 17:42, 14 Cze '25
Temat postu:
Nie wiem o jakim gównie bredzisz zasrany szczurze.
GRATULACJE......TWÓJ WIERSZYK TO KWINTESENCJA INTELEKTUALNEJ PUSTKI.......SRAM NA TWOJE PRÓBY BYCIA ZABAWNĄ, BO TO ZWYKŁY BEŁKOT, KTÓRY NAWET NA ŚMIETNIK SIE NIE NADAJE
ŁOŁ....ALE WYRAFINOWANY SŁOWNIK.....NAPRAWDĘ IMPONUJĄCE, JAK W KILKU SŁOWACH POTRAFISZ PRZEKAZAĆ TYLE....NO, POWIEDZMY WYBUCHÓW EMOCJI,......JAK U NASTOLATKI.......................JEŚLI CAŁY TWOJE BREDZENIE OPIERA SIE NA WYZWISKACH....
TO CHYBA SAM NIE OGARNIASZ TEMATU, O KTÓRYM PRÓBUJESZ GADAĆ.................MOŻE SPRÓBUJESZ KIEDYŚ UŻYĆ MÓZGU?....
ALBO CHOCIAŻ SŁOWNIKA
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów