Cytat: |
nastepna statystyka historyczna na temat powiedzmy III wojny światowej wskaże kraje rozwiniete jako rekordzistow pod kazdym wzgledem jesli chodzi o punkty na polu krzyży. |
oczywiście mam na myśli kraje rozwinięte takie jak USA

. Tak więc i nawet w tej kategorii Stalin zostanie zdetronizowany, jeżeli tylko uda się tym niedorozwojom i brudasom umysłowym sprowokować NATO, to właśnie
USA zostanie rekordzistą jeśli chodzi o punkty na polu krzyży. Mówię to wam bo mam taką czarną kulę dupowidza i z niej odczytuję różne przyszłe statystyki, w tym historyczne III wojny światowej . Dla mnie są one już historyczne - dla was jeszcze nie. ... w ogóle lubię się często bawić w dupowidza, chyba już zauważyliście u mnie tę tendencję?

. To, co dla was jest zaledwie mglistą prognozą bazującą na pobożnych życzeniach cygana Bartosiusiaka, dla mnie jest już faktem historycznym; a do tego uwielbiam takie różne kanały prognostyczne typu
Good Times Bad Times, tytuł jak widzicie trochę z dupy jeżozwierza , ale i tak branzluję się oglądając te różne przepowiednie i tzw. "możliwe scenariusze", w muzycznym anturażu grozy, a potem sprawdzam w mojej czarnej kuli które się sprawdzą , najczęściej ten chłopczyk który go prowadzi ma świętą rację np. Putin już trzy razy umarł w tym roku -w tym dwa razy w zamachu.