W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Co dalo mi to forum po latch siedzenia tu  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 83
Strona:  «   1, 2 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:07, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No widzisz i nie kumasz typowe kobiety z żeńskimi osobowościami oczekują że ja kurwa będę dodatkowo przyjaciółką ich córek czy coś, nie wymyślam tu nie chodzi o rozwiązywanie zadań one chcą czegoś więcej Shocked
Przecież te pierdolone bachory same by mogły te zadania rozwiązywać ja tam osobiście nigdy korepetytora nie miałam bo umiem usiąść w ciszy i robić zadania druga osoba nie jest mi potrzebna, chodzi o osobowość jakąś chrystusową charyzmę której nie mam
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 23:15, 02 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakiś ty naiwny czy serio myślisz że matce która zaprasza mnie 2 WRZEŚNIA a córka w 1 LO nowa szkoła jeszcze matmy nie miała czy chodzi o robienie zadań ?? nieee kurwa o kontakt, small talk, gadkę szmatkę mamy się zaprzyjaźnić itd.
Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 01:12, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

helouuuu masz urojeniaa!! .... potwierdzone info. -JEJ KOREPETYCJE TO INNY WYMIAR. ..... Halo tu ziemia .... ... uwaga , cweloza oglądała jakieś "Lśnienie" po nocy , albo inny psycho pop bez filtra Rolling Eyes , i coś za mocno jej teraz wjechało na banię .. LOOOL . Teraz ma paranoję wszędzie widzi love bombing albo inne kwaśne podteksty, zaliczyła życiowy BAD TRIP po kanapce z dżemem.. pierwszy taki przypadek kliniczny Rolling Eyes..myśli że ją obserwują przez dziurkę od klucza kiedy siedzi nad zadankami, a w ostatniej pracy to mieli ukrytą kamerkę w radyjku na pokrętełku i dlatego non stop grało za głośno . I w ogóle ---zaczyna już mieć majaki że gra w filmie paradokumentalnym Rolling Eyes Shocked TO DLATEGO WSZYSCY SIĘ TAK DO NIEJ DZIWNIE UŚMIECHAJĄ Confused Confused Confused
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:32, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To może na studiach chodzi o zaliczenie tylko, ale w wielu przypadkach rodzice tych zasranych bachorów od podstawówki czy liceum szukają radosnej niani.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:37, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Była jeszcze babka która przed rozpoczęciem roku chciała żebym się spotkała z jej bachorami !!! nom na pewno tu chodziło o robienie zadań kiedy jeszcze podręcznika nawet nie miały, miałam wylizać rowa jej dzieciom i bawić się w nianię taka była moja rola. Zresztą po głosie tego babsztyla można było wyczytać że to była tępa nawiedzona ekstrawertyczka.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:42, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakby co w pracy biurowej często też nie chodzi o wykonywanie pracy dobrze tylko o lizanie rowa i przyjaźnienie się z zespołem, odkrywasz takie rzeczy przed 50 ? no nie wiem z czego się smiejesz takie sa fakty. Gratuluje no może masz inne doświadczenia jako mężczyzna, ale niestety jako kobieta ja muszę często grać w te jebane gierki wymyślone przez tępe suczki ekstrawertyczne.
Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 08:50, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

@ciekawostki zmień nick na inny, bo to co piszesz wcale nie jest ciekawe
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:14, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam nie widzę problemu, aby wchodzić w luźne kontakty z mamusiami bachorków. Te twoje "lizanie rowa" przecież dotyczy tylko pogawędki, więc co za problem. Wpadasz na godzinkę na twarzy przyjmujesz odpowiednią pozę, trzaskasz kasę, wychodzisz, zrzucasz maskę i wracasz do siebie. A jak pracujesz na etacie to maska na ryju przez 8 godzin, z czasem tak potrafi przylgnąć, że trudno się jej pozbyć i misisz z tym żyć.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 09:43, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

możesz np. zmienić nick na @aczytalna, bo wszystko co piszesz, nie da sie tego czytać, jest aczytalne
Powrót do góry
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:33, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja czytam jej wpisy i bardzo mi się podobają, w przeciwieństwie do twoich 😛
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:36, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
Ja tam nie widzę problemu, aby wchodzić w luźne kontakty z mamusiami bachorków. Te twoje "lizanie rowa" przecież dotyczy tylko pogawędki, więc co za problem. Wpadasz na godzinkę na twarzy przyjmujesz odpowiednią pozę, trzaskasz kasę, wychodzisz, zrzucasz maskę i wracasz do siebie. A jak pracujesz na etacie to maska na ryju przez 8 godzin, z czasem tak potrafi przylgnąć, że trudno się jej pozbyć i misisz z tym żyć.

