Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 19:19, 13 Maj '25
Temat postu:
Agre napisał:
Oglądając wczorajszą wieczorną debatę i widząc pytanie Maciaka do pana Brauna, jestem prawie pewien że owo pytanie wynikało z tego komentarza
"No to teraz dodajmy kontekst. W najgorszym scenariuszu jaki możliwe, że europejczykom (również Polakom) szykują globaliści, wrobi się Polskę w konflikt z Rosją, po czym Braun wprowadzi obiecywaną karę śmierci za dezercję (kolejność wydarzeń dowolna). Program "Szczęść Boże" z przewrotnym znaczeniem. Obywatele różnych innych nacji żyjący w Polsce albo robiący w niej biznesy (także ci z państwa położonego w Palestynie) dostaną od Brauna maksymalizację zysków dzięki optymalizacjom podatkowym, wolności od ograniczeń Unii, podczas gdy większość Polaków będzie wybierać między karą śmierci a śmiercią pod bombą Putina. Problem niewydolnego ZUSu w trybie przyspieszonym się rozwiąże bo z powodu załamania populacji i spowodowanego tym upadku ZUSu wprowadzi się uniwersalny dochód podstawowy. Wszystko zależy od sytuacji ale według mnie "mafie, służby i loże" mogłyby pozazdrościć planu. W dodatku na swoje usprawiedliwienie Braun może ostatecznie powiedzieć, że chce dobrze i okoliczności nie zależą od niego. Mistrzostwo świata. Hipokryta, globalista mógłby dodać "Nie chcesz za nas umierać na wojnie? Przecież sam głosowałeś na Brauna. Twoja wina"."
Wychodzi że nawet kandydaci na prezydenta oglądają nasze forum
No nie wiem. Maciak nawiązał tylko do jednego fragmentu i dopatrywanie się powiązania jest przesadą. Nie musi to dowodzić tego, że czytał mój post. Mógł sam dojść do pomysłu na zadanie tego pytania Braunowi.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Wysłany: 08:51, 14 Maj '25
Temat postu:
O czym zdecydują te wybory? - Marek Chodorowski
balans napisał:
Nie musi to dowodzić tego, że czytał mój post. Mógł sam dojść do pomysłu na zadanie tego pytania Braunowi.
W rzeczy samej, Braun sam się prosił o takie pytanie zamieszczając swojego twitta. Uczulam na "wrażych szpiegów", wymienianych jednym tchem obok zdrajców i dezerterów: w warunkach wojennych może to być ktokolwiek, kto na przykład przekaże nagraną telefonem relację z frontu zagranicznej prasie _________________ OpenChat
Post zebrał 160 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 18:43, 14 Maj '25
Temat postu:
Agre napisał:
Wychodzi że nawet kandydaci na prezydenta oglądają nasze forum
Człowieku, to forum skończyło się już dawno temu. Teraz traktować je trzeba jako kabaret i tak to robię jak i cała reszta logicznie myślących. Forum opanowali gówniarze, paranoicy, schizole szukający na siłę afery i gwarantuję ci, że jedynie psychiatra może się zainteresować tutejszymi wypocinami. Materiał poglądowy ciężkich przypadków mają podany jak na tacy czego , najwyraźniej, jesteś świetnym przykładem. Z drugiej strony, to wasz Maciak też wygląda na normalnego inaczej:))
Jak szukałbym "beki " w internecie to wchodzę na wykop Kwejk czy mistrzów...
A nie oglądał bym w twoim mniemaniu
"gówniarze, paranoicy, schizole szukający na siłę afery "
Też masz ciekawe zainteresowania ...
Bo raczej nikt normalny psycholi nie lubi oglądać...
Btw w sumie może trochę moja nadinterpretacja z tym pytaniem Maciaka ...
Drodzy państwo wybory wygra Rafał pomimo tego że nawet nie kryje się z tą powojenną polityką bo nawet w radiu to opowiadają .
Zapytajcie kogokolwiek czy chce iść na wojnę pewnie nikt nie chce ...
Ale raczej większość ludzi którzy nie chcą iść na wojnę zagłosują na kogoś kto chce iść na wojnę ...
Poprostu opadają ręce .
Zostaje wam uwierzyć że ludzie są tacy "mądrzy" lub też wybory są ustawione ..
Wysłany: 09:27, 17 Maj '25
Temat postu:
Agre napisał:
Drodzy państwo wybory wygra Rafał pomimo tego że nawet nie kryje się z tą powojenną polityką bo nawet w radiu to opowiadają .
Zapytajcie kogokolwiek czy (...)
Zostaje wam uwierzyć że ludzie są tacy "mądrzy" lub też wybory są ustawione ..
słuchaj, może sam popytaj na ulicy na kogo zagłosują, zamiast spekulować. A wówczas dowiesz się, czy ludzie są mądrzy.
Podpowiem tylko, że nawet na tym forum dwie osoby z którymi rozmawiałem, zadeklarowały poparcie dla Trzaskowskiego. Dlaczego? Psychologia stada - otóż za wszelką cenę muszą się znaleźć w gronie zwycięzców. Patrzą po prostu kto ma największe szanse -i na niego głosują. Pytam ich: po co w ogóle głosować na kogoś, kto i tak prawdopodobnie wygra? Przecież to nie ma sensu! Trochę to chyba sprzeczne z ideą głosowania, ma to jednak związek z zafiksowaniem się na kamienny krąg duopolu. Głosują ''przeciwko'' a nie za kimś. Typowa lemingoza. Ewidentnie w stadzie czują się lepiej... chociaż werbalnie deklarują outsajderstwo -a to już początki schizofrenii.
Popytaj ludzi których znasz, a przekonasz się czy fałszowanie wyborów jest naprawdę konieczne (nie wiem co rozumiesz pod pojęciem 'ustawione'.. ludzie głosują zgodnie ze swoim 'rozumem'.. jak również absencja wyborcza też jest z premedytacją zgodna z ich 'rozumem'.)
_________________ OpenChat
Wysłany: 20:51, 17 Maj '25
Temat postu:
Z tego co Andy relacjonuje to raptem 40k z 10m Polaków w USA się zarejestrowało na wybory. Brak frekwencji. Trzeba by zerknąć w poprzednie wybory jak to w USA procentowo wyglądało.
Wysłany: 22:53, 17 Maj '25
Temat postu:
I bardzo dobrze, nie chcemy aby ten mentalny plankton mieszał się w nasze sprawy. Siedzą tam to niech sobie głosują na swojego Trumpa -nigdy jeszcze nie wykazali się rozsądkiem w sprawach Polskich. Poliniactwo pierwszej wody.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Post zebrał 150 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 23:25, 17 Maj '25
Temat postu:
WYBORY SĄ TYLKO PO TO ABY LUDZIE MYŚLELI.ŻE MAJĄ JAKIŚ WPŁYW NA POLITYCZNĄ I GOSPODARCZĄ RZECZYWISTOŚĆ W DANYM KRAJU
GłOSUJĄC NA HOSZTAPLERÓW NIE OCZEKUJ LEPSZEGO LOSU
ZOBACZ CO WIDOCZNE ....BO UKRYTEGO NIE ZOBACZYSZ
_________________ bankierska lichwa - nowoczesne niewolnictwo -złudzenia na raty /
NIE WIERZĘ POLITYKOM -NIE . / bo to sprzedajne marionetki i cyniczni psychopaci /
Wysłany: 08:01, 18 Maj '25
Temat postu:
Zgadzam się, że emigracja to raczej umiarkowanie wykształcona politycznie część naszego społeczeństwa i gówno tam wie... Ale jest jedno, zawsze byli mocnym wsparciem dla kaczystów i teraz co nagle mają w dupie, w kluczowym momencie? 10 milionów głosów nie pyknie? Nie wiem jak to rozebrać na drobne, ale patrząc na to kto korzysta to akurat jeden pederasta i narkoman z Warszawy.
Wysłany: 08:03, 18 Maj '25
Temat postu:
Powiedzieli co wiedzieli.
Również kiedyś uważałem, że wybory to czyste zło, i należy je omijać szerokim łukiem. Ale na szczęście wyrosłem z tego dziecinnego przekonania (lepiej późno niż wcale) . To absurd. Owszem - jeśli nie ma dobrego kandydata. ALE TERAZ TAKI JEST.
Cytat:
WYBORY SĄ TYLKO PO TO ABY LUDZIE MYŚLELI.ŻE MAJĄ JAKIŚ WPŁYW NA POLITYCZNĄ I GOSPODARCZĄ RZECZYWISTOŚĆ W DANYM KRAJU
Oczywiście że to ludzie mają wpływ, a niby kto? Zwierzęta, drzewa? Rośliny..kamienie?
A może zdarzenia losowe, wszystko jest przypadkiem? Wybuchy wulkanów, zmiany klimatu? ..Tak, ma to swój wpływ - ale również od świadomości człowieka zależy, jak się w tych sytuacjach zachowa.
Cytat:
GłOSUJĄC NA HOSZTAPLERÓW NIE OCZEKUJ LEPSZEGO LOSU
Dlatego nie głosuj na hochsztaplerów, proste.
Cytat:
Nie wiem jak to rozebrać na drobne, ale patrząc na to kto korzysta to akurat jeden pederasta i narkoman z Warszawy.
Nie do końca. Niska frekwencja ogólnie nie sprzyja dużym ugrupowaniom, wówczas ten tzw. "plankton" ma większe szanse.
_________________ OpenChat
Wysłany: 08:48, 18 Maj '25
Temat postu:
Obstawiam, że i tą razą, wynik tzw. wyborów zostanie, jak poprzednio i poprzednio, podany i uznany punktualnie o godzinie 21.
W rzeczy samej, będą głosy, że głosy trzeba jeszcze policzyć, ale kto by się tym przejmował, choć, jeśli trzeba liczyć głosy, to skąd o 21 wiadome będą dane z dokładnością po przecinku? to już tylko duchy święte wiedzą.
I kto by pomyślał, że kiedyś faktycznie głosy były liczone i że trwało to dni kilka, podobnie jak losowania w totolotka były losowaniem i że można było mając szczęście, wygrać wiekszą kasę.
Tak było.
Wysłany: 09:02, 18 Maj '25
Temat postu:
@Oko, Tak masz rację, to jest słabe.. ALE - jeżeli wierzysz w jakąś "karmę", lub kosmiczną/boską sprawiedliwość- to tym bardziej powinieneś brać udział w wyborach, jest to doskonała okazja, ponieważ ci, którzy je fałszują, zaciągają wobec ciebie karmiczny dług. Fałszerstwami się nie przejmować - głosować! . Świetny interes, można rzec inwestycja w przyszłość. To oni mają problem, a nie ty.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 09:23, 18 Maj '25
Temat postu:
To zostań w domu. I załóż maseczkę.
_________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 20:15, 18 Maj '25
Temat postu:
No to druga tura powinien być Nawrocki. Jeśli policzyć procenty z obecnych wyników to wychodzi 52% z wyborców tych zawodników Nawrocki, Mentzen, Braun, Jakubiak, Bartoszewicz, Maciak, Woch.
Że też kurwa będę musiał iść zagłosować na tego pierdolonego jełopa to na samą myśl mnie chuj ciężki strzela.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 »