Strefa Interesów - Rudolf wraz z żoną Hedwig oraz czwórką dzieci i psem mieszkają w przestronnym, pedantycznie czystym domu z wypielęgnowanym ogrodem i szklarnią. Celebrują rodzinne obiady, marzą o wakacjach w ukochanych Włoszech. W weekendy lubią popływać kajakami lub pospacerować po lesie z przyjaciółmi. Jednak zza ścian ich domu często dobiegają niepokojące odgłosy, a czasem rozpaczliwe krzyki, ponieważ Rudolf jest komendantem obozu koncentracyjnego Auschwitz-Birkenau. _________________ OpenChat
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:59, 06 Paź '25
Temat postu:
Trafiłem ostatnio na całkiem niezły serial na N Produkcja argentyńska. Pierwsze 2 odcinki mogą się wydawać bez polotu ale polecam dotrwać do końca. To tylko 6 odcinkówi, a 2 sezon gwarantowany.
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 05:48, 09 Paź '25
Temat postu:
Oj słabiutki ten Eternauta, słabiutki. Pierwsze dwa to istna męka, a dalej niewiele lepiej, z bólem brnąłem i nie dałem rady, po trzecim rzuciłem to w cholerę.
( pominę natomiast smutnym milczeniem spuszczanie się nad pierwszą częścią ....no mogłeś zachwycać się tą produkcją kolego kiedy miałeś osiem lat, ale rozczulanie się nad nim jak pijany nad poręczą, trąci emo-boomerstwem )
No a co by tam polecić jeszcze...
Może Naga Broń ? - Porucznik Frank Drebin Junior (Liam Neeson) podąża śladami ojca _________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3...34, 35, 36