a taki hydraulik, elektryk, typ od montowania w ogóle maski nie musi zakładać może być nawet częściowo niepoczytalny, bez kultury a ludzie i tak mu płacą i nie gadają o pierdołach właśnie chce coś takiego, ale nie da się zdobyć jako kobieta nie urosnę nagle 15 cm i nie będę dźwigać pieca czy prysznica na 10 piętro
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:43, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak kupuję zgrzewkę wody to ludzie z litości ustępują mi miejsca, taka mała dziewczynka i dźwiga ustąpmy jej !
Nie wiem czemu transy chcą być kobietami, to musi być poważne zaburzenie psychiczne, bo dosłownie nie ma nic fajnego w byciu kobietą, to fetyszyści zasrani muszą być których podnieca dorobienie sobie fałszywych cycków.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 10:54, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No także udowodnione, że masa facetów ma jakieś poważne zmiany w mózgu, może testosteron coś mocno pierdoli bo mężczyźni mają we wszystkim lepiej i łatwiej no tylko po rozwodzie muszą płacić alimenty ale też nie zawsze tylko tyle dosłownie JEDNA WADA we wszystkich innych sprawach mają lepiej a i tak częściej się zabijają niż kobiety. Kobiety jak chcą być matkami muszą się męczyć z ciążą, porodem,,wychowaniem, nie spać po nocach parę tygodni, miesięcy. Mieć określoną kobiecą osobowość albo stale udawać bo inaczej przejebane, mają tzw. fory tylko jak są ładne, szczupłe i w określonym wieku po 50 fory mijają i faceci w niczym im nie pomagają. Brak ciekawych prac, ludzie traktują ładne kobiety jak dzieci albo niepełnosprawne często itd.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:02, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
w wielu przypadkach rodzice tych zasranych bachorów od podstawówki czy liceum szukają radosnej niani.

Była jeszcze babka która przed rozpoczęciem roku chciała żebym się spotkała z jej bachorami !!
Ktoś powinien tym tępym parchom wytłumaczyć, a najlepiej młotkiem, że nie ma takiego przyjaźnienia się. Nauka , a zwłaszcza imbecyla, którym jest ich dziecko, to nie jest zabawa tylko trudna harówka z kretynem. Ci rodzice najpewniej sami byli wychowywani bezstresowo i pochodzą z pokolenia młodych zjebów ---więc trzeba im wyjaśnić że powtarzanie tych samych metod z oczekiwaniem innych rezultatów nazywa się debilizmem Rolling Eyes . NIE MA POZYTYWNYCH RELACJI UCZEŃ-NAUCZYCIEL , a w każdym razie nie kiedy uczeń jest debilem , Nie ma spoufalania się BO TO OZNACZAŁOBY ROZLUŹNIENIE DYSCYPLINY. A bez twardej dyscypliny i nieprzyjemnego napierdalania nie będzie u nich żadnych wyników. Nauka kretyna poprzez zabawę to mit. Kretyn może robić postępy jedynie poprzez nieprzyjemny wysiłek , a nauczyciel nie może być w tym przypadku miłym kumplem/kumpelką - bo wówczas nie będzie go napierdalał!!! ...właśnie nikt ich dzieci do tej pory nie napierdalał, każdy był miły - i teraz mają takie efekty, helou.
BarniZnarni

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:05, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ciekawostki napisał:

a taki hydraulik, elektryk, typ od montowania w ogóle maski nie musi zakładać może być nawet częściowo niepoczytalny, bez kultury a ludzie i tak mu płacą i nie gadają o pierdołach właśnie chce coś takiego, ale nie da się zdobyć jako kobieta nie urosnę nagle 15 cm i nie będę dźwigać pieca czy prysznica na 10 piętro

Obejrzyj sobie program "Usterka", to coś więcej się dowiesz o tego typu pracach.

Najbardziej zjebani to są handlowcy. Mam takiego w rodzinie, co przeszedł już na emeryturę. Pierdolony zjebany uśmieszek i sposób wypowiadania się pozostanie mu chyba do śmierci.
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:21, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
Ktoś powinien tym tępym parchom wytłumaczyć, a najlepiej młotkiem, że nie ma takiego przyjaźnienia się. Nauka , a zwłaszcza imbecyla, którym jest ich dziecko, to nie jest zabawa tylko trudna harówka z kretynem.

thumleft no w końcu się rozumiemy
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:25, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:

Najbardziej zjebani to są handlowcy. Mam takiego w rodzinie, co przeszedł już na emeryturę. Pierdolony zjebany uśmieszek i sposób wypowiadania się pozostanie mu chyba do śmierci.

thumright też w punkt no handlowcy są najgorsi od razu człowiek ma ochotę im wpieprzyć
Powrót do góry
ciekawostki
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 13:07, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

BarniZnarni napisał:
Obejrzyj sobie program "Usterka", to coś więcej się dowiesz o tego typu pracach.

moim zdaniem ustawione chyba nie można być az tak głupim ? w ogóle większość tych programów w TV to jakieś ustawki dają jakichś ludzi z góry i mówią im co mają robić

Powrót do góry
NicPonadto
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 15:02, 03 Wrz '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

usterkę to wy macie w swoich mózgach, tam ewidentnie coś nie łączy 🤣 🤣 🤣
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach