Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:59, 14 Mar '26
Temat postu:
zgnilizna napisał:
patusy zawsze istniały babki też mogą by agresywne i zjebane a potem jak dorastają to pracują w mięsnym/handlu, jeszcze nie widziałam spokojnej introwertyczki w mięsnym, wszędzie robi to patusiarskie ekstrawertyczne bydło.
A u mnie we wsiowyw Dino, na mięsnym same ślamazary i introwertyczki robią. Coś chyba nie piszesz o regule, tylko o swoich domniemaniach...
Wysłany: 20:51, 14 Mar '26
Temat postu:
zgnilizna napisał:
zresztą udają kimś kim ni są mega meczące gooowno
Znowu bzdury opowiadasz jajogłowa pało. Po pierwsze każdy człowiek cały czas kogoś udaje, kim nie jest, lecz aktorzy jeszcze to spieniężyli - więc kto tu jest głupi i głupszy ? . ... i tu dochodzimy do punktu drugiego, bo kiedy czują się jakoś szczególnie zmęczeni to zawsze mogą grać samych siebie - w ten sposób nikt nie zauważy różnicy ; mega patent. Wygrywają potrójnie !!!
Aktorstwo najlepszy zawód ,, przydaje się każdemu w życiu codziennym ,, a jeszcze ile frajdy na planie ! _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 05:21, 16 Mar '26
Temat postu:
są nagrody, tylko trzeba chodzić na turnieje na żywo
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 12:58, 16 Mar '26
Temat postu:
To bądź pierwszą, która zacznie takowe urządzać . Może nawet z czasem założysz jakąś organizację, zaczniesz wpisywać na listę i pobierać wpisowe, a także przyznawać tytuły i rankingi ... helou . World Crazyhouse Association - WCA
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
dużo 18 latek ma wciąż pluszaki i pościel Hello Kitty w pokoju albo jakieś plakaty, laska co nie umie obliczyć pola trójkąta prostokątnego mając wszystkie dane ma mnóstwo hello kitty musiałam z niej zrezygnować bo zbyt niedorozwinięta była, dużo ludzi jest z lekka upośledzonych
meczy mnie już przebywanie z debilami nawet dla pieniędzy dlatego wkrótce idę do roboty na stałe maturka się skończy to pora do roboty, chce przebywać z ludźmi koło 105 iq przynajmniej, nie mam dużych wymagań byle nie skrajny niedorozwój że klasa maturalna a panna nie wie jak obliczyć pole trójkąta kurwa jebana
Sram na polskie domy z psami drącymi ryja i w dodatku w środku śmierdzi syf dookoła, naburmuszona gównażeria zasrana, sram im już do ryja moja cierpliwość sie skończyłaaa. To był eksperyment społeczny jak bardzo polscy nastolatkowi ssą no i ssą mega kurwa.
czy życie polega na chodzeniu po domach i uczeniu niedorozwojów matmy ? już wole księgować do tego kurwa nie da sie na tym zarobić nawet minimalnej krajowej tylko w marcu i kwietniu jak mam zapieprz.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów