W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Pyszczooś kochanie  
Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 129
Strona:  «   1, 2, 3 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:40, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

muszę jakoś przeczekać ten zimny maj i do wyborów to sobie oglądam zabijając czas ty oglądasz jakieś gówna polityczne które też nic do twojego życia nie wnoszą
Powrót do góry
TylerDurden
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 18:48, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MĘŻCZYZN NIE INTERESUJE MĘSKA URODA , LEPIEJ POROZMAWIAJ O TYM Z INNYMI KOBIETAMI A NIE SPAMUJESZ TROLLU
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:10, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ktoś wystawił dywan pod śmietnik, chyba potnę go na odpowiednie wymiary i na tym będę spać
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 20:12, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobra widzę że nikt nie chce wziąć udziału w konkursie zatem walkowerem ogłaszam zwycięzcę https://suno.com/s/gLhPdWBPVJvkpSHt . Utworkowi temu niniejszym przyznaję zaszczytne miejsce na platynowej plajliście "do korepetycji" thumleft SZTOS!
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:05, 22 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nom spamujemy dalej ten typek to jakaś taka kobieca sylwetka lekko nie wiem po co startuje widać, że nie da rady coś nie halo z typem po co oni startują do napakowanego weterana a sami nie mają siły, mało mięśni i są niezbyt wysocy ? no heloooł z czym do ludzi

Powrót do góry
J a s n y

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:26, 23 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

patusiara
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:28, 23 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra czas na geometrię analityczną rozszerzoną, wy wiecie ile dzieciaków nie ma ojców albo jest po jakichś rozwodach ? bez kitu z 30%-40% co roku, czasem po prostu nie widać ojca nie ma go w domu to nie wiadomo ale wtedy babka podaje nazwisko np. smsem że sie przedstawia a dziecko ma inne napisane na zeszycie jak sie nazywa... no to już można poznać, dzisiaj do mnie dzownił typ że tylko będzie mi płacił i nie jest z Wawy ale to ojciec więc nie mieszka z dizeckiem mnóstwo tego jest kurwa. W tym roku to jakiś rekod z połowa dzieciaków bez ojca
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:34, 23 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przecież ojciec jest zbędny, a nawet dzieciaki nie lubią swoich ojców, więc w czym problem. Państwo da 800+ i gitara.
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 14:37, 23 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jakie złośliwe jest kurewstwo pierwszy raz z typem/typiarą rozmawiam nie znam ludzi a oni już próbują mnie wciągnąć w jakąś chorą psycho-gierkę babka mi zaczyna mówić, że ojciec nie pomaga nie ma na co liczyć albo jak facet dzisiaj że "będę mieć przyjemność rozmawiać z żoną bo nie będzie mnie na miejscu oj źle sie wyraziłem" itd. coś takiego powiedział zjeb. I jeszcze powiedział ze droga jestem to na choooj dzwoni kurwa no ale zeszłam o 10 zł mniej bo i tak z półtorej godziny będzie teraz nie będę wybrzydzać bo zara wakacje. Ci ludzie są totalnie posrani, no ja milczę jak ktoś takie gówna mówi no nie wiem co mam kurwom odpowiedzieć niby przecież nie znam ich drugiej połówki
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:45, 23 Maj '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
coś takiego powiedział zjeb
Bardzo dobrze powiedział, prawda w oczy kole co nie .

Cytat:
babka mi zaczyna mówić, że ojciec nie pomaga nie ma na co liczyć
Traktowała go jak śmiecia i piąte koło u wozu, a teraz płacz i zgrzytanie zębów Laughing . Pierdolnięta jakaś. Zawsze ta sama śpiewka roszczeniowa względem faceta.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona:  «   1, 2, 3

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach