Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 20:23, 18 Maj '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
będę musiał iść zagłosować
A co, Braun już ci pistolet do głowy przystawia? Za olewanie "obywatelskiego obowiązku" - czyli za zdradę stanu Zdezerterowanie sprzed urny?
Spokojnie, jeszcze prezydentem nie jest.
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 20:24, 18 Maj '25
Temat postu:
Krótko po tym jak napisałem posta w temacie pesymizmu odnośnie planu Brauna w kwestii kary śmierci, Tomasz Piekielnik opublikował to wideo z rozmową z Braunem :
Próbują w nim uspokajać w jakich warunkach ta kara śmierci byłaby stosowana. Braun uspokajał, że tylko w przypadku wojny z Polską i dla tego kto by odmówił walki mimo złożenia przysięgi wojskowej. Na Ukrainę ani do nikąd indziej by żołnierzy nie posłał. No tak, ale co z tego jak globaliści zrobią, że ktokolwiek zaatakuje terytorium Polski i przez to ogłoszą wojnę z tym kimś?
Jestem pesymistą i zapodam teraz szurski ciąg zdarzeń w teorii nie pasujących do siebie, a które zmartwią szura:
1. Plandemia Covid-19, masowe testy DNA ludzi.
2. Info w rosyjskojęzycznym necie o chęci wybicia czystych genetycznie ludzi na