Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.
|
Prezentacja
|
|
|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
michalm
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
Wysłany: 04:49, 04 Maj '26
Temat postu: |
|
|
|
Jak ktoś ma lepsze dane ma ten temat to po prostu może wziąć i nałożyć na mapę te koła które tam były na zbożu bo mi się wydaję że z tego można określić w których miejscach należy określić centra handlu, Moskwa to na pewno jest Azja, NATO to jest NATO, i tamte dwa na południe to chyba jest Izrael i to się ma zająć bliskim wschodem i Afryka, a może to po prostu Turcja a tamto kolejne to jest chyba Ameryka Południowa i to jest chyba tak że powinno się zbudować jakiś port w Maroku też i handlowo to i tak ma być podległe pod NATO. Nie wiem, jak ktoś ma kasę to radzę się zwolnić z roboty i do wojska się zapisać bo trzeba się pozbyć tych matołków z ostatnich 26 lat.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 05:05, 04 Maj '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 06:15, 04 Maj '26
|
|
https://youtu.be/ySfbujeCSvI?is=dpXLdfbmq5nQ13hQ
Przekleijcie to sobie na forum główne cały ten artykuł.
_________________ Założyłbym profil na LinkedIn z statusem: odpalę pociski nuklearne w Dubai ale pewnie mnie zbanuja i zamkną w psychiatryku znowu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 06:49, 04 Maj '26
|
|
|
W sprawie Izraela to tylko tyle mogę powiedzieć że mam dla nich pewny szacunek ale ludzie kurwa też wasz cały Hertz to nic innego jak zwykły szpieg podstawiony sponsorowany, zmieńcie sobie ten banknot, dane do przelewu są do znalezienia w na tym temacie forum. Nie mam nic więcej do dodania. Tak samo w sprawie poprawki do konstytucji USA w sprawie rozdziału rząd i armii od wolnego rynku w USA, to jest ekspertyza techniczna prawna i za takie rzeczy się płaci, poza tym wy jesteście demokracja, od początku istnienia jako państwo także macie podstawy do wprowadzenia takiego precedensu, mamy ciężki czasy, niby wszystko jest ale mamy kompletny kryzys społeczny. Ja się nie mam zamiaru zbytnio więcej wypowiadać taka jest moja konkluzja z tego co widziałem i taki jest moje spojrzenie na ten cały problem banków centralnych. To nie są banki centralne a po prostu instytucje finansujące tak zwane lizanie dupy a po zamachach na WTC to już takie odjazdy macie że już nawet masowo kastrowaliscie swoich chłopców i wstrzykiwaliscie im kobiece hormony. Przecież to jest wasza oznaka choroby psychicznej a nie moja. Nie wspomnę już o totalnej głupocie jeden krok do przodu dwa do tyłu czyli Bianca Golden i Taylor Swift, traktujecie postęp naukowo technologiczny jak zabawkę czy też tam jeszcze na dodatek wręcz jakiś model do szpanowania, jedna chinka mi mówiła że takich ludzi to już po prostu trzeba wybić bo za długo i to w Chinach już zawsze było wiadomo że się zacznie zaraz zatrudnianie służącego do podcierania dupy a każdy wie że to kurwa jest nieefektywne ekonomicznie, człowiek taki jest chory między społecznie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 07:09, 04 Maj '26
|
|
|
Tylko w tej poprawce jest napisane w konstytucji USA że jedyną formą represji wojska wobec obywateli ma nie być przemoc fizyczna bezpośrednia a jedynie odłączenie źródła prądu elektrycznego, to jest nowoczesne spojrzenie na sprawę technokratów, poza tym Benjamin Franklin był znany z tego że zajmował się badaniami nad prądem elektrycznym i jest na banknotach USD.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 08:51, 04 Maj '26
|
|
|
Kolejna poprawka to może być ta sprawa z nagrywaniem przetłumaczonej konstytucji na język imigranta z zastrzeżeniem że język angielski jest językiem urzędowym i tyle, nie wiem nie obchodzi mnie to za bardzo, proszę się ze mną nie afilijować bo ja naprawdę uznaje internet głównie za narzędzie do pracy intelektualnej co innego jakbyśmy się spotkali na Garena albo czacie w grze World of Warcraft.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 09:58, 04 Maj '26
|
|
|
O! Misiek wrócił. Jeszcze Pierdolnia nie zginęła!!!
