W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Wartościowe rozmowy   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
3 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 13251
Strona:  «   1, 2, 3 ... 13, 14, 15 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:40, 11 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Radziu Pogoda

15 lat wojny polsko polskiej
https://www.youtube.com/watch?v=SY7RsCj04RY

Kończę słuchać. Chociaż to ku ciężkiej refleksji, polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
King Crimson

Post zebrał 180 sat

PostWysłany: 15:50, 14 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawy i krótki filmik o istocie ceł:

Dwie i pół minuty. W sumie brzmi rozsądnie.
https://rumble.com/v6s2uar-taryfy-trumpa.....src_v1_mfp
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:33, 14 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cła to nic innego jak mafijny haracz, za to żeby koncesjonowani dilerzy mogli dalej ssać. Przypomina to osiłka z maczugą który stoi na skrzyżowaniu dróg i pobiera podatek za wjazd, bo przewożony towar jest zbyt konkurencyjny dla jego ziomka po fachu. Mafia. Ty chcesz kupić coś taniej - ale nie możesz bo banda tępych i leniwych cwaniaków musi zarobić Rolling Eyes
A Ameryka jeszcze się przejedzie na tych cłach. Nie no spoko, jeśli chcą z siebie zrobić skansen Amiszów to ich sprawa Rolling Eyes . Zobaczymy ile pociągną. A reszta świata powinna mieć to w dupie, to jest tylko 300 milionów na ogół niezbyt lotnych spaślaków, więc w czym problem? Niech się zamurują na amen.
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:50, 15 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 11:38, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rozmowa bez Cenzury Justyny Walker z Maciejem Maciakiem
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:40, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy ja ci przypadkiem nie kazałem stąd wypierdalać z babciakowym matkojebcą? Trzeba być kurwa na umyśle chorym żeby nie wiedzieć co to za ścierwo.

https://www.youtube.com/watch?v=LFSJjo6mZBg
Sz Maciak, były współpracownik TVN i zagorzały zamordysta covidowy i miłośnik rozbrajania Polski

I tyle z tym ścierwem w temacie. Wypierdalaj maciakowa obciągarko z tego wątku.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:10, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Czy ja ci przypadkiem nie kazałem stąd wypierdalać z babciakowym matkojebcą?
Tak . I gówno mnie obchodzi co ty kazałeś, więc skończ się ciskać bo niczego w ten sposób nie osiągniesz..

Cytat:
Trzeba być kurwa na umyśle chorym żeby nie wiedzieć co to za ścierwo.
No i ja nie wiem, może mi wytłumaczysz... Rolling Eyes

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=LFSJjo6mZBg
Laughing .. faktycznie kretyn .. Ale i tak mniej niebezpieczny od Brauna - więc i tak na niego zagłosuję. KOWID JUŻ MINĄŁ, helou! A teraz jest militaryzacja.

Cytat:
miłośnik rozbrajania Polski
Zgadza się. I może to cię najbardziej boli leszczu. Tymczasem jest to główny powód, dla którego ja oddam na niego swój głos. Plus współpraca ze wschodem - z Rosją i z Chinami (jeżeli będziemy mięli takich przyjaciół to żadna militaryzacja nie jest nam potrzebna). Był oszołomem w kwestiach kowidowych? Owszem - ale to już przeszłość, wybacz ale teraz są pilnie kwestie do rozwiązania. ( a w sprawie kowidu też już zresztą się ogarnął i spostrzegł swój błąd)

Militaryzacja zwiększa ryzyko wojny. Militaryzacja, zbrojenie się - nie tylko jest zbędna i niepotrzebna, ale przede wszystkim szkodliwa, zubaża wszystkich (oprócz producentów sprzętu) . "Chcesz pokoju szykuj się do wojny" - kretynizm powtarzany przez upośledzonych parobasów, przed drugą wojną światową też mięliśmy takich mądrali Rolling Eyes Laughing
Jebać wszelkie wojsko - w tym wojsko polskie.

Cytat:
Wypierdalaj maciakowa obciągarko z tego wątku.
nie Speak to the hand . i CO MI Zrobisz?
A obciągar- to ty szukaj u siebie w rodzinie , WIĘC WYJMIJ Z DUPY TEN UPIERDOLONY PRZEZ KURWOCWELA ŁEB DZIWKO NAPIERDALANA TABORETEM PO RYJU . Albo ujadaj sobie do woli - chui mnie to obchodzi.
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:15, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WYPIERDALAJ ZAJEBANA KURWO JAK INACZEJ NIE ROZUMIESZ!
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:20, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zamknij ryja debilu jak do mnie mówisz. .. Nie będziesz mi tu wyznaczał co jest wartościowe, a co nie Surprised
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:24, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WYPIERDALAJ KURWO! NIE ROZUMIESZ CWELU JEBIĄCY WŁASNEGO STAREGO W NOS ŻE JESTEŚ JEDYNĄ KURWĄ W TYM TEMACIE DO KTÓREJ NIE MOŻNA JAK DO CZŁOWIEKA?!

JESTEŚ TĘPYM KURWA ZJEBEM I MIEJSCE TAKICH DEBILI JEST KURWA NA ŚMIETNIKU. PO CHUJ SIĘ TU WPIERDALASZ MATKOJEBCO OBESRANY. WYKURWIAJ CWELU!
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:28, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
PO CHUJ SIĘ TU WPIERDALASZ
Zamieściłem sobie to, co uważam za wartościową rozmowę i chui ci do tego (tym bardziej że jesteśmy przed wyborami decydującymi mniej lub bardziej o naszej przyszłości). Przyjmij do serdecznej wiadomości patałachu, że nie jesteś tu sam na tym forum - i są tacy których to zainteresuje. Więc jeśli naiwnie sądziłeś, że założysz sobie temacik na wyłączność, w którym będziesz mógł napierdalać jedynie swoją słuszną propagandę, to się po prostu grubo myliłeś tongue . Ogarnij batona.
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:33, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Idź cwelu wyruchaj własną matkę jak przeżyła spłodzenie takiego matoła.

Nie rób w tym temacie dziwko jebana kampanii wyborczej i agitacji szmato jebana.
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:35, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważaj żebym ci twojej nie wyruchał wujku dobra rada.
Bimi
Site Admin

Post zebrał 180 sat

PostWysłany: 17:02, 16 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

widzę że w kocu się jakaś wartościowa rozmowa wywiązała Razz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 13:27, 22 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Multikulturalizm narzędziem niszczącym tożsamości narodów Europy

ŚP Zbychu Modrzejewski

https://www.youtube.com/watch?v=4KhyCeGV_8o

20 minut kwintesencji przyczyn obecnego stanu Europy.
Powrót do góry
oko

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:57, 22 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

King Crimson napisał:
Multikulturalizm narzędziem niszczącym tożsamości narodów Europy

ŚP Zbychu Modrzejewski

https://www.youtube.com/watch?v=4KhyCeGV_8o

20 minut kwintesencji przyczyn obecnego stanu Europy.

Proponuję byś posłuchał tego co słychać raz jeszcze i w taki sposób, by zdać sobie sprawę, czego po tym oczekujesz? i jaki (pozytywny?) skutek ma nastąpić?
Mnie wyszło, że ten człowiek gada by gadać i całkiem jest też możliwe, że wierzy on w to, że to co gada, ma merytoryczną wartość.
Zauważ jeszcze i to, że kiedy ty sam, tłumaczysz coś komuś, czy w trakcie tego, zachwalasz tych, od których dowiedziałeś się tego, co tłumaczysz?...bo prelegnt taką manierę prezentuje, a bierze się ona z tej racji, by temu co gada, nadać dodatkowej wartości.
Mnie akurat zwisa, co mówił jakiś egipcjanin, zwolennik szkoły frankfurckiej lub marksizmu jako takiego. Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą. Bo jest tak, że kiedy pojednyńczy człowiek posiada ukształtowany na faktach światopogląd, oraz że jest przekonany do wartości, które sam (pokoleniowo) wyznaje, wtedy i tłum, który on wespół ze współziomkami stanowi, posiada ten sam walor.
Zatem zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
I zauważ, że już sam 'tytuł' nagrania jest prześmiewczy, bo kogo może interesować jakaś multikulturowość Europy, skoro każdy słuchacz reprezentuje samego siebie, zgodnie ze swoim pochodzeniem. Że im większy 'obszar' pogadanki , np. światowy, tym mniej on dotyczy pojedyńczego słuchacza, bo ani europejski ani światowy jest jakimkolwiek jego udziałem, tym bardziej jako sztucznie przez kogoś wywołane zjawisko. Czyli, że co? ma być istotne zrozumienie, tego co już jest? czy ważniejsze by było poznanie prawdy z jakiego powodu to co jest, wystapiło? Że niby nauka o celowo sprokurowanych zjawiskach jest tak ważna, że trzeba ją tłumaczyć, by każdy wiedział, jak poprawnie ją interpretować?
Zauważasz w tym cokolwiek perfidnego?
Powrót do góry
King Crimson

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:43, 22 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Są ludzie ślepi na rzeczywistość wokół. Rzeczywistość ma to do siebie że dotyczy każdego, zarówno tego z chujem na czole, tego który kocha przeintelektualizowane wysrywy ale też dla tego który na to wszystko co raz więcej musi zapierdalać i nie rozumie czemu tak się dzieje. Dlatego też takie krótkie i zwięzłe wykłady jak ten Zbyszka właśnie temu służy.
Powrót do góry
MENTAT

Post zebrał 180 sat

PostWysłany: 15:45, 22 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oko napisał:
Zauważ jeszcze i to, że kiedy ty sam, tłumaczysz coś komuś, czy w trakcie tego, zachwalasz tych, od których dowiedziałeś się tego, co tłumaczysz?...bo prelegnt taką manierę prezentuje, a bierze się ona z tej racji, by temu co gada, nadać dodatkowej wartości.
Mnie akurat zwisa, co mówił jakiś egipcjanin, zwolennik szkoły frankfurckiej lub marksizmu jako takiego. Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą. Bo jest tak, że kiedy pojednyńczy człowiek posiada ukształtowany na faktach światopogląd, oraz że jest przekonany do wartości, które sam (pokoleniowo) wyznaje, wtedy i tłum, który on wespół ze współziomkami stanowi, posiada ten sam walor.
Zatem zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
I zauważ, że już sam 'tytuł' nagrania jest prześmiewczy, bo kogo może interesować jakaś multikulturowość Europy, skoro każdy słuchacz reprezentuje samego siebie, zgodnie ze swoim pochodzeniem. Że im większy 'obszar' pogadanki , np. światowy, tym mniej on dotyczy pojedyńczego słuchacza, bo ani europejski ani światowy jest jakimkolwiek jego udziałem, tym bardziej jako sztucznie przez kogoś wywołane zjawisko. Czyli, że co? ma być istotne zrozumienie, tego co już jest? czy ważniejsze by było poznanie prawdy z jakiego powodu to co jest, wystapiło? Że niby nauka o celowo sprokurowanych zjawiskach jest tak ważna, że trzeba ją tłumaczyć, by każdy wiedział, jak poprawnie ją interpretować?
Zauważasz w tym cokolwiek perfidnego?
Tego się nie da czytać. Lepiej posłuchać https://suno.com/song/7a00a962-48b3-4621-908c-7964f8a94cf7?sh=YJNaIgcCeOEpy883
Również tureckie gadanie, ale się tak bardzo nie namęczymy Rolling Eyes

Cytat:
zamiast marnować publice czas na jałowe gadki o multikulturach, opowiedziałby, kto zaplanował, zorganizował, przewiózł i już na miejscu zagospodarował miliony młodych mężczyzn ...by stanowili oni jako żywo podkład pod takie prelekcje, jak ta, którą tu polecasz.
Jest to jedyne zdanie w potoku bełkotu, które ma jakikolwiek sens . Odpowidzi udziela Chodorowski - ale on też ci nie pasuje. Więc czego oczekujesz?? Eh? Rolling Eyes

Cytat:
Mnie pasowałoby to, by ten gostek powiedział coś na temat łamania propagandą pojednyczych umysłów, co w dalszej kolejności skutkuje populacyjną degrengoladą.
Takich pierdoletów też masz całą masę na YT.. włącz sobie np. Ponetę . A poza tym nie wiadomo, o co ci chodzi człowieku.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Skocz do: