W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Wsparcie dla Kloaki  
Ocena:
1 głos
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 49
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 23:40, 23 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No widzisz ja też nie wiedziałem dlaczego mogą mieć podbite oko, nie wiedziałem nic o symbolice jednego oka , ale wziąłem się w garść zacząłem badać różne teorie, SPRAWDZAŁEM SAMODZIELNIE - w trakcie badań natknąłłem się na różne teorie, jedne mówiły o operacjach plastycznych, inne podawały ceremonie okultystyczne, a jeszcze inne wspominały o pętkniętej żyłce na siłowni. Nie odrzucałem żadnej z nich zaraz na starcie - bo to nienaukowe podejście cechujące fatalnie ograniczonych ignorantów z klapkami na oczach, zamkniętych w swoim ciasnym boksie wyobrażeń o otaczającym "przewidywalnym i bezpiecznym" świecie. Z obliczeń wyszło mi że ceremonie okultystyczne są najbardziej prawdopodobne. A operacje plastyczne to około 0,5%. Jedna osoba na dwieście - i to pod warunkiem że operuje sobie okolice oka. Dodatkowo taka osoba nie będzie się potem pokazywać publicznie i obnosić z tym - nie taki był cel operacji plastycznej. Handluj.
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 08:10, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piraci z Albany !!!

Tatuaże mają ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:07, 24 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Koleś jest już na takim etapie że wierzy że ludzie biją się potajemnie w piwnicy albo wielbią szatana i w ramach tego walą się po oczach Shocked
To jedna z opcji - wyjaśniłem to. Mogą mieć jakiś system otrzymania fizycznego urazu, ale równie dobrze może to być celowa charakteryzacja, ponieważ ważniejsze może być okazanie tego publicznie, a nie to że limo ma być prawdziwe Think .. Ta kwestia jest nierozstrzygnięta.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach