nie no kiedyś przystojni faceci to dziś odrażające pasztety nawet nie mam ochoty a ci młodzi to jakieś pedalstwo albo gimbaza tfuuu
no temu wrestlerowi bym zrobiła jak miał 30-40 lat ale dziś to już staruch spasiony jest
aktorzy to samo dziś Brad Pitt to mumia
Nie pod siebie, tylko obok siebie, przecież leżałem na boku. Inaczej bym napisał, że się obsrałem, a to nie prawda, bo - nastałem obok, tak wiec Kloaka zamknij japę, abyś przypadkiem gównem w nią nie zarobił
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 22:53, 25 Maj '25
Temat postu:
chcecie więcej piosenek czy nie .. bo jak nie to nie będę pracował w ogóle . NIE TO NIE !! bez łachyy kurwa... Sami nic nie potrafią zrobić, zero talentu jakiegokolwiek, co za plebs bez żadnej kreacji, żadnego polotu .. nic nie potrafią stworzyć ja pierdole ale bioroboty _________________ OpenChat
Może Mentzen gra w szachy 5D poszedł na piwko by wkurwić ludzi i żeby ich zmobilizować by głosowali na Nawrockiego to tak naprawdę Dobry samarytanin poświęcił sam siebie by Nawrocki wygrał
nawet wrogowie polityczni chodzą na piwko a Panocek wciąż nie no to pies cie jebał w tak razie chłopie
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 11:31, 27 Maj '25
Temat postu:
Moim zdaniem to po prostu nieogar, promował smart city - ale sam nie jest wystarczająco smart . Przecież on wypłynął na youtubie , i w ten sposób wszedł do wielkiej polityki. Nie doszukuj się tam jakiegoś sprytu czy wyższej inteligencji . Robił sobie selfie z sejmu bo usiadł obok sikorskiego. Teraz to samo, zachowuje się jak lokaj który podaje piwo bo uważa że "wypada" . Oczywiście oni wszyscy to zjeby, sikorski i trzaskowski tak samo, nawet jeszcze więksi IMBECYLE, to bez dwóch zdań, natomiast pokonują mencena doświadczeniem w branży. Ludzie od pewnego pułapu inteligencji nie idą do polityki (wyjątkowe przypadki), po prostu prędzej by się zesrali.
Jasne , w swoim mniemaniu może uważać że gra w jakieś szachy 5d , ale tak naprawdę kręci się tylko jak gówno w przeręblu i halucynuje. Co nie przeszkadza komentatorom i "analitykom" tworzyć teorie spiskowe dlaczego tam polazł i co z tego miał. Gdyby faktycznie chciał dobić jakiegoś dealu politycznego to nie robiłby tego w ten sposób , przed kamerą ,w swojej publicznej melinie, jak pajac. Żenada. Wysłał komuś sygnał? No chyba tylko taki że jest ciągle zjebem. Robi coś fajnego (wywiad z dwoma kandydatami) - a za chwilę daje się wciągnąć w maliny -idąc z czołowymi cwelami polskiej polityki "na piwko"
Cytat:
CZYLI SPAM NIE DLA KLIKÓW...TYLKO ŻEBY KTOŚ ZOBACZYŁ MINIATURKĘ???........JPRDL TO DOPIERO JEST MARKETING 5D
cieszy mnie że załapałeś.
Szkoda mi tego nawrockiego że przegra.. jakoś tak przykro . Po ludzku. Tyle wysiłku włożył.... Gdyby przegrał pudelek Trzaskowski to by mi go nie było szkoda (...jeszcze bym go kopnął)
_________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów