Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:09, 15 Sie '25
Temat postu:
dobrze to za wygraną z 1700 w szybkich 50 zł.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wysłany: 15:12, 15 Sie '25
Temat postu:
ukrywasz swój ranking , może ty grasz bardzo dobrze? _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 15:50, 15 Sie '25
Temat postu:
przestań fantazjować, to niezdrowe. W szybkich 50 zł - a w 960 przecież zostaje jak było.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
a to spierdalaj w takim razie w ogóle już nie gram ani nie gadam o szachach, możesz spierdalać a i za karę w ogóle gówniarzu nie będę z tobą gadać bo mi obniżyłeś teraz za oba 50 zł kurwiu niedosrany
Wysłany: 16:07, 15 Sie '25
Temat postu:
no przecież sama chciałaś obniżkę _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
Wysłany: 16:27, 15 Sie '25
Temat postu:
A to trzeba było napisać wyraźnie że chcesz zamianę, myślałem że to propozycje niezależne.
No proponowałem ci więcej za klasyczne bo bez przerwy kręcisz nosem że takie nudne i niekreatywne, więc miało być na zachętę i jako rekompensata za pamięciówki.
A ty myślałaś że skąd się wziął ten ekstra bonus przy klasycznych ?? No ale teraz już za późno - a przecież i tak nie zamierzałaś w to grać tylko w 960 to dla ciebie w sumie bez różnicy.
Wysłany: 18:04, 15 Sie '25
Temat postu:
ciekawe do jakiej punktacji ty dociągniesz?
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
to że ci koleś wieże zje to jeszcze nie koniec świata można nawet wygrać jak hetmana ci zjedzą ja tak co najmniej 4 razy wygrałam, potem ty możesz zjeść albo zrobić mata bez hetmana np. koniami, pionem i gońcem i tym podobne.
ale reszta tych przymułów zaćpanych forumowych mogłaby łaskawie dać się wciągnąć w szachy JAK NIC NIE ROBIĄ, no kurwa co za zjeby jakby ktoś tyle o szachach by napieprzał to bym se z nudów spróbowała a tu nikt kurwa. Zero otwartości na doświadczenia, ludzie z tego forum są głupi albo mają paskudne osobowości. Kretyni. Nie no ale serio wchodzę na na forum spiskowe a tu gadają o szachach to ja bym se z nudów też spróbowała gry w szachy a tu ZERO. Nikt nawet nie spróbował nikt poza kloaką nie chciał zagrać ja pierdole musicie być niesamowicie faknymi ludźmi kurwa wy spiskowe dziwaczne anonimy, wejść tu jest po 100 więc wchodzą tu ludzie i czytają i nic.
To ja Pyszczooś tu wchodzę, i stąd te nadmiarowe odsłony, do tego pewnie jeszcze Arni tu zagląda i pare innych nieujawnionych anonimów. Jednak my mamy wywalone na szachy, lubimy tylko podglądać o czym gadacie.
To jest problem z ludźmi nie próbują niczego kurwa ale to bardziej z zaburzonymi męskimi płodami, kobiety są bardziej otwarte na różne rzeczy a tu płody męskie niedorobione i nie chcą w szachy grać z innymi płodami męskimi. No rozumiem jakby kobieta nie chciała grać w szachy, bo mało kobiet i generalnie no może być gówno bezużyteczne, ale faceci nawet spróbować nie chcą no dobra kloaka kto oprócz mnie kiedykolwiek zaczął grać w szachy na tym forum przez 10+ lat ile tu jesteś hmm a widziałam kiedyś zachęcałeś nie raz i nic tylko ja zagrałam kobieta. Dewial taki otwarty na doświadczenia, uduchowiony LOL filozof zasrany zen i tylko wywyższać się umie w szachy nie spróbował no nikt nie spróbował prócz mnie.
No to kloaka proszę teraz zachęcać innych mężczyzn kryptowalutami masz tu MNÓSTWO ludzi czemu mnie się uczepiłeś ? zachęcaj innych do grania ja przynajmniej spróbowałam no nie dla mnie chyba tylko crazyhouse i robienie zadanek spoko ale sama gra w klasyczne to wyniszczająca jest.
Wysłany: 11:33, 17 Sie '25
Temat postu:
streszczenie odcinka :
- nieuniknione zmiany już się rozpoczęłły
- lekcje, proces uczenia się, nabywanie doświadczenia, ewolucja ...bla bla bla
- podnoszenie wibracji, wznoszenie na wyższe poziomy
- dusze wysłały pewien aspekt siebie aby doświadczyć niższych wibracji _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Widać typ tak naprawdę ma zero kreatywności czy spontaniczności w działaniu zjedzą mu wieżę to od razu płacze i się poddaje... ja NIGDY tak nie postępuję zwłaszcza w crazyhouse lol co za porażka... Mówiłam że jesteś biorobotem pozbawionym kreatywności no i wszystko się zgadza tylko otwarcia ma pamięć wykuć umiesz bez kitu koleś nadajesz się perfekcyjnie do pracy w księgowości !! ZAPRASZAM, chociaż sorry jakiś aktuariusz czy archiwista to jeszcze nudniejsza schematyczna praca, także księgowość nie dla ciebie może być zbyt ekscytująca i nieprzewidywalna za dużo się dzieje i często i trzeba pomyśleć także zostaje ci kucie otwarć na pamięć i najlepiej całych gierek mhmhm
Wysłany: 15:19, 18 Sie '25
Temat postu:
zapraszam do podzielenia się swoją punktacją po stu gierrkach.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów