kloaka mnie nie zapłodnił i nie muszę zapierdalac na chleb dla mojego dziecka na drugi koniec Wawy, mam ten komfort nie muszę podejmować pierwszej lepszej chujowej pracy mogę rzucić papierami pochodzić sobie po różnych branżach, popracować parę dni i nara pochodzić na rozmowy itd.
Hipokryci pierdoleni zdziwieni, że ktoś nie chce pracować a ludzie co wygrali w toto lotka pierwsze to robią to rezygnują z roboty, ale kurwa będziecie pierdolić jak bardzo ludzie chcą pracować i to w gówno robotach na chujowych warunkach, co nie
No księgowość w praktyce to wydzwanianie do klientów żeby przesłali w końcu te jebane faktury, gadanie przez telefon non stop w jakiejś gówno sprawie, sranie w majty że czegoś nie załatwiłeś na czas. Dobrze znać podstawy, ogarniać podatki znać luki podatkowe itd. ale robota w tym to podziękuje jesteś od wszystkiego za psie pieniądze. Ten tydzień wystarczył nigdy więcej biura rachunkowego to najgorsza robota. Dosłownie zero zalet. Chciałam sobie zobaczyć jak się tam pracuje i zobaczyłam.
A szczerze mam w dupie, cokolwiek byleby było blisko to chociaż się wyśpię, pierdolę to wszystko. Polecam w sumie każdemu jak chcecie zobaczyć jak robota wygląda wpiszcie se w cv że macie doświadczenie i mówcie że chcecie pracować a jak już będziecie to se zobaczycie z czym to sie je i zwolnicie po tygodniu. Kloaka może że był szefem zarządu szachowego i se tam popracuje póki się nie skapną i zobaczy jakie układy układziki tam rządzą, Panocek w kontrwywiadzie jako agent że był agentem i chce powrócić do służby i też zobaczy kogo śledzą za jakie pieniądze ile ruskich agentów itd.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:47, 10 Lip '26
Temat postu:
Ty tu nie cukruj, bo najbliżej to możesz towar na półki wykładać w jakimś wielkopowierzchniowym sklepie, no i oczywiście już po trzech dniach staniesz się zombie...
ja teraz będę grac że od razu rozwalam strukturę żeby nie było roszady nawet kosztem ważniejszego pionka lecę na całość bo bujałam się z tym rozwaleniem króla a to najlepiej od samego początku raz ciach i spokój
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów