ty jesteś kurwa odmóżdżony i to kompletnie czubku, jesteś żałosnym leniwym spiskowym przygłupem który nawet nie zadał sobie trudu dlaczego i w jakich okolicznościach ci ludzie mieli coś z oczami, od raz zakładasz jakiś spiskowy scenariusz.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:03, 21 Sty '26
Temat postu:
ty jesteś leniwa - bo przyjmujesz OD RAZU na wiarę. Przeczytasz .."aha, tak było, okey, to mi wystarcza, sprawa rozwiązana". Od razu zakładasz że to musi być prawda, bo gdzieś ktoś wpuścił do sieci taką "informację" .
Sorry - puknij się tą metalową rurką w łeb - ciekawe czy też dostaniesz limo... _________________ OpenChat
Wysłany: 23:10, 21 Sty '26
Temat postu:
pardon, ja na tych zdjęciach NIE widzę żadnej metalowej rurki.. hę?? .. No jest jakaś barierka, za którą stoją ludzie. To o nią się potknął papież tak??... i wpadł w tłum? ?
Sorry - nie ma żadnych zdjęć z chwili uderzenia się papieża o rzekomą metalową rurkę w samochodzie. A co to za problem? Przecież był filmowany.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 23:19, 21 Sty '26
Temat postu:
Dokładnie, są tylko zdjęcia potwierdzające że papież ma obrzęk pod okiem .. I jakiś żałosny tekst . To nawet nie jest śmieszne - to jest żenujące co teraz ludziom wystarcza. WYGUGLOWAĆ
Filmik też obejrzałem. Zadałem sobie ten trud. ALE TAM NIE MA NIC. DOSŁOWNIE NIC!!
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
No ale zamknij morde temat skończony nie ma po co z tobą gadać zostań przy swoich spiskach co mnie to gówno obchodzi gadać z nawiedzonym psycholem siedź w necie jeszcze bardziej jeszcze więcej gówna oglądaj i skończysz jak ten michalm z pierdolni zresztą pogadaj z nim na pewno będziesz miał z nim więcej wspólnych poglądów niż ze mną, skończ pierdolić i na siłę ciągnąć tematy Temat skończony nikt nie chce z tobą gadać nie wiadomo po co. Pierdol sie
Jesteś Pochłaniaczem Czasu jedynie pierdolisz tak bez sensu tak długo że gadka z tobą niewinna trwa 2,3,4 godziny. No ale może pora wreszcie na mnie żeby nie marnować casu na gówna i pogaduszki z pojebem twojego pokroju, co ? daj mi spokój i nie wciągaj mnie w swoje zjebane spiski nigdy więcej kurwiu. Zrozumiano ? Wczoraj do północy tu kurwa siedziałam a rano śmieciara o 7 mnie obudziła do tego miałam paskudny sen z robakami i sie w nocy obudziłam, to może 6,5 godzin spałam max. Nie mam zamiaru tu z tobą nigdy więcej siedzieć do północy i bezsensownie gadać, ustalmy to. Rozumiesz pojebie ? KONIEC Z TYM. Szukaj sobie kogo innego.
Wysłany: 19:02, 22 Sty '26
Temat postu:
Cytat:
Jesteś Pochłaniaczem Czasu jedynie pierdolisz tak bez sensu tak długo że gadka z tobą niewinna trwa 2,3,4 godziny.
Denerwujesz się bo nie zdołałaś niczego dowieść . Byłaś taka pewna swego . Musisz zrozumieć że życie działa inaczej - i nie podlega pod twoje kaprysy. Zamiast podejść do tematu z otwartym umysłem, od razu narzuciłaś sobie rygor, cel udowodnienia mi czegoś. Swojego wyobrażenia. Które przecież może być fałszywe , prawda? .. Nie przewidziałaś tylko jednego. Że żadnych dowodów nie znajdziesz. Że niby ja wierzę w brednie dla przygłupów... Słucham?? A przepraszam, gdzie są dowody że to "brednie"? .. Dopóki nie znajdziesz jakiegoś logicznego wyjaśnienia (sorry, te swoje operacje plastyczne to sobie możesz schować wiesz - O! to są dopiero brednie dla przygłupów!), to nie masz prawa odrzucać mojej teorii = czyli że to jakaś okultystyczna inicjacja, albo pokaz . Bo to jest chyba bardziej prawdopodobne niż operacje plastyczne , right? .. To nie ja jestem pochłaniaczem czasu... to ty potykasz się o własne nogi- i za każdym razem zajmuje ci pół godziny aby wstać. To nie moja wina że na tych zdjęciach Papieża nic nie ma. Straciłaś czas aby je wrzucić, nie zadałaś sobie trudu aby je przejrzeć- czy aby w ogóle zgadzają się z prezentowaną narracją. To nie ja tracę twój czas. Ogarnij się - To ty straciłaś mój! helou.
A z metody naukowej otrzymujesz jedynkę. (Macron był na siłowni i mu żyłka w oku pętkła . uhmm oni wszyscy byli na siłowni). Do poprawki.
Wysłany: 20:56, 24 Sty '26
Temat postu:
No i co kukło? Twoja żałosna narracja się sypie jak domek z kart.
Że Panocek jest jedyną osobą prowadzącą samodzielne analizy? Nie ! .. Że operacje plastyczne to jedyne wytłumaczenie podbitego oka? Nie ! .. że zaczynasz się umawiać na spotkanka? WTF kompletna bzdura !!
Wysłany: 21:17, 24 Sty '26
Temat postu:
Lepisi Ludzie żyją nadal pośród Lepsich ludzi.
chwała bogu jedynemu,że lepsi ma mnie za gorsiego,,
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wracając do głównego tematu Idokracja już była,.szczyt idiokracji przypada tak na lata 1990-2000
nikt teraz nie zaprosi gościa który współżyje z koniem do telewizji i zacznie z nim gadać na poważnie, chore gówno
No jak takie gówna są najbardziej popularne i dochodowe to świadczy o ludziach ze są zjebani i oglądają to, także ludzie byli głupi i zjebani także przed erą "social mediów". Śmiem twierdzić, ze wtedy ludzie mieli nawet mniej empatii, świadomość ludzi była w ogóle minimalna i liczył się tylko show i zysk Także koleś od kloaki co w każdym filmiku bredzi jak TERAZ ludzie się zmienili i są paskudni za sprawą social mediów to totalna bzdura.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów