Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 02:47, 24 Maj '25
Temat postu:
"Ponad połowa diagnoz jest błędna" - donosi medical jurnal. Pewnej prostytutce zdiagnozowali dziewictwo i przepisali pigułki gwałtu _________________ OpenChat
Wysłany: 03:28, 24 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
no Rafałek jest najnormalniejszy
jasne chyba ty .. uhmmm
AŻ PRZYKRO SIĘ PATRZY NA TEN JEGO GŁUPKOWATO UŚMIECHNIĘTY RYJ , I CIĘŻKO SŁUCHA JEGO PIERDOLONEGO UPOŚLEDZONEGO PIERDOLENIA , MOŻE ON TEŻ POCHODZI Z IN VITRO HE ??? - aż miałoby się ochotę mu przyjebać czymś ciężkim bez kitu.
_________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Wysłany: 13:41, 25 Maj '25
Temat postu:
Ostatecznie mnie przekonali.. Głosuję na Nawrockiego! ..Kurwa, facet ma same zalety
Kiedyś palili na turniejach szachowych, wielkie halo , jutro nie będzie się można wysmarkać publicznie, bo zaraz jakaś oburzona się nogami nakryje... Ale parady z gołymi dupami na ulicach nie przeszkadzają?? Obrzydliwa jest ta intelektualna dwulicowość tych spadów od Pińskiego.. doktórka która świeci gołymi cycami przed kamerą , wyzwolona kurwa do granic możliwości - i oburzona "świętoszka" w jednym - a ma problem z tym że Nawrocki se coś zażył ukradkiem _________________ OpenChat
Dobra kurwa, ale to żałosne jak ktoś tak żyje polityką jak ten pan na filmiku albo kloaka... doprawdy zróbcie coś ze sobą ja nie mam zamiaru oglądać każdego politycznego gówna które wrzucacie godzinnego. A jak ta pani cyce na wierzchu w wywiadzie pokazuje to spoko ?
Jak ktoś ma tyle czasu by w każdy dzień wysrywać o dowolnej porze różne gówna znaczy że nie wie co zrobić ze swoim życiem, polityka nic wam nie zmieni ani nie naprawi kiedy jesteście odpadami atomowymi którzy mają fiksacje na różnych punktach i dysfunkcyjne osobowości. No i zamiast godzinnego filmiku możecie się wprost spytać żony Nawrockiego dlaczego jest z takim bucem co nie ? no dla kasy wiadomo, kobiety są z facetami dla pieniędzy bo masa kobiet jest próżna musi mieć na kosmetyki, operacje. Heloooł nie czytaliście badań że kobiety nie mają zazwyczaj orgazmów podczas seksu i nie uznają facetów za pociągających ? to jak myślicie z jakiego powodu są z facetami ? tylko i wyłącznie dla pieniędzy a niektóre mają instynkt macierzyński to chcą dziecko rzadsze przypadki boją się samotności czy nie lubią być same bo może jakieś ekstrawertyczki albo bo ja wiem po traumie to chcą mieć faceta. TYLKO TYLE.
Sram na takie filmiki, ciężko w ogóle powiedzieć czy w Polsce jest patologiczny patriarchat czy kobiety mają najebane we łbie. Jak ktoś chce pogadać z kimś poważnym zaprasza faceta jak jakąś seksuolożkę od srania po krzakach to kobietę, więc kobiety to widzą i przestają się starać i coś robić jak nie ma żadnych wzorców i jedynie pokazywanie cycków coś da bo poważną pracą to się zesrają i tak ich nie będzie traktował poważnie jak piąte koło u wozu, bo faceci są preferowani wszędzie. Co było pierwsze kura czy jajko kurwa ja sie pytam.
Bez kitu najbardziej poważaną kobietą w polityce jest Senyszyn która i tak jest trolem Panocek miał mi maila do kontrwywiadu wysłać żebym złożyła CV i miała doświadczenie w kontrwywiadzie, wywiadzie i przeciwwywiadzie a także w nadwywiadzie i robiła poważne youtubowe filmiki, ale kuźwa nawet ten gnojek nie chce mi pomóc.
No zobacz sobie na tego męskiego śmieci trola wyżej ja chyba nawet nie obraziłam typa ignoruje go zazwyczaj a zobacz jaki psychoczubek i ile już miesięcy się pode mnie podszywa. No ścierwa męskie są niebywałe dlatego tylko na Trzaskowskiego koniec z pisowskim patriarchalnym gównem na jakiś czas.
Bez kitu najbardziej poważaną kobietą w polityce jest Senyszyn która i tak jest trolem Panocek miał mi maila do kontrwywiadu wysłać żebym złożyła CV i miała doświadczenie w kontrwywiadzie, wywiadzie i przeciwwywiadzie a także w nadwywiadzie i robiła poważne youtubowe filmiki, ale kuźwa nawet ten gnojek nie chce mi pomóc.
Na razie nadajesz się tylko do podwywiadu. E-mail jest tam następujący: podwywiad@podwywiad.pl
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów