Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:34, 03 Sie '25
Temat postu:
Cytat:
aha ta babka to wnuczka Mikhail Tala i do tego córka jakiegoś grandmastera
aaaahahahahha, ,, ale łyknęłła ...
ale ty jesteś głupia to był taki troling idiotko..
Zauważyliście że strasznie autystyczny biorobot z tej naszej cwelozy - czasami w ogóle nie trybi żartów sytuacyjnych ....kurwa chyba sądzi że tylko ona ma monopol na troling. Inteligencja interpersonalna 1/10 bez kitu
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
A po co miałaby trolować że jest czyjąś wnuczką ? a żart sytuacyjny to też że jej ojcem jest ktoś inny niż podała ? to bardziej żałosne niż żart przypisywać sobie urojone pochodzenie, te szachowe zjeby są bardziej żałosne niż myślałam. Kto normalny mówi, że jest wnuczką czykjąś jak nią nie jest ?? żenada
Wczoraj był wspaniały dzien nie byłam w necie tylko z ludźmi normalnymi i nikt mnie nie wkurwiał weszłam do neta i zaraz jakieś zjeby. Także zostaję przy swoim ograniczyć neta, zero szachów i prawda2
Wysłany: 10:52, 03 Sie '25
Temat postu:
LOL ... ty jesteś naprawdę tępa jak kilo gwoździ .. A PO CO MIAŁABY BEZ SENSU WYSKAKIWAC Z JAKIMŚ GÓWNEM ŻE JEST WNUCZKĄ TALA GDYBY TO BYŁA PRAWDA??? SŁUCHAM
Cytat:
Także zostaję przy swoim ograniczyć neta, zero szachów i prawda2
tak tak zostań w swojej szafie , to jeszcze bardziej ci pomoże zrozumieć świat, nieźle ci idzie _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Nie interesuje mnie poznawanie szachowych zjebów ani mężczyzn. A i gadamy ze sobą ostatni raz. ŻEGNAM. Nie mamy i nigdy nie mieliśmy o czym rozmawiać napierdalaj sam ze sobą.
Wysłany: 16:52, 03 Sie '25
Temat postu:
maryla ma autystyczne adhd ona wszystko traktuje dosłownie.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
ty masz autyzm zjebie jest wnuczką autystyczny czubku mówiłam że nikt normalny nie pierdoli sobie od tak że jest czyjąś wnuczką jak nie jest
"Yes, that is correct. Dina Belenkaya is indeed the granddaughter of the legendary chess Grandmaster and former World Chess Champion, Mikhail Tal"
Może jej się spytaj łaskawie to ci odpowie google mi mowi że to nie troling tylko faktycznie jest wnuczką, także niestety potwierdza się ty jesteś autystycznym dziwolągiem ktory nic nie kuma.
Wysłany: 18:55, 03 Sie '25
Temat postu:
tak tak wierz we wszystko co wyczytasz w internacie _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 18:58, 03 Sie '25
Temat postu:
A PRZECIEŻ WYSTARCZY SPRAWDZIĆ !!!
Rodzicami Diny Belenkaya są Asya Kovalyova i nieznany z imienia ojciec.
Michaił Tal miał dwoje dzieci. Miał syna Gieorgija, oraz córkę Żannę.
IDIOTKA CONFIRMED
(swoją drogą ta Dina niezła jest - wychowywała się bez ojca i teraz sobie troluje, że to niby syn Tala - Gieorgij HARD LEVEL OF TROLLING _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 19:15, 03 Sie '25
Temat postu:
hahaha, cweloza uwierzyła że Dina jest wnuczką Tala... numer roku .
Teraz wyświetla mi same szachowe gówno na jutubie musze klikać nie interesuje mnie to i nie polecaj tego kanału żeby sie wyczyściło i nie pokazywało więcej tego kału
aha to teraz mi powiedz NA CHOLERĘ namawiasz mnie do gry w szachy a jednocześnie mówisz jak bardzo ssę w to i wygrywam jedynie przez przypadek głupi socjopatyczny cfelu ? no jak widać nie mam talentu ani nie chce mi się tego uczyć nie wiadomo ile, nie mam ochoty a najważniejsze nie lubię gry gdzie pierwsze 7-12 ruchów trzeba z pamięci odtwarzać. Czego kurwo nie rozumiesz hmm ?
Wysłany: 12:21, 04 Sie '25
Temat postu:
nie marudź , crazyhouse stoi otworem.
Wysłany: 17:31, 04 Sie '25
Temat postu:
Nie mogę dać ci więcej za wygranie z 1650, to byłoby szaleństwo... więcej mogę zaoferować za wygraną z 1700 - a jeszcze więcej za 1750.
Chyba nie powinno to stanowić dla ciebie problemu wykazać odrobinę kreatywności hmmm?
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów