przecież ani ja ani Panocek nie braliśmy nawet udziału w wyborach helooooł, chyba ty tylko z pierdolni głosowałeś , jakieś kingi krimsony pisały że na Brauna zagłosowały no nie wiem kto z forum na Maciaka i kto inny poza wami w ogóle głosował
Ja zagłosowałem na Maciaka - i dzięki temu mam czyściutkie sumienie.......
TO NIE SUMIENIE, TO DELIRIUM. GŁOSOWAŁEŚ NA MACIAKA...SUPER POSTAWIŁEŚ KRZYŻYK I NAGLE MYŚLISZ,
ŻE JESTEŚ MORALNYM WYBRAŃCEM NARODU? NIE JESTEŚ.
Cytat:
Ty - z resztą baranów - odpowiecie za swoją bierność w swoim czasie.
BIERNOŚĆ? NIE, TO ŚWIADOMA DECYZJA, BY NIE PRZYKŁADAĆ RĘKI DO TEGO PARANOICZNEGO CYRKU W KTÓRYM TY KLASKASZ JAK WIERNY WIDZ. A TY SKORO JUŻ CHCESZ ROZLICZAĆ INNYCH, ZA PRZYKLASKIWANIE OSZOŁOMSTWU TEŻ ODPOWIESZ W SWOIM CZASIE.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:59, 19 Maj '25
Temat postu:
Wybory nie są po to żeby je omijać pajacu, tylko żeby z nich korzystać, helou.
ależ emocje chyba pójdę na drugą turę poprzeć Karola, najważniejsze żeby ten śmieć trzaskowski wrócił na swoje miejsce - czyli do budy
...A potem choćby potop!
przecież widać że jest tam w chooj dużo ludzi helooł no co za upośledzony typ z takiego obrazka nie potrafi wyczytać ze jest tu co najmniej 40 tysięcy ludzi
Wysłany: 21:20, 19 Maj '25
Temat postu:
Maciak nic nie umie.. ciekawe... Maciak jest świetnym dziennikarzem, ... a może tak ty nic nie umiesz kurwo? No policzmy: księgowość? korepetycje? .. Czy rodzice twoich uczniów wiedzą, że ssiesz i jedziesz na żółtych papierach robiąc ich w ciężkiego wała?? A co umie trzaskoś hę ?? Ten to w ogóle chyba tylko szczekać potrafi i uśmiechać się jak głupi do sera. Jakby trzaskowski miał zrobić jakiś reportaż, albo godzinny program informacyjny samodzielnie, to by sie chyba zesrał po drodze trzy razy !!! ...inteligencik.
_________________ OpenChat
Trzaskowski to dobry człowiek może troszkę nieudolny ale nie ma żadnego wyrachowania w oczach ani psychopatii. Nawrocki można też uznać ze przystojny teoretycznie, no ale też widać że zbyt duża dominacja, taki gangster ale jednocześnie sztuczny jak coś mówi i jak widać serio psychol bo zabiera ludziom mieszkania i ma porachunki z gangsterami jakimiś.
Wysłany: 23:08, 19 Maj '25
Temat postu:
Barnaba napisał:
Trzaskoś, Trzaskoś, Trzaskoś, Trzaskoś, Trzaskoś…
Po drugiej turze, kiedy już Nawrocki wygra, a tęczowy rafałek wróci do budy, wrzucę ci te twoje wypierdy z powrotem do twojego głupiego ryja w twoje głębokie gardło.. Do zobaczenia w czerwcu naiwny popierdoleńcu.
_________________ OpenChat
Wysłany: 09:55, 20 Maj '25
Temat postu:
no przecież Hołownia podobno wydał książkę kucharską _________________ # demokracja to komunizm w powijakach #
Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Co myśliscie o tych zawodach co z otwartej ręki walą się po mordach? Jeden stoi i czeka na cios, później zmiana ról.
PRZYNAJMNIEJ MAJĄ ODWAGĘ DAĆ SOBIE PO RYJU NA ŻYWO, A NIE JAK TY PIERDOLISZ ZA MONITORA......TY BYŚ TAM Z OTWARTEJ RĘKI SAMA SIEBIE NIE TRAFIŁA, BO NAJPIERW MUSIAŁA BYŚ WYJĄĆ GŁOWE Z WŁASNEJ DUPY
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów