W sumie stwierdzam fakt im mniej pośredników tym korzystniejsza cena co zdaje się logiczne patrząc z ekonomicznego punktu widzenia czy może nie mam racji?
I nikogo nie obwiniam
Sama próba zarzucenia mi że kogoś obwiniam to taki myślę objaw swego rodzaju syndromu sztokholmskiego najwyraźniej jak coś na terytorium naszego kraju jest zbyt łatwe lub tanie to już coś nie gra podejrzane pewnie nie legalne ...
Spokojnie niedługo poprostu spokojne życie będzie nie legalne bo każdy będzie musiał wykonać obowiązek wobec swojej ojczyzny i umrzeć bo tak góra tfu prawo każe...
U nas nie może byc za tanio za łatwo za prosto bo musisz się wobec kogoś tłumaczyć z ... Łatwego dochodu lub z własnej inicjatywy budowlanej lub po prostu z życia bez dochodu bo pewnie nie legalne i słusznie my Polacy jak coś zrobimy co gdzie indziej po prostu się robi to my szukamy kogoś kto nam pozwoli to robić bo wpojono nam to przez parę stuleci ... niedługo o ile już teraz normalne życie i uczciwie zarabianie pieniędzy jest nie legalne patrz na rolników obecnie a za jedne z głównych mediiow odpowiada spółka co najlepiej dotychczas sprawiała się w kreowaniu fikcji w postaci bajek dla dzieci .
Dalej w szkole nauczyli nasz że pewnym krajem rządzi gość który chce przejąć władzę nad światem niczym w bajce taki " mojo jojo" z atomowek i wszyscy dają temu wiarę bo jest zły i chuj i wszyscy dają temu wiarę bo szkoła pogłębiła pewne blizny historyczne na tyle żeby dziadki lub ojcowie swoje dzieci / wnuków na wojnę = rzeź wysłali... Tfu walkę za ojczyznę przepraszam.
Bo wyuczona w szkole mentalność sugeruje to jako już nie nawet koniecznym obowiązkiem a zemsta dziejową.
Sam pewnie padnę niczym kwiat na pustyni o ile mnie wysłanego na front nie odstrzelą bo reszta " Polaków " się do pustyni adaptuje a ja pustynie kwestionuję z czego żadnej korzyści nie mam poza hejtem lub milczącym ostracyzmem coz chujowa mi rola przypadła no ale komuś musi obiektywie stwierdzić w jakiej sytuacji się znajdujemy . Im więcej hejtu tym lepiej i ostracyzmu również dziękuję

czekam również na korekty gramatyczne bo pisze na pół gwizdka będę wdzięczny jak pokażecie mi błędy gramatyczne bo sam nie ogarniam

przede wszystkim interpunkcja u mnie leży podpowiem.