Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:54, 02 Mar '24
Temat postu:
A o tym że minister Polski Radosław Sikorski ma syna w USmańskim wojsku słyszeliście, bo publicznie się przyznał.
Kiedyś było tak w czasach Mieszka że tzw Niemcy mieli hodowlę w klasztorach, księżniczek dla różnych słowiańskich władców. I taka księżniczka potrafiła jeść widelcem i nożem, coś przeczytać, dobrze dać dupy i mikstury sprawiać co człek umrzeć może.
A nawet jeśli nie była ona produktem owej hodowli to i tak jako niemiecka księżniczka działała na korzyść swego domu.
Dziś rolę księżniczek spełniają znane osoby żymskieo pochodzenia, a dzieci ich służą interesom obcych, przejęcie Elit . To samo z młodym Brzezińskim jako USmańskim ambasadorem w Polsce. To już Rzymianie robili .
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=0K4J90s1A2M
Uwielbiam tą wojnę polsko-polską. Frajerzy uważają się za lepszych, bo mogą, bo mają stanowiska.
Puściłbym wszystkich w skarpetkach do swoich mocodawców.
Ludzie myślą, że jak do władzy dochodzi "kochający mąż i ojciec dzieci" to jest już ten właściwy człowiek na właściwym miejscu. Nie zdają sobie sprawy, że taki będzie "właściwy", ale dla swoich.
Gdybym był najważniejszą osobą w tym państwie, to stworzyłbym gwardię eunuchów, ludzi, którzy wykastrowani za młodu przygotowywani byliby do rządzenia państwem. Wiernie wykonywaliby polecenia i nie myśleli o prywacie, bo nie mieliby dla kogo jej zbierać.
Wysłany: 21:08, 25 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
Ludzie myślą, że jak do władzy dochodzi "kochający mąż i ojciec dzieci" to jest już ten właściwy człowiek na właściwym miejscu.
A skądże znowu , taki to rodzinę stawia na pierwszym miejscu _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Uwielbiam tą wojnę polsko-polską. Frajerzy uważają się za lepszych, bo mogą, bo mają stanowiska.
Puściłbym wszystkich w skarpetkach do swoich mocodawców.
Ludzie myślą, że jak do władzy dochodzi "kochający mąż i ojciec dzieci" to jest już ten właściwy człowiek na właściwym miejscu. Nie zdają sobie sprawy, że taki będzie "właściwy", ale dla swoich.
Gdybym był najważniejszą osobą w tym państwie, to stworzyłbym gwardię eunuchów, ludzi, którzy wykastrowani za młodu przygotowywani byliby do rządzenia państwem. Wiernie wykonywaliby polecenia i nie myśleli o prywacie, bo nie mieliby dla kogo jej zbierać.
Takie pomysły mają frustraci, którzy w naturalnym odruchu, chcą by dobrze było, ale właśnie im, a reszta, by dobrze miała ...z twojego przywolenia.
Wstaw się w rolę eunucha...widziesz siebie pośród nich?
I najważniejsze, czy człowiekowi w ogóle jest potrzebna jakakolwiek władza nad sobą? Od tego zacznij zanim wykastrujesz kogokolwiek i posłużysz się nim do sprawiania ludziom 'dobra'.
Post zebrał 250 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:20, 25 Lut '26
Temat postu:
Nie martw się oko, ty do takich nie należysz. Takich prezydentów i premierów namierzałbym już od przedszkola. Musieliby wyróżniać się odpowiednimi cechami, ty oczko, na pewno nie byłbyś wśród mojej gwardii...
Wysłany: 08:37, 26 Lut '26
Temat postu:
BarniZnarni napisał:
Nie martw się oko, ty do takich nie należysz. Takich prezydentów i premierów namierzałbym już od przedszkola. Musieliby wyróżniać się odpowiednimi cechami, ty oczko, na pewno nie byłbyś wśród mojej gwardii...
twoje cechy są zbyt oczywiste, i to one sprawiają, że wijesz się jak żmija unikając odpowiedzi na zasadnicze kwestie.
Wysłany: 20:11, 26 Lut '26
Temat postu:
Popieram @Barniego, bardzo dobrze napisał. A ty @oko nie masz nic co mógłbyś przeciwstawić, więc wierzgasz nóżkami.
Cytat:
chcą by dobrze było, ale właśnie im, a reszta, by dobrze miała ...z twojego przywolenia.
No i chui, masz jakiś problem?
Cytat:
I najważniejsze, czy człowiekowi w ogóle jest potrzebna jakakolwiek władza nad sobą?
Oj, tobie to na pewno, nad tobą to by się przydała, i to potrójna, bo najwyraźniej jeszcze za słabo cię trzymają za uzdę, rozwydrzony jesteś. ...a paczcie go jak fika!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 20:25, 26 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
Popieram @Barniego, bardzo dobrze napisał. A ty @oko nie masz nic co mógłbyś przeciwstawić, więc wierzgasz nóżkami.
Cytat:
chcą by dobrze było, ale właśnie im, a reszta, by dobrze miała ...z twojego przywolenia.
No i chui, masz jakiś problem?
Cytat:
I najważniejsze, czy człowiekowi w ogóle jest potrzebna jakakolwiek władza nad sobą?
Oj, tobie to na pewno, nad tobą to by się przydała, i to potrójna, bo najwyraźniej jeszcze za słabo cię trzymają za uzdę, rozwydrzony jesteś. ...a paczcie go jak fika!
pisałem, że jesteś zaburzony, pisałem też że musisz tu pisać bo tak ci nakazuję.
Więc, mimo ułomności jesteś posłuszny.
Wysłany: 22:06, 26 Lut '26
Temat postu:
Nie pisałeś że muszę tu pisać.
oko napisał:
mimo ułomności jesteś posłuszny.
A ty mimo ułomności zachowujesz się jak dzieciak _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 02:29, 27 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
pisałem, ale ty masz problem z czytaniem,
nie, nie pisałeś, nic takiego tu nie widzę . Pierwsze słyszę.... O czym ty w ogóle pierdolisz?? Ale zacytuj mądralo skoro to takie oczywiste. Głupi jesteś, że nie potrafisz prostej rzeczy pokazać - i szybko uciąć kwestię??? Podpowiadać ci trzeba chłopcze jak to się robi? Tylko będzie się przerzucał : pisałem , -nie , nie pisałeś . A właśnie że pisałem!...jak upośledzone dziecko. Za rączkę cię trzeba prowadzić, hmm?
Cytat:
Zatem, masz tu pisać, tak jak do tej pory grzecznie wykonujesz mój nakaz.
Jaki znowu nakaz ??? Ty chyba upadłeś na głowę debilu.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:12, 27 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
Cytat:
pisałem, ale ty masz problem z czytaniem,
nie, nie pisałeś, nic takiego tu nie widzę . Pierwsze słyszę.... O czym ty w ogóle pierdolisz?? Ale zacytuj mądralo skoro to takie oczywiste. Głupi jesteś, że nie potrafisz prostej rzeczy pokazać - i szybko uciąć kwestię??? Podpowiadać ci trzeba chłopcze jak to się robi? Tylko będzie się przerzucał : pisałem , -nie , nie pisałeś . A właśnie że pisałem!...jak upośledzone dziecko. Za rączkę cię trzeba prowadzić, hmm?
masz problem z widzeniem,a to w połączeniu z problemami z czytaniem, źle wróży na przyszłość twoją, starczą, bo i widać, że nerwy ci puszczają a jak zaczniesz popuszczać, choć kto wie, pewnie już nosisz pampersy (stąd te nerwy), to powiedz sam, z czym ty do ludzi...z zaśnięciem też masz problem.
Sypiesz się, ty się rozlatujesz.
Wysłany: 08:16, 27 Lut '26
Temat postu:
Cytat:
masz problem z widzeniem
Nie, to ty masz jakieś przewidzenia. Rozpisałeś się jak pojebany - ale nadal żadnego dowodu. Wskazać paluszkiem nie potrafisz? Nie stać cię na taki prosty gest? Słabiutko z tobą.
Cytat:
Sypiesz się
Ty się już dawno posypałeś. Ciebie powinni leczyć.
Wysłany: 08:25, 27 Lut '26
Temat postu:
J a s n y napisał:
Cytat:
masz problem z widzeniem
Nie, to ty masz jakieś przewidzenia szczylu. Rozpisałeś się jak pojebany - ale nadal żadnego dowodu.
no właśnie rozpisałeś się.
Przypisywałeś swoje cechy @debialowi i nadal je przypisujesz, tyle że mnie.
ty na wyleczenie masz małe szanse więc środkiem zaradczym na twoje fobie jest albo tolerancja albo ostracyzm.
Wybierz i napisz co wolisz?
Warowałeś tu po zarwanej nocy, i proszę jak szybko odpisujesz......zgodnie z moim nakazem zresztą.
Wysłany: 08:27, 27 Lut '26
Temat postu:
Nie ma tu żadnego twojego nakazu.
Paczcie go, śni o jakimś nakazywaniu , "Napoleon" ... ten co to władzy nad ludźmi odmawia jak diabeł święconej wody ... Przebrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...10, 11, 12