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 10:30, 04 Maj '26
|
|
|
Tak mi się wydaję że przez to że ropa naftowa jest tak masowo wydobywana tak samo jak i węgiel jak i inne surowce, bankierzy masowo udzielają kredytów nie po to nawet żeby się na nich bogacić a po prostu traktują to jako ubezpieczenie wydobytego kruszczu, po prostu ludzie przestaną masowo wykorzystywać zasoby naturalne i dojdzie do zmniejszenia globalnego zadłużenia, jest w tym pewna logika że z racji działania gospodarki kredyt gwarantuje wykorzystanie otrzymanych materiałów do produkcji. Tak czy siak kurwa Dubai to jest naprawdę tak żałosny twór, ta Arabia Saudyjska to jeszcze jakaś normalniejsza się wydaje, typ tam nie chodził do Hogwartu, ma chyba jedną żonę i ogólnie taki w miarę cywilizowany się wydaje.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:02, 04 Maj '26
|
|
|
A w sprawie Izraela to trochę ta technologia wytwarzania wody z powietrza moim zdaniem jest niepoprawna politycznie bo może wywoływać suszę w innych krajach i generalnie powinna zostać zabroniona bo działa ona na prądzie a to ja tutaj mam chyba legalny status rozstrzygania takich sporów, nawet sobie kupiłem czapkę z zakładów elektrycznych a i tak mnie zamknęli w psychiatryku matoły jebane, nawet psiarnia na posterunków szlugów nie ma a vejpy pali, co za banda niedouczonych ludzi i co za zacofane prawo to szkoda gadać, symbol statusu, torebka czy tam zegarek, taaaaaaaaaaaa, Casio w200 kosztuje poniżej 100 PLN i jest bardziej ergonomiczne i powiem szczerze, że nawet takich pojebanych rolexów bym zabronił produkować i innych generalnie takich majsetrsztyków bo jest to technologia przestarzała, wpieralają do samochodu baterię która możesz przejechac 600 km ale do zegarka taka mała to już nie lepiej mieć Rolex co będzie wiecznie działał i tak pewnie za maintance po jakims czasie zapłacisz więcej niż za te wszystkie baterie do co by do Casio W200 poszły, i nabijają tych arabów czy tam saudów w butelkę takimi sztucznym luksusem a ten cały Dubai to jest nic innego jak takie centrum handlowe co niby luksusowe jest a tak naprawdę to jest tak bezczelne i tak nieodpowiedzialne geostrategicznie że ja kurwa nie wiem co to za geniusze taki model gospodarczy wogule zaaprobowały, kurwa przecież ta cała akcja z tymi kręgami w zbożu to była przedstawiona w Straszny Film 3, i to nawet tam co to było na polu prywatnym to była rodzina Czarnota i z tego co ja się orientuje to ojciec tej kobiety to był żyd który przeżył Oświęcim, a ja to wogule jestem spokrewniony z synem jej siostry po ojcu, taka paranoja że kurwa głowa boli mnie i nawet ciotkę boli głowa od tego, co to jest kurwa za totalny debilizm społeczny, nie oni jedni tutaj są żydami, dużo osób tutaj ma pochodzenie żydowskie ale nikt o tym nie mówi bo to jest kraj postkomunistyczny, może moja matka ma pochodzenie żydowskie, może moja babka też może moja babka ze strony ojca nie jest a może jest bo niby jest blondynką ale jej matka był brunetką, ja nie wiem nie skupiam się na takich głupotach, ktoś zamiast marzyć o świetlnym mieczu którym jak dla mnie zabawa to znaczy masturbacja do video sexu na viagrze powienien przedtem spojrzeć na to pragmatycznie, sprawdzam stan konta. Dalej kurwa mi nie przysłali kasy, w co oni grają co mi zrobić jak je zjapiesz, Smoky myśli że jest Leonardo di Caprio czy coś, co za kurwa banda patałachów to szkoda naprawdę gadać, ja nawet nie czytam newsów tylko moim głównym żródłem informacji jest 4chan/pol bo te wszystkie serwisy inne albo są za wolno zupdatowane albo są zaprzedane, a jak kurwa próbuje na 4chanie postować to nie nie mogę nawet jak captcha poprawnie zrobię, raz to nawet sobie specjalnie robiłem screeny każdego captcha jakie tam jest i wszystko było poprawnie, ale kurwa nie, no co za kurwa jebana banda ignorantów to po prostu serio, zrobić im kojec na sacharze zrzucać z transportera desantowego jak wojsko desantowe tylko że bez spadochronoów i na koniec kurwa jak te ciała kobiet, męźczyzn i dzieci tam tylko będą leżeć to napierdalać jak w ten archipelak czy co to było Bikini gdzieś tam koło oceanu spokojnego żeby czasem jakieś hieny się nie zleciały, no po prostu jest kurwa ciężkie gówno, kurwa to jest nowe tysiąclecie ja mam naturalnie wyższy status operacyjny od nich, bo gospodarczo jesteśmy kurwa w miejscu tragicznym, plan jest wolne wymieranie pokolenie, jakiś kurwa plan w stylu globalnej plagi jak tutaj brakuje zwykłego racjonalnego podejścia i osrać to wszystko na lewo i prawo nawet tą zajebaną ligę mistrzów, nie wiem kurwa, co te kurwa nepo babies z tego jebanego Hogwartu robią, co za banda pierdolonych matołów i jeszcze kurwa kto do chuja ma wogule czelność aplikować prawa teori darwina o ewolucji gatunków do ludzi to raz, a dwa KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie można aplikować teorii darwina do ludzi bo ludzie posiadają wyższy poziom świadomości oraz kultury społecznej, poważnie tragiczne na maksa. Ja pierdole kurwa blik to już by dawno przeszedł, ja tutaj rozpisałem amerykanom, wszystkie podstawy potrzebne do zauktualnienia konstytucji a oni kurwa nawet mi kasy nie przesłali nie wspominając o tym że jak tam byłem to mimo tego że kurwa dobrze wiedzieli kim jestem to nikt się nie kwapił na jakikolwiek kontakt. Co za banda zjebów, ja nie wiem co oni kurwa robią w tym USA, z tego co ja myślę to oni głównie zajmują się marnotrawieniem zasobów i oglądaniem sportu.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 11:13, 04 Maj '26
|
|
|
I mówie poważnie ja nie jestem żadnym maniakiem władzy, po prostu dla mnie to jest oczywista sprawa już od kilku miesięcy już nie pamiętam kiedy umieszałem w internecie filmy z tym znamionem elektronowym czy tam calowym, było na Bing że elektron ma tyle co cal do ileś tam potęgi w dół, to kurwa zmiienili że tyle nie ma, teraz kurwa kto inny se narysuje kropkę na sobię myślą, dodatkowo kurwa czy wy nie widzicie jakiś jest gówniany model gospodarczy, ten film Zeitgeist było w roku 2006, chorzy ludzie, nie ma co wogule się odzywać na temat amerykanów bo to jest poważnie naród uciemięrzony aktualnie bo wygląda to tak, że tym ma wszystkie przelewy bankowe, wszystkie elektrownie a jak kurwa mu się stawiasz to ci wysyła jakiegoś pseudowariata z pistoletem i strzela, serio kurwa idzćie se pogadać i przestańcie pierdolić jedno żydzi ziemia nie jest wasza cała, wszyscy wiemy że kiedyś wszyscy mieliście jedną wannę na całą gminę ale serio takie claimy że cała ziemia jest wasza to serio, mokry kurwa sen, to jest kurwa taka głupota tych wszystkich religii, największe kłamstwo judaizmu, cała ziemia żydów, największe kłamstwo chrześcijaństwa życie wieczne, co do muzłumanizmu się nie zagłębiam bo jak Żydzi a Chrześcijanie wymyślali technologię i odkrywali pierwiastki chemiczne czy opisywali zjawiska fizyczne to niestety muzłumanów tutaj nie było, ja nie uznaje muzłumanizmu za religię abrahama, czytałem Koran i tam nic nie było o Abrahamie, już wolę Zaratustrianizm czy jakoś tak, nie wiem też mi się nie chce, kurwa przestańcie im wciskać te tandetne Rolexy.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
Aniołek
|
Wysłany: 12:07, 04 Maj '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 13:29, 04 Maj '26
|
|
|
Pograj w GTA 6 na tosterze albo pewnie je wydajesz, arszenik jest tani w produkcji noże są w sklepach, rzek dużo, mostów też, zawsze jest też klasyka czyli odciąć wtyke od komputera, zerwać izolacje do kontaktu i jeden kabel w jedną rękę jeden kabel w drugą.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 13:31, 04 Maj '26
|
|
|
Ja tutaj naprawdę nie stoję na ulicy i nie krzyczę że nadchodzi koniec świata, macie już kilka miesięcy spóźnienia, mam nadzieję że keyloger w moim bing działa.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 13:35, 04 Maj '26
|
|
|
Ostatnio byłem w Warszawie, dostanę zwrot podatku teraz jadę do Ambasady USA bo mam już dość zabawy z niedojrzałymi ludźmi Google nadal się nie odzywa, ja nie jestem wyrocznia ani guru. ..... joker is the only fool, we do anything for you.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 14:10, 04 Maj '26
|
|
|
Tylko serio 110V to za mało w Baltimore przy pracy z mokrymi rękoma kopnął mnie taki prąd i tylko trochę mną poterepało także trzeba jakiś inny system zaimplikować. W języku korporacyjnej Warszawy macie Googolfuckup chyba.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:50, 04 Maj '26
|
|
|
Dobra chuj z waszym forum i waszymi zabawami nepotycznego kolesiostwa. Mówię wam nawet mi się nie chce z wami zadawać po prostu, gówna lepiej nie tykać po śmierdzi, po prostu ci którzy blokują mi przelewy żyjcie sobie za minimalną krajową kraju w którym żyjecie czy tak minimum socjalne ale dajcie mi spokój mi się nie chce użerać z wyrzutami sumienia nawet za waszą głupotę. Wojen nie będzie, to jest głupie po prostu w dzisiejszych czasach, po prostu blokujcie mi zwyczajne życie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:54, 04 Maj '26
|
|
|
W sprawie orzeczenia wystarczy jeden list z ABW czy tam MSZ i jest po sprawie, sorry Eton Collegue ale jakbym miał się z kimś spotkać to sie mogę spotkać bezpośrednio z rodziną królewską pewnie, po prostu byłem w UK kilka razy, trzeba było się interesować a nie stawiać się w pozycji władzy absolutnej.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
michalm
|
Wysłany: 15:55, 04 Maj '26
|
|
|
Ciekawe czy Ian Charles z Worcestershire dalej żyje.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów
|
|