Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:53, 09 Lis '25
Temat postu:
pokaż no mi gdzie ja niby zrobiłem wysryw 6 postów pod rząd hmmm?? ...co ty mi tu kurwa insynuujesz? .. A przecież tobie to się zdarza notorycznie
Cytat:
kontynuuj dalej temat z Palestyńczykami z de99ialem
a podobno rozbieżna kurwo kłamliwa nie czytasz forum głównego ?? .... oczywiście i tak wiem że czytasz wszyściutko co napiszę -również na głównym
....przypadkiem ...jasne kurwa , przypadkiem ... ...przypadkiem klikasz, i przypadkiem czytasz
Cytat:
kontynuuj dalej
skutecznie zamknąłem mu ryja i już więcej się nie odważy -to niby jak mam kontynuować? _________________ OpenChat
prawda jest taka, że jesteś homoseksualny żaden hetero facet nie zwraca uwagi na ręce nawet, ty jesteś specjalny
stąd też twoje dziwaczne związki z kobietami, bo zmuszasz się na siłę do nich.
Wysłany: 12:50, 10 Lis '25
Temat postu:
prawda jest taka że pierdolisz bez sensu. ...że niby jak mi się nie podobają krótkie palce , oraz długie paznokcie u kobiet -które swoją drogą są obrzydliwe, no po co to komu? - to jestem pedałem?? ... Piłaś? -nie pisz . ... Notorycznie imputujesz mi pedalstwo pod każdym pretekstem..... Ty -kurwa - a jak sram na ciebie bo masz krzywy, ryj to też jest pedalskie?? słucham
SAMA JESTEŚ PEDAŁEM... A DO TEGO TRANSEM - BO KAŻDY TRANS TO PEDAŁ. Diluj.
_________________ OpenChat
Wysłany: 13:05, 10 Lis '25
Temat postu:
Cytat:
żaden hetero facet nie zwraca uwagi na ręce
...jeżeli są w normie to zazwyczaj nie, ..-choć nie wiem czy to jest jakaś reguła. Bardzo ciekawe masz wyobrażenia ...musisz żyć w jakiejś zamkniętej bajce ..
No ale jeśli dajmy na to ręce wyglądają kiepsko - jak w twoim przypadku - to chyba logiczne że rzucają się w oczy .. TYM BARDZIEJ DZIWKO ŻE NICZEGO INNEGO NIE WRZUCASZ TYLKO ZDJĘCIA SWOICH KAPRAWYCH RĄCZEK ... Helou - TO NIBY NA CO MAM ZWRACAĆ UWAGĘ?? ... Przecież to ty masz fetysz. .. I POŚWIĘCASZ IM SPORO CZASU !!! Pytałem cię o coś , ile czasu tracisz na ich pielęgnację księżniczko ?? Och , paczcie ją jakie paznokietki równe , wypolerowane , ojojoj ZAPUSZCZONE ŻE "mucha nie siada"....(oczywiście w cudzydupiu, bo tak naprawdę pokazujesz w ten sposób swoje zacofanie, to tak jakbyś nałożyła na łeb zawszawioną perukę - ale uperfumowaną ) ) A dla kogo tak się szpachlujesz babo????? słucham, co chcesz udowodnić??
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
co ty w ogóle pierdolisz to głowa mała, normalne paznokcie nie pielęgnuje ich ani nic w życiu nie byłam u jakiegoś maniucure i innych. TY jesteś pojebanym pedałem przypierdalającym się do wszystkiego zrozum to wreszcie. Dobra serio szkoda tracić czas na gadkę szmatkę jak księgowość czeka, koniec z tym forum jebanym. Pedały tu są albo alkoholicy/schizofrenicy. Koniec kurwa z męskimi śmieciami na dobre, rzygać się chce
Wysłany: 13:28, 10 Lis '25
Temat postu:
Taaa, bo brzydzą mnie twoje paluchy z krogulcami to znaczy że jestem pedał, tak to sobie tłumacz.
Cytat:
nie pielęgnuje ich ani nic
No właśnie widać na zdjęciu ,w ogóle nie tracisz czasu na ich dokładne szlifowanie, ale to nic a nic .. uhmm .. no tak się już błyszczą - samoistnie ... prawdziwe samorodki _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 13:33, 10 Lis '25
Temat postu:
A co, oni wiedzą lepiej ode mnie? .. ... A ty KOGO pytasz czy chce ci się srać
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Nikt nigdzie nie będzie cię znał - wystarczy "plasticfantastic" albo telefon komórkowy i już można robić przejecie !!!
Jakby się sąsiad rzadko zmieniał, to twoją maskę też mają !!!!
Jeżeli chodzi o pracę w księgowości, to system ma swoją hodowlę, bo inaczej ta praca jest droga ! Ich hodowla z Aktów Zgonu lub z Itaka musi pochodzić z Polski, bo w innych krajach, to tylko dwie klepki - do religii się nadają i pieprzą - jak i w tych gover mentach !!!
Wysłany: 03:54, 14 Lis '25
Temat postu:
maryla jest siódemką, jest bardzo spontaniczna i nieprzewidywalna... Działa pod wpływem impulsu, skrupulatne planowanie każdego kroku i wystudiowane działanie nie jest jej mocną stroną, reaguje natychmiast na zmienne warunki i okazje, trudno jest się jej obyć bez nowych doświadczeń, dziś na przykład mieszka w warszawie i zajmuje się księgowością, ale wystarczy krótkie zdanie usłyszane w telewizorze aby w jednej chwili rzuciła wszystko w cholerę, zajęła się wspinaczką wysokogórską i ruszyła w Alpy .. Jutro znajdziecie ją na szczycie Mont Blanc , ale już za tydzień będzie poławiać perły na Filipinach ..Taka nie usiedzi w jednym miejscu, musi być w ciągłym ruchu . Każdy Śmiałek walczący o jej względy będzie miał nie lada wyzwanie do przełknięcia, gdyż po prostu trudno jej dotrzymać kroku. I właśnie ta jej niczym nieograniczona impulsywność to główna przyczyna przez którą nikt nie pozostał z nią w trwałej relacji. To urodzona "entuzjastka", napędzana przez wewnętrzną potrzebę wolności, przygody, i odkrywania nowych możliwości. Ale przez swą nieostrożność i brawurę często wpada w poważny ambaras - a to utknie na miesiąc w meksykańskim areszcie za przemyt jakiegoś rzadkiego zwierzaka , a to złamie rękę skacząc z Jeepa w afrykańskim buszu.... Na całym ciele nosi niezliczone ślady i blizny, które są dumną pamiątką po jej wielorakich eskapadach.
_________________ OpenChat
Wysłany: 17:20, 15 Lis '25
Temat postu:
hehehehhe, znowu jakaś przerwa świąteczna?? .. Ile już razy kurwo to powtarzałaś , ogarnij się .
Wysłany: 02:32, 16 Lis '25
Temat postu:
Cytat:
de99ialek już sie podsumował
tak jak piszesz, on podsumować to może co najwyżej siebie , bo to kwadratowy debil jest jakich mało. Kto traktuje go poważnie? .... Do czego może nadawać się zjeb, który w podpisie od lat ma jakieś Triwium paschalne ??? ...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów