W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

TRUP śmierdzi formaliną  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 39
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:38, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz napisał:
Czego dalej nie rozumiesz świnio?

Pyszczusia nie jest świnią, co najwyżej świnką, albo słoninką.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:40, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra, będę ją nazywał słoniną... heheh nawet pasuje thumleft
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:53, 25 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

trup śmierdzący formaliną to kloaka mumia za życia piernik mentalny stary dziad
Powrót do góry
Goska

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 05:50, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie są lepsi - bardziej empatyczni !??? Picie wody z Procakiem w tym pomogło ? Psychiczny spokojny !!!!? Setki mionów tego od dziesięcioleci !

Nikt nie powiedział - stop orkiestra ! Dzisiaj mamy miliony ludzi ZOMBI, o czym gazety przestrzegały swego czasu !!!

Wszelka nauka poszła w las ! Tłukła się echem, aż ucichła !!!

Kontrola ludzkości, to dzisiaj najlepiej płatne i potrzebne !!! PEGASUS i inne. Kary też są na komisariatach i pod ziemią. Prawa każdej religii są brane pod uwagę !!!! Jan Paweł II religie połączył w 2002 roku !

Dużo kar jest stosowanych w ramach doświadczeń medycznych - taki Cyryl i Metody !!! Wiech się śmiał - Cyryl to Cyryl, ale te metody kurwa !!!???

Nic się nie zmieniło od IIWS, od września czy marca 1939 !!!?

Rzuc to wszystko : https://www.youtube.com/watch?v=ayumvqKDmCI
___________________________________________________________________________________________________
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:49, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale gdzie ci ludzie są kuźwa ja tam obracam się wśród normalnych ludzi pewnie dlatego że max 10 osób znam bliżej i w zasadzie nigdzie nie chodzę no ale takich wyzywaczy to w życiu nie widziałam i tak w codziennym życiu też nie żeby wyzywali się na chama, gorzej niż ja z kloaką. Mieszkam w innym kraju albo w swojej skorupie, pewnie to drugie i się cieszę. Ja bym raz powiedziała raz urwa i se poszła nawet nie chciałoby mi się tyle wyzywać z jakimś randomem losowym

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:00, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piszesz skrypty szukające niedostępnych i zamkniętych?
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:38, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a dzisiaj sobie napisałam skrypta właśnie przed chwilą, że jak wchodzę na jutube to od razu kieruje mnie do subskrypcji i blokuje główne żebym nie marnowała czasu na to co mi wyświetli na głównym tylko to co mam w subskrypcjach i żeby nie zbaczać z tematu, teraz ten zasrany jutub już nie będzie mnie rozprószał i prawda2 o taaaak kurwa wreszcie koniec rozpraszania. Szykuje się wielki koniec zasranego gówna na jutubie oglądania filmików z dupy. Wchodze sobie na jutub to zazwyczaj wyświetla mi jakieś gówna klikam i tak godziny mijają i gówno robię. Dość z tym rakiem, całego jutuba nie mogę zablokować bo mam zajebieszcze księgowo-podatkowo-programistyczne kanały.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:44, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzisiaj kolejny dzień zmarnowany na filmikach jutubowych z dupy wkurwia mnie to już pora coś z tym gównem zrobić. W ogóle usunęłam też subskrypcje jakichś kanałów zero i innych informacyjnych, pierdole informacje tylko wkurzona po infomacjach chodzę, sram na to. I gitarka wreszcie będę mogła się uczyć jakiś bachorek do rozszerzonej sie zgłosił a ja kurwa w lesie bo cały dzień filmiki na jutubie oglądam. Strasznie to gówno niestety uzależniające jest.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 21:50, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

..specjalnego skrypta? .. aha, bo ja myślałem że można z linka https://www.youtube.com/feed/subscriptions Think
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:59, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no ale nawet wtedy może cię kusić żeby kliknąć ikonkę główne, poza tym jak wpisuje literki y o u no to pokazuje mi yutube.com czyli na główne a nie subskrypcje, no ulepszyłam sobie. Nie mam już zasranej ikonki główne i spokój
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:07, 26 Sty '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i nie wyświetla mi z prawej mnóstwa innych gówien do obejrzenia mam prawie cały ekran duży jeden jedyny filmik który oglądam a nie jakieś polecane i wciągasz się w chore gówno klikając te sraki po prawej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach