|
|
|
Autor
|
Wiadomość |
BarniZnarni
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
maryla Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 21:25, 13 Lip '26
Temat postu: |
|
|
|
A i wy białasy męskie i tak jesteście głupsi od przeciętnego Żyda i kloace zostaje tylko sranie na forum niestety mnie też w to wciągnął ale wydostanę się a kloaka będzie marnować tu życie bo JEST GŁUPI. Gorzej biega od czarnego i jest głupszy od Żydów fiu fiu no nic dziwnego że sracie na forum cóż innego mu zostaje...
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 21:26, 13 Lip '26
|
|
|
Przecież NicPonadto to nie Kloaka. Ogarnij się znów masz urojenia, wszędzie widzisz Kloakę.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:32, 13 Lip '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 21:42, 13 Lip '26
|
|
|
NicPonadto to kloaka na 99%
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 21:45, 13 Lip '26
|
|
|
Tak samo byłaś pewna w moim przypadku.
NicPonadto pojawił się w odpowiedzi na działania michalam. Potem dopiero ciebie zauważył. Z resztą tu każdego roku ktoś nowy się pojawia. Pamiętasz jak w zeszłym roku miałaś wielbiciela Arnolda, który lubił się pod ciebie podszywać?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:31, 13 Lip '26
|
|
|
No ale kogo wkurwia michalm ? tak że nawet bimiego prosił na głównym żeby zrobił z nim porządek ? tylko kloakę tak denerwuje nikogo innego, mi tam koleś obojętny nie wchodzę na jego tematy nawet. Nikogo nie wkurwia teraz tylko kloakę i tego nowego co jest kloaką ale udaje że nie jest. Do tego w ogóle kloaka nie gada z nim tylko sie we wszystkim zgadza to kolejne jego konto.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 22:43, 13 Lip '26
|
|
I tyle właśnie są warte twoje święte przekonania.
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:44, 13 Lip '26
|
|
|
Dlaczego jakiegoś losowego kolesia co tu nigdy nie pisał albo latami nie pisał niby wkurza jakiś michalm ??
NIKOGO poza kloaką aż tak bardzo nie denerwuje michalm, dlaczego michalm miałby w ogóle aż tak denerwować losowego typa który pisze na forum od święta ? z jakiego powodu ? jeżeli typek NicPonadto nie pisał wcześniej w pierdolni albo bardzo rzadko kiedyś tam 5 lat temu to jakiś losowy random nie zaprzyjaźniony z pierdolnią specjalnie to dlaczego od razu intensywnie z kurwami do michalam wyskakuje i memy daje ?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 22:48, 13 Lip '26
|
|
|
no kloaka teraz ty daj mema
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
NicPonadto Gość Znajdź posty / tematy
|
Wysłany: 22:50, 13 Lip '26
|
|
| emisariusz napisał: | | I tyle właśnie są warte twoje święte przekonania. |
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 22:51, 13 Lip '26
|
|
|
Widocznie NicPonadto interesuje się takimi typami jak michalm. Może w celach badawczych?
Może chciałby nam coś o sobie powiedzieć?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:27, 13 Lip '26
|
|
dlaczego zamknięta kiedy drze ryja
nawet podobna
_________________ OpenChat
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 23:30, 13 Lip '26
|
|
|
Bo drze przez zęby.
Ponimajesz?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
emisariusz
|
Wysłany: 23:40, 13 Lip '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 09:47, 14 Lip '26
|
|
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 09:57, 14 Lip '26
|
|
|
zauważył ktoś w ogóle ? super teścik zhakuje różne stronki bo tu nudno i nawet nie można nic specjalnie ukraść jakichś ważnych danych papa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 12:33, 14 Lip '26
|
|
|
To ty to zrobiłaś?
I co, Bimi musiał interweniować?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 16:15, 14 Lip '26
|
|
|
Nie kretynie, Ona Gówno Shakowała - w swojej porannej toalecie, a to w ogóle nie jest konto Ordela, jakbyś nie zauważył - ma tylko 7 wpisów.
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
BarniZnarni
|
Wysłany: 17:22, 14 Lip '26
|
|
|
Przecież dobrze pamiętam jak podszywała się pod Ordela jako Ordeia (Ordel vs OrdeI) Ty w tym czasie podszywałeś się pod manhattanmana (z tego podszywania zrodził się stronnik). Ja mam dobrą pamięć.
Jeśli nie shakowała forum, to czemu to sobie przypisała?
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 17:42, 14 Lip '26
|
|
Bo ona lubi sobie przypisywać niestworzone historie.
(ile to już razy zapowiadała, że będzie hakować?  )
Masz super pamięć  . Normalnie to tylko wywiad by to wiedział - po archiwach - a ty tak z głowy...? no no , szapo ba!
Źle to wymawiasz. Poprawna forma brzmi "manhatancwela".
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:00, 14 Lip '26
|
|
|
Mam ADHD na 100% i nie mogę pracować przy radiu i rozpraszaczach typu prawda2 czy szachach to cofa mój jakikolwiek progres. Muszę się z wami pożegnać na zawsze i zablokowac na amen innego rozwiązania nie ma, mam autystyczno-ADHD monotropiczną uwagę nie umiem się skupiać na wielu rzeczach nie mogę mieć żadnych kurwa rozpraszaczy jak reszta ludzi. Także żegnam na zawsze. Sram wam wszystkim do ryja na pożegnanie stare dziady pierdolone. Hamujecie mój progres swoim pierdoleniem, ale was już nie słucham i nie odpisuje. Koniec kurwa męskich śmieci nie poświęcam uwagi zjebom od dziś. Mam prawo urodzić się odmieńcem nie moja wina ale wy kurwy sobie szukajcie innych kobiet i je dręczcie mi dajcie kurwy święty spokój. KONIEC NA ZAWSZE KURWA słyszycie KONIEC Wypierdalaj chory rozpraszaczu kloako na zawsze gnij śmieciu. Rozpraszasz mnie stara kurwo i cie blokuje tym razem na zawsze kurwa
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|
Wysłany: 18:07, 14 Lip '26
|
|
|
"Monotropizm to styl poznawczy, w którym uwaga skupia się wąsko i bardzo głęboko na ograniczonej liczbie zadań lub zainteresowań (tzw. stan „hiperfokusu”), kosztem pomijania bodźców zewnętrznych. Uznawany jest za kluczową cechę leżącą u podstaw spektrum autyzmu i ADHD."
W teście mam 150 i niemal gwarancje ADHD, a przy 170 ponoć już jest autyzm także niewiele mi brakuje jestem blisko nie mogę kurwy mieć 5 rozpraszaczy uwagi mogę się skupić na 2,3 max zadaniach i tyle kurwa. Także blokuje was zasrane rozpraszacze pierdolone nic nie wnieśliście do mojego życia i koniec wy kurwy zasrane. Gratulacje dla kloaki z powodu wybitnie żeńskiego mózgu koleś jednocześnie może napierdalać 10 rzeczy jak przeciętna babka, ale ja mam mózg męski także wypierdalaj nie dogadamy się już nigdy, żeński fjucie.
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
MENTAT
|
Wysłany: 18:07, 14 Lip '26
|
|
| Cytat: | | nie umiem się skupiać na wielu rzeczach |
Oznaka niższej inteligencji. Inteligencja to właśnie takie różnorodne parametry : czy potrafisz zrobić dwie rzeczy jednocześnie? ..i t.p. .. Czy potrafisz od razu rozwiązać zadanie natychmiast po przebudzeniu ? . Inteligencja to nie jest pasywna zdolność jednokierunkowa. Właśnie wielu ludzi tego w ogóle nie kuma, i mówi na przykład coś takiego: "jestem inteligentny, tylko nie potrafię się skupić w niesprzyjających warunkach". Helou! Ale to jest koherentną częścią tego, co nazywamy "inteligencją"!
_________________ " Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
|
|
|
Powrót do góry
 |
|
|
|