Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 14:10, 16 Kwi '25
Temat postu:
Cytat:
Czy ja ci przypadkiem nie kazałem stąd wypierdalać z babciakowym matkojebcą?
Tak . I gówno mnie obchodzi co ty kazałeś, więc skończ się ciskać bo niczego w ten sposób nie osiągniesz..
Cytat:
Trzeba być kurwa na umyśle chorym żeby nie wiedzieć co to za ścierwo.
No i ja nie wiem, może mi wytłumaczysz...
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=LFSJjo6mZBg
.. faktycznie kretyn .. Ale i tak mniej niebezpieczny od Brauna - więc i tak na niego zagłosuję. KOWID JUŻ MINĄŁ, helou! A teraz jest militaryzacja.
Cytat:
miłośnik rozbrajania Polski
Zgadza się. I może to cię najbardziej boli leszczu. Tymczasem jest to główny powód, dla którego ja oddam na niego swój głos. Plus współpraca ze wschodem - z Rosją i z Chinami (jeżeli będziemy mięli takich przyjaciół to żadna militaryzacja nie jest nam potrzebna). Był oszołomem w kwestiach kowidowych? Owszem - ale to już przeszłość, wybacz ale teraz są pilnie kwestie do rozwiązania. ( a w sprawie kowidu też już zresztą się ogarnął i spostrzegł swój błąd)
Militaryzacja zwiększa ryzyko wojny. Militaryzacja, zbrojenie się - nie tylko jest zbędna i niepotrzebna, ale przede wszystkim szkodliwa, zubaża wszystkich (oprócz producentów sprzętu) . "Chcesz pokoju szykuj się do wojny" - kretynizm powtarzany przez upośledzonych parobasów, przed drugą wojną światową też mięliśmy takich mądrali
Jebać wszelkie wojsko - w tym wojsko polskie.
Cytat:
Wypierdalaj maciakowa obciągarko z tego wątku.
nie . i CO MI Zrobisz?
A obciągar- to ty szukaj u siebie w rodzinie , WIĘC WYJMIJ Z DUPY TEN UPIERDOLONY PRZEZ KURWOCWELA ŁEB DZIWKO NAPIERDALANA TABORETEM PO RYJU . Albo ujadaj sobie do woli - chui mnie to obchodzi.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:20, 16 Kwi '25
Temat postu:
Zamknij ryja debilu jak do mnie mówisz. .. Nie będziesz mi tu wyznaczał co jest wartościowe, a co nie _________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:28, 16 Kwi '25
Temat postu:
Cytat:
PO CHUJ SIĘ TU WPIERDALASZ
Zamieściłem sobie to, co uważam za wartościową rozmowę i chui ci do tego (tym bardziej że jesteśmy przed wyborami decydującymi mniej lub bardziej o naszej przyszłości). Przyjmij do serdecznej wiadomości patałachu, że nie jesteś tu sam na tym forum - i są tacy których to zainteresuje. Więc jeśli naiwnie sądziłeś, że założysz sobie temacik na wyłączność, w którym będziesz mógł napierdalać jedynie swoją słuszną propagandę, to się po prostu grubo myliłeś . Ogarnij batona.
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 14:35, 16 Kwi '25
Temat postu:
Uważaj żebym ci twojej nie wyruchał wujku dobra rada.
20 minut kwintesencji przyczyn obecnego stanu Europy.
Proponuję byś posłuchał tego co słychać raz jeszcze i w taki sposób, by zdać sobie sprawę, czego po tym oczekujesz? i jaki (pozytywny?) skutek ma nastąpić?
Mnie wyszło, że ten człowiek gada by gadać i całkiem jest też możliwe, że wierzy on w to, że to co gada, ma merytoryczną wartość.
Zauważ jeszcze i to, że kiedy ty sam, tłumaczysz coś komuś, czy w trakcie tego, zachwalasz tych, od których dowiedziałeś się tego, co tłumaczysz?...bo prelegnt taką manierę prezentuje, a bierze się ona z tej racji, by temu co gada, nadać dodatkowej wartości.
Mnie akurat zwisa, co mówił jakiś egipcjanin, zwolennik szkoły frankfurckiej lub marksizmu jako takiego. Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą. Bo jest tak, że kiedy pojednyńczy człowiek posiada ukształtowany na faktach światopogląd, oraz że jest przekonany do wartości, które sam (pokoleniowo) wyznaje, wtedy i tłum, który on wespół ze współziomkami stanowi, posiada ten sam walor.
Zatem zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
I zauważ, że już sam 'tytuł' nagrania jest prześmiewczy, bo kogo może interesować jakaś multikulturowość Europy, skoro każdy słuchacz reprezentuje samego siebie, zgodnie ze swoim pochodzeniem. Że im większy 'obszar' pogadanki , np. światowy, tym mniej on dotyczy pojedyńczego słuchacza, bo ani europejski ani światowy jest jakimkolwiek jego udziałem, tym bardziej jako sztucznie przez kogoś wywołane zjawisko. Czyli, że co? ma być istotne zrozumienie, tego co już jest? czy ważniejsze by było poznanie prawdy z jakiego powodu to co jest, wystapiło? Że niby nauka o celowo sprokurowanych zjawiskach jest tak ważna, że trzeba ją tłumaczyć, by każdy wiedział, jak poprawnie ją interpretować?
Zauważasz w tym cokolwiek perfidnego?
Wysłany: 15:43, 22 Kwi '25
Temat postu:
Są ludzie ślepi na rzeczywistość wokół. Rzeczywistość ma to do siebie że dotyczy każdego, zarówno tego z chujem na czole, tego który kocha przeintelektualizowane wysrywy ale też dla tego który na to wszystko co raz więcej musi zapierdalać i nie rozumie czemu tak się dzieje. Dlatego też takie krótkie i zwięzłe wykłady jak ten Zbyszka właśnie temu służy.
Post zebrał 180 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:45, 22 Kwi '25
Temat postu:
oko napisał:
Zauważ jeszcze i to, że kiedy ty sam, tłumaczysz coś komuś, czy w trakcie tego, zachwalasz tych, od których dowiedziałeś się tego, co tłumaczysz?...bo prelegnt taką manierę prezentuje, a bierze się ona z tej racji, by temu co gada, nadać dodatkowej wartości.
Mnie akurat zwisa, co mówił jakiś egipcjanin, zwolennik szkoły frankfurckiej lub marksizmu jako takiego. Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą. Bo jest tak, że kiedy pojednyńczy człowiek posiada ukształtowany na faktach światopogląd, oraz że jest przekonany do wartości, które sam (pokoleniowo) wyznaje, wtedy i tłum, który on wespół ze współziomkami stanowi, posiada ten sam walor.
Zatem zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
I zauważ, że już sam 'tytuł' nagrania jest prześmiewczy, bo kogo może interesować jakaś multikulturowość Europy, skoro każdy słuchacz reprezentuje samego siebie, zgodnie ze swoim pochodzeniem. Że im większy 'obszar' pogadanki , np. światowy, tym mniej on dotyczy pojedyńczego słuchacza, bo ani europejski ani światowy jest jakimkolwiek jego udziałem, tym bardziej jako sztucznie przez kogoś wywołane zjawisko. Czyli, że co? ma być istotne zrozumienie, tego co już jest? czy ważniejsze by było poznanie prawdy z jakiego powodu to co jest, wystapiło? Że niby nauka o celowo sprokurowanych zjawiskach jest tak ważna, że trzeba ją tłumaczyć, by każdy wiedział, jak poprawnie ją interpretować?
Zauważasz w tym cokolwiek perfidnego?
zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
Jest to jedyne zdanie w potoku bełkotu, które ma jakikolwiek sens . Odpowidzi udziela Chodorowski - ale on też ci nie pasuje. Więc czego oczekujesz??
Cytat:
Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą.
Takich pierdoletów też masz całą masę na YT.. włącz sobie np. Ponetę . A poza tym nie wiadomo, o co ci chodzi człowieku.
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...13, 14, 15