35 minut jak ktoś kawę jeszcze siorbie. Lubie chłodne spostrzeżenia ze strony Piskorskiego. Nawet pitoniowe chinolachociągstwo w tej rozmowie jest do zniesienia
Post zebrał 150 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 12:53, 14 Maj '25
Temat postu:
Gość z Tavex (Tomasz Gessner), jeden z bardziej racjonalnych analityków finansowych. Polecam w szczególności ludziom którzy nic albo słabo kleją z ekonomii i skondensowane omówienie na czym obecnie stoimy.
Post zebrał 150 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:05, 17 Maj '25
Temat postu:
w oczekiwaniu na pozwolenie na rozmowy o wybieranych kandydatach, polecam film. Prawdę mówiąc, sądziłem, że to religijna epopeja, a tu wykład o historii zrobiony plus kościelne motywy. Ogólnie ciekawa sprawa.
https://youtu.be/APrYsh_hbOg
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 09:52, 24 Maj '25
Temat postu:
Co do dawania się manipulować.
Samo to, że "kochani idźcie zagłosować" i głosujcie na, jest manipulacją tyle, że jawną.
To, że manipulują nami od wieków jest wystarczającym powodem do tego, by zająć sie wreszcie swoimi sprawami.
Gdy człowiek przestanie reagować na manipulacje, przymus, strona napastliwa odpadnie jak strup. Chyba, że zastosuje regułę 'po nas choćby potop' i zniszczy nas razem ze sobą, z tym, że ich pragnienie bycia i zycia jest na tyle dominujące, że ta opcja leży na samym końcu wszystkich wersji.
Podobnie sprawa się ma co do wojska, ludzi, którymi się wysługują. Dopóki rozkazy będą przeważały nad rozsądkiem i własną oceną sytuacji, będzie tak, jak jest przewidziane.
Jest bardzo przykre wiedzieć, że narodami, milionami ludzi zarządza kliku lujów.
Może w zrozumieniu tego pomocne by były jawne deklaracje, jaki interes mają wyborcy w tym, na kogo zagłosują?
Tak krótko i na temat....oddałeś swój głos i co z tego będziesz miał?
...
Reasumując...jaki jest masz udział w tym co luje za naszymi plecami robią? Jaki mamy z tym związek?
Póki te pytania będą bez odpowiedzi, nasza sytuacja przez wieki będzie taka jaką jest.
Wysłany: 17:07, 26 Maj '25
Temat postu:
Wracając do Kudłatego wrzucam 3 części sprzed kilku miesięcy.
Przesłuchałem raz ale jest taka tona zaszłości że ciężko to po razie przyswoić i poukładać w głowie.
Post zebrał 140 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 08:11, 30 Maj '25
Temat postu:
To trzeba zobaczyć.
Ostra spina pomiędzy Choińskim a Izydorczykiem, bywalcem na wielu konserwatywnych kanałach - ale także na przykład znanym gościem u Pińskiego. W zależności od tego gdzie występuje, dobiera narrację. Przypomina pod pewnym względem takiego Bartoszewicza, ale trafiła kosa na kamień. Biedaczek nie spodziewał się takiego rozmówcy, nie odpowiada mu, liczył że "kulturalnie" posprzecza się z drugim profesorem, Piotrowskim . A tu zonk, jakiś kmiot-ordynus po drugiej stronie
Obstawiam, że drugi raz już nie zawita na antenę Niezależnego Lublina. Szoruj suty do Pińskiego buraku!
" Aktualny rząd [Tuska] jest gwarantem tego, że Polska nie zostanie wciągnięta do wojny " ~Jacek Izydorczyk
Co było dobrego w akcji z gaśnicą? .. DUŻO! .. Samo wystąpienie przeciwko syjonistom, publiczne, przed kamerami, jest dobre. Pokazuje, że można, otwiera oczy niedowiarkom . Dobre owoce. Jeżeli Izydorczyk nie widzi w tym niczego dobrego - to chui mu w dupĘ ..przez bibułkę.
_________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 08:37, 30 Maj '25
Temat postu:
Właśnie słucham i do tej pory uważałem Izydorczyka za sensownego gościa, ale tutaj mu coś się we łbie popierdoliło. Albo inaczej widać że miał za zadanie spierdolić sobie opinię i wysadzić w powietrze ludzi którzy chcą głosować na Nawrockiego. W życiu nie słyszałem żeby Izydorczyk pierdolił takie głupoty.
Haha ale go Andy usadza na dupie hehehe Takich ludzi jak ty zjadam na śniadanie
Oż kurwa ale się rozkręca
Ten ćwok Izydorczyk: myślałem że będzie Pan Piotrowski a jest jakiś Pan Andy hahaha ale jatka!
A już jasne PIS go zwolnił z funkcji ambasadora w Japonii
Wysłany: 10:44, 30 Maj '25
Temat postu:
walka na racje jest walką na wyniszczenie. Zauważcie jak siedzi, obrońca lewackich wichrzycieli? On jest pewny swego, mimo, że może nawet zdawać sobie sprawę że bredzi (co raczej jest wątpliwe) to jednak mówi z poczuciem, że i tak gówno mi zrobicie. Mam co mam, i to mnie chroni i daje nad wami przewagę. Andy sie gorączkuje ale jego szanse na cokolwiek ma żadne.
A teraz ...co by się stało gdyby temu obrońcy lewackich i liberalnych rozwiązań skasować konto w banku...? Zauważacie to? Czy wtedy byłby taki pewny swego? To poczucie posiadania i gwarancji ochrony, trzyma ich na pozycji bezczelnej i zarozumiałej.
Należy zakazać tworzenia partii politycznych pod karą śmierci i tym samym odjąć sobie potrzebę wstawiania się za kimkolwiek i obrony czyjegoś zdania przed innym.
Post zebrał 140 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:13, 02 Cze '25
Temat postu:
Słuchając sobie różnych wrażeń powyborczych znowu trafiłem na Otokę.
Ale chłop na orbitę turbo wszedł i szanuję to!
Tym razem rozjechał jak burą sukę Pana Łukasza Warzechę.
I wrzućcie sobie do subów frycza https://www.youtube.com/@frycz66/videos
Bez sensu jest pisać że wrzucił coś nowego bo w zasadzie każdy jego materiał niesie ze sobą ponadczasową wartość.
Wysłany: 07:17, 10 Cze '25
Temat postu:
No Łacińską. Tam trochę więcej niedorzeczności się pojawia ale to związane z wiekiem Jóźka ewidentnie. Ale ogólnie dobry jest to materiał zwłaszcza dla ludzi którzy mało kumają i potrzebują otworzyć oczy.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...14, 15, 16