Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 10:35, 11 Paź '25
Temat postu:
Słuchy dochodzą, że więzienia opróżniają i skazani za drobiazgi przechodzą na opaski. Jeśli ktoś ma też takie info z pierwszej ręki to proszę dawać znać. Jeśli tak jest to czyszczą pierdle pod odmawiających służby.
Plany ewakuacyjne regionów Podlasia mają swoją pierwotną przyczynę. Wiadomo nikt o zdrowych zmysłach nie pójdzie się tłuc na Ukrainę. Także żeby wyrżnąć młodych i przeciąć linię pokoleniową Polaków muszą wszcząć konflikt w naszych granicach. Zobaczcie jak pięknie się układa Ukropolin. Ukraińców w zasadzie nie ma i ich kraj jest przejęty, Izrael na bliskim wschodzie kończy działalność i operacja most 2 przyśpiesza, pozostał tylko jeszcze kłopot z Polakami, zwłaszcza z tymi którzy wiedzą o co gra się toczy. A przy okazji rozwalenie w pył pomysłu lądowego, jedwabnego szlaku.
Wysłany: 10:56, 11 Paź '25
Temat postu:
Aniołek napisał:
Cytat:
Po to sprowadzili dużo Ukraińców, którzy innych chętnie wyślą zamiast nich.
ludzie w krajach sąsiednich już też się skumają, że żeby do nich pobór nie doszedł to nie można wpuścić Polaków.
No, ładnie się nam tu zaprezentowałeś. Czytajcie uważnie: @balans jest przykładem typa, który chce wyjechać aby wysyłać obcokrajowców zamiast niego . Takie są wnioski!
Co ktokolwiek z nas myśli nie ma znaczenia. Liczy się tylko co zrobimy z informacją. Globaliści mają swoje eventy 201 żeby poćwiczyć pandemie a my mamy to forum, żeby przedyskutować możliwe scenariusze.
Czy ktoś pomyśli o tobie? Sam musisz o siebie dbać. To przede wszystkim. Jak bym miał wybór, moc sprawczą to bym skończył wojnę żeby nikt więcej nie ginął ale wiemy, że w tej wojnie chodzi o wybicie zwykłych ludzi po obu stronach i reorganizację Ukrainy.
Tymczasem w Szwajcarii na lotniskach wdrażają cyfrową kontrolę : https://www.swissinfo.ch/eng/various/air.....s/90140153 W przyszłości będzie to oznaczać, że nawet jak ktoś za łapówkę prześlizgnie się do samolotu w Polsce a nie będzie miał zielonego światła w e-id to cofną go na lotnisku w Szwajcarii.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Post zebrał 130 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:06, 11 Paź '25
Temat postu:
balans napisał:
Liczy się tylko co zrobimy z informacją.
A ty co robisz z informacją? Widzę że ciebie nie obchodzi, kogo wyślą zamiast ciebie. Po to będą sprowadzać Polaków-takich jak ty- za granicę.
Cytat:
Czy ktoś pomyśli o tobie?
Zapewne armia, i na to liczę. Ja mogę iść na wojnę, nie mam nic przeciwko. Wykorzystam każdą okazję do dywersji i pomocy Rosjanom
A ty uciekaj całe życie przed mitycznym zagrożeniem - do tego jesteś stworzony.
Tylko że coś takiego się tobie nie przydarzy , już teraz mogę ci powiedzieć. Uważaj : zanim nie będzie dla ciebie zagrożenia - to nigdzie nie wyjedziesz. Kiedy już się zorientujesz, że zagrożenie jest - to będzie za późno. A jeśli będziesz zgrywał spryciarza, i wyjedziesz "w ciemno", licząc że zagrożenie jest realne - to okaże się że zagrożenie nie wystąpi (skończy się zanim się jeszcze zacznie), i zostaniesz z tym wyjazdem jak Himilsbach z angielskim . To są TRZY scenariusze dla ciebie.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 11:58, 11 Paź '25
Temat postu:
oko napisał:
Widać, że te 3 lata największej wojny na świecie to za mało, by powątpiewać w rosyjską narrację.
źle widzisz, kierujesz uwagę w niewłaściwą stronę, tu nie chodzi o żadną rosyjską narrację, tylko o tę polską. Ja bardziej nienawidzę tego państwa niż kocham Rosję.
Wysłany: 12:26, 11 Paź '25
Temat postu:
Aniołek napisał:
oko napisał:
Widać, że te 3 lata największej wojny na świecie to za mało, by powątpiewać w rosyjską narrację.
źle widzisz, kierujesz uwagę w niewłaściwą stronę, tu nie chodzi o żadną rosyjską narrację, tylko o tę polską. Ja bardziej nienawidzę tego państwa niż kocham Rosję.
Ty ślepotę diagnozuj u siebie, a państwo" to twór polityczny, więc twoje emocje też wymagają ukierunkowania a przede wszytkim zrozumienia.
Póki co, wskaż cokolwiek, co by świadczyło o "pomocy" udzielonej przez ruskich nam, Polakom, by można było tej pomocy oczekiwać bez obawy o zdrowie i życie.
Wysłany: 12:33, 11 Paź '25
Temat postu:
Cytat:
Póki co, wskaż cokolwiek, co by świadczyło o "pomocy" udzielonej przez ruskich nam, Polakom, by można było tej pomocy oczekiwać bez obawy o zdrowie i życie.
A po co miałbym wskazywać albo zaświadczać o tym, o czym piszesz?
Ale skoro już ci tak na tym zależy to proszę bardzo: pomogli pozbyć się Hitlera.
(....może znowu uda im się ta sztuka? ...historia podobno lubi się powtarzać )
- a potem jeszcze pomogli wybudować pałac kultury i nauki
A w czym nie pomogli?
Nie pomogli podczas stanu wojennego
(no ale nie można od kogoś wymagać, aby ciągle nam pomagał co nie)
Cytat:
Ty ślepotę diagnozuj u siebie,
Nie chodzi o ślepotę tylko o zły kąt patrzenia. I diagnozuję to u ciebie, gdyż albowiem coś ci się popieprzyło w postrzeganiu mojej pewności. Zresztą jeszcze raz ci powtarzam: tu nie chodzi o żadną rosyjską narrację, a tyś się uczepił jej jak objawienia
Cytat:
"państwo" to twór polityczny,
No i co z tego że polityczny.
Wysłany: 09:51, 12 Paź '25
Temat postu:
Aniołek napisał:
A ty uciekaj całe życie przed mitycznym zagrożeniem - do tego jesteś stworzony.
Bezsensu pitolisz. Zagrożenia są realne stwarzane przez globalistów. Wziąłeś dawki szczepień? Jak nie to czy dlatego, że uważałeś, że są zagrożeniem? A może wziąłeś no to jest ryzyko, że należysz do zmanipulowanej grupy ludzi i czas zacząć myśleć
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Wysłany: 10:54, 12 Paź '25
Temat postu:
Masz rację, nie wszystkie zagrożenia są urojone. Masz i nie masz racji jednocześnie, bo to w dużej mierze zależy od twojej reakcji. Z wirusem to było tak: jeżeli pomyślałeś że to realne zagrożenie, to mogłeś w odpowiedzi się zaszczepić. I tak naprawdę dopiero to było groźne. Ze zbliżającą się wojną sytuacja może być oczywiście inna (ale w pewien sposób podobna). Nie wiadomo czy sama wojna jest realnym zagrożeniem, co więcej, uciekając niczym teoretycznie nie ryzykujesz, prawda? Prawda?? ...No bo co ci się może stać z powodu tego, że wyjedziesz? No cóż.. coś tutaj pozostawisz, czy będziesz mógł wrócić? Czy pozostawisz to na zawsze..a może to nie ma znaczenia? A co cię spotka w Niemczech, czy gdziekolwiek gdzie uciekniesz? Tego też nie wiesz. Ale zawsze chodzi o twoją reakcję, to zawsze jest ważny czynnik, nie tylko zagrożenie się liczy -mityczne czy rzeczywiste- ale i to, jak na nie reagujesz. Ostatecznie jednak czym ryzykujesz? Życiem. Ale i tak kiedysz zginiesz/umrzesz. W tym sensie każde zagrożenie, nawet to "realne", jest de facto mityczne- gdyż nie dodaje niczego nowego do równania życia. Więc po co się szarpać. Od czego chcesz uciekać? I czy naprawdę wierzysz, że może być jakaś wojna pomiędzy Polską a - .. no właśnie, a kim? Rosją?? wolne żarty. Ja oceniam takie prawdopodobieństwo na 1% ...nawet mniej niż ryzyko powikłań po mitycznym kowidzie. Z Ukrainą też raczej nie mamy szansy wojować, wbrew temu co wieszczą niektórzy "spece". Brak faktycznych, poważnych napięć. I kiedy mówię poważnych to mam na myśli poważne incydenty, codzienne ataki terrorystyczne, takie jak przykładowo pomiędzy Hamasem a Izraelem, rzeczywiste uczucie nienawiści i wrogości, a nie tylko jakaś niechęć do losowego ukraińca którego widzisz na ulicy bo ci śmierdzi. Ukraina nie może zaatakować Polski, bo raz że nie ma powodu (a jeżeli nawet ma jakieś ukryte uroszczenia to może co najwyżej schować je sobie w dupę, taka prawda), a poza tym Polska jest w NATO, a poza tym od pomocy z Polski zależą jej szanse w wojnie z Rosją i t.d. . To absurd że Ukraina miałaby jeszcze Polskę zaatakować. Więc - z kim ta wojna miałaby być? Oczywiście różne scenariusze możesz rozpatrywać, ale na tej zasadzie nigdzie nie będziesz bezpieczny, każdy kraj może zostać zaatakowany przez swojego sąsiada. Tak więc, o ile mogę ci coś doradzić , to przestań myśleć o ucieczce, bo to czysta strata czasu, bo nie masz OD CZEGO uciekać. Na chwilę obecną zagrożenie wojenne w Polsce jest absolutnie (1%) mityczne - i każdy kretyn który podejmuje ten temat (na zasadzie "że trzeba się szykować"), jest jak pasożyt który wysysa z ciebie energię, o ile pozwolisz mu się przyssać. To mogłoby się zmienić, jasne, ale do tego potrzeba czasu i społeczeństwo również musi być entuzjastycznie nastawione do wojny. A widzisz kogoś jeszcze oprócz mnie, kto byłby entuzjastycznie nastawiony?? .. Oczywiście rząd będzie prężył muskuły, wprowadzał "środki ostrożności" -i straszył Rosją... tak będzie. Tak samo straszył kowidem. Jednym słowem dałeś się wkręcić w narrację zagrożenia _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
Wysłany: 21:52, 12 Paź '25
Temat postu:
Aniołek napisał:
Tak więc, o ile mogę ci coś doradzić , to przestań myśleć o ucieczce, bo to czysta strata czasu, bo nie masz OD CZEGO uciekać. Na chwilę obecną zagrożenie wojenne w Polsce jest absolutnie (1%) mityczne
No spoko. Jakaś to opinia jest. Ja chcę jeszcze pożyć, to staram się zmaksymalizować szansę
Wysłany: 21:28, 20 Paź '25
Temat postu:
I wszystko to z kraju w którym panuje największa wojna na świecie
Stronnicy walczących, mogą się teraz wypowiadać, jak jest możliwe, że takie ilości wspomniane w nagraniu są produkowane w krainie ogarnietej działaniami wojennymi?
Wysłany: 06:54, 22 Paź '25
Temat postu:
cytata prosto z ust:
prokurator zgromadził materiał dowodowy który pozwolił na ustalenia i przyjęcie dostatecznie uzasadnionego podejrzenia
...a możnaby sądzić, że dowody to ustalenia, które pozwalają na sporządzenie oskarżenia, którego uzasadnieniem są te dowody właśnie.
Z mimiki i sposobu artykulacji wypowiedzi wynikać może, że gra słów, dobranych do określonych okoliczności, są wystarczającym dowodem,, by uznać wypowiedź za uzasadnioną.
Wysłany: 23:24, 27 Paź '25
Temat postu:
znalezione na forum Bruska Kołducha:
https://t.me/codziennik_BK/26384 _________________ "istnieje tylko jedno dobro - WIEDZA, oraz tylko jedno zło- IGNOROWANIE WIEDZY "
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...12, 13, 14