Tyler Durden to idealny przykład wesoło hasającego dresiarza który sądzi że jest wolny, i "wyszedł poza schemat" , gdy tymczasem pozostaje niewolnikiem własnych instynktów i popędów -kompletnie pod ich władztwem i od nich uzależniony.
WIDZĘ, ŻE FREUD, NIETZSCHE I JODA Z „GWIEZDNYCH WOJEN” POŁĄCZENI W JEDNO – OBJAWILI SIĘ WŁAŚNIE TUTAJ, POD TWOIM NICKIEM
PRZESTAŃ UDAWAĆ CHEMIKLOO, ŻE TO, CO ROBISZ, TO ANALIZA. I ZANIM ZACZNIESZ MI MIERZYĆ POZIOM „WYJŚCIA POZA SCHEMAT”, TO MOŻE SAM SPRÓBUJ CHOCIAŻ RAZ Z NIEGO WYJŚĆ. CHOĆBY NA CHWILĘ. BEZ MAPY. BEZ PRZEWODNIKA. BEZ INTERNETU.
A tobie Pyszczek, co dały szachy, że tak teraz wszystkich do nich zachęcasz?
No nic nie dały, po prostu niech teraz inni się męczą albo dadzą dowody. że szachy coś im "poprawiły". Ordel pieprzy że coś mu się poprawiło ale wysrau tylko jeden pościk króciutki a niby taki hej do przodu chłop a w pierdolni najlepszym miejscu to siedzi jak mysz pod miotłą pisze 2 razy na rok Ja już więcej nie gram
W ogóle od dziś nie przebywam w miejscach zdominowanych przez facetów ani nie gram w męskie gry. Także to forum i szachy odpadają i będę zapisywać co pożytecznego zrobiłam bo niemal 2 miesiące nic pożytecznego nie robiłam no trochę książeczek powystawiałam i tyle. Czas się wziąć do roboty a nie w szachy bezużyteczne grać.
Od szachów można się dorobić:
- garba
- otyłości
- smętnego nastroju/depresji
- wkurwionego nastroju/schizów
- uzależnienia
- poczucia odrealnienia
- zaburzenia snu
- potencjalnej straty pieniędzy bo te wszystkie kursiki kosztują na szczęście ja wydałam tylko 39 zeta
Co pozytywnego dają szachy:
- jak człowiek chce żeby mu szybko czas leciał, nie ma co robić jak chce by tydzień mu minął jak z bicza strzelił może se pograć
- jak stał się głupszy przez używanie ChatGPT non stop zamiast samodzielnie myśleć to szachy mogą pomóc powrócić do formy, ale same z siebie szachy nie spowodują lepszego rozumowania/zwiększonej inteligencji itd.
. Ordel pieprzy że coś mu się poprawiło ale wysrau tylko jeden pościk króciutki a niby taki hej do przodu chłop a w pierdolni najlepszym miejscu to siedzi jak mysz pod miotłą pisze 2 razy na rok
Bo Ordel z Elytami nie gada, a my tu w Pierdolni to przecież Elyta Forum jesteśmy
To jak wydałaś 39zł na kurs i wygrałaś 50zł, to jesteś do przodu o 11zł
No to przynajmniej kasiory nie dopłaciłaś
W ogóle myślę że kloaka dał mi te 50 zł bo koniec końców chce się ze mną przespać jak rozstanie się z Ukrainką. Oówi coś o turniejach że nie dam sobie rady na turnieju jak będę tak grać itd. a ja nigdy nie zamierzam w żadnym turnieju uczestniczyć koleś myśli że będziemy jakąś parką szachową . SERIO
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:23, 20 Sie '25
Temat postu:
Twoje poszukiwanie pracy stało się słynne na Internetach _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:31, 21 Sie '25
Temat postu:
To w takim razie 50 zł za wygraną 2 razy z 1600+, czas 15+0 albo 10+10
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
musze się wreszcie tego max lange mata nauczyć jak jest hetman i goniec jakoś coś mi do głowy nie wchodzi nie zauważam nigdy chyba jedyny mat którym nie zmatowałam nigdy
Wysłany: 21:59, 21 Sie '25
Temat postu:
Kruczowłosa napisał:
Susza
według ciebie to jest kurwa śmieszne tak? .. No to zobaczymy czy się będziesz śmiała .
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 00:02, 22 Sie '25
Temat postu:
stronnik napisał:
Kruczowłosa napisał:
Susza
według ciebie to jest kurwa śmieszne tak? .. No to zobaczymy czy się będziesz śmiała .
jak cos przyjdzie to spierdolę z tego świata debilu wczesniej myśliszze bede czekać na usmażenie a wcześniej na ruskich o takiego wała
ups albo na ukraincow juz se ostrza pazurki
Wysłany: 00:37, 22 Sie '25
Temat postu:
uważaj bo ci ruskie wjadą na chatę , znaczy dron jakiś , uhm na pewno. ...... kurwa co za systemowa idiotka .. tak tak, już szykują czołgi wiesz żeby tu zrobić inwazję na twój krzywy dekiel .A DRON JUŻ DO CIEBIE LECI , NIE ZDĄŻYSZ ZAPIĄĆ GACI ,PATRZ
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów