Dobry gość jest. Mówi jasno i wyraźnie, wszystko jest spójne i logiczne. Jeśli ktoś ma problemy z pojęciem rzeczywistości, albo dopiero zaczyna to w szczególności polecam. Dla mnie co prawda nic nowego, ale też dla poukładania wiedzy dobrze posłuchać.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:23, 28 Cze '25
Temat postu:
Już gdzieś mi ten zawodnik się wyświetlił i posłuchałem go. Wielka piona dla niego. Cieszy mnie fakt, że kłamstwa w różnych dziedzinach i wszelkie mity zaczynają być obalane na potęgę. Czym więcej ludzi będzie robiło takie ruchy to powolutku wrócimy ze łba na nogi.
Wysłany: 09:08, 01 Lip '25
Temat postu:
@Oko czy ty naprawdę jesteś durniem czy udajesz? W logo naszego forum jest odwrócona piramida, która jest symbolem wykonywania rozkazów. Twój szef w pracy, przełożony w wojsku, WHO, apodyktyczna żona, rząd, paragrafy czy prawa. Normalny człowiek lawiruje i nie wykonuje durnych rozkazów. Weź zajeb barana w ścianę i przestań się do człowieka przypierdalać bo ma rację w całej rozciągłości.
Wysłany: 09:38, 01 Lip '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
@Oko czy ty naprawdę jesteś durniem czy udajesz? W logo naszego forum jest odwrócona piramida, która jest symbolem wykonywania rozkazów. Twój szef w pracy, przełożony w wojsku, WHO, apodyktyczna żona, rząd, paragrafy czy prawa. Normalny człowiek lawiruje i nie wykonuje durnych rozkazów. Weź zajeb barana w ścianę i przestań się do człowieka przypierdalać bo ma rację w całej rozciągłości.
wiadomo, czasy są trudne i trochę nerwów kosztują, ale to od ciebie zależy jak używasz mózgu. Zatem zrób sobie to co mnie radzisz i opowiedz jak to działa...? Póki co, tylko to, bo wiesz, możesz sobie zrobić krzywdę jakąś i mnie posądzić, że to moja wina. Zanim więc oprzytomniejesz, daruj sobie komentarze pod moim adresem, a ja w podzięce opuszczę twój temat.
Wysłany: 06:24, 02 Lip '25
Temat postu:
de93ial napisał:
A kto siedzi na szczycie tej piramidy? No kto?
Ponieważ @oko obiecał już więcej się nie ujawniać w niniejszym temacie, to pozwól, że za niego przypomnę w tym miejscu, iż niejednokrotnie raczył on udzielić wyczerpującej i precyzyjnej odpowiedzi na powyższe pytanie. Dajcie już spokój biedakowi. To są ciktórzy _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 08:22, 17 Lip '25
Temat postu:
Darek Nejman
Przedwczoraj dowiedziałem, że syn mojego dobrego znajomego, chłopak 50 lat, turbo rak żołądka. Ojciec się nie przyznał że syn wziął , "zapomniał" chwalił się przecież w 2020, że cała rodzina była gorliwa i jako jedna z pierwszych stanęła do zastrzyków. Niestety, nie zdążyłem, pod nóż, chemia. Czy zdajecie sobie sprawę że może być tak, że dziś zabijanych jest dziennie więcej Polaków niż cywili i żołnierzy na wojnie na Ukrainie ?
Dlaczego nie łączycie tego z partiami politycznymi jakie od lat forsują imigracyjną powódź ? Naprawdę jesteście aż tak naiwni i głupi, sądzicie że oni nie wiedzieli, że nie zastanawiali się jak wypełnić lukę po tych jacy będą masowo odchodzić w zaświaty ? Jakiś Gates planował to wszystko sam ? Na poziomie rządowym takich rzeczy nie pozostawia się przypadkowi, bo te rządy chcą trwać, więc muszą wiedzieć co i jak, bo szły do władzy by kraść, łupić.
Udowodniłem, w moich wykładach, opublikowanych na You Tube, że była to bardzo selektywna operacja, można było wywołać stan chorobowy u konkretnej osoby lub grupy osób i były takie kręgi, instytucje, jakim zagwarantowano bezpieczeństwo, ktoś w końcu musiał tę pandemię współorganizować i prowadzić. Wszystko tak zorganizowano by wykreować psychopandemię, wykreować zapotrzebowanie na szczepionki. Wyobraźmy sobie, gdyby ktoś uśmiercił wielu ludzi w jednej chiwli lub w krótkim odstępie czasu byłoby to widoczne gołym okiem dla przeciętnego idioty. Trzeba był śmierć wtopić w codziennie życie i rozłożyć ją w czasie.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3... , 16, 17, 18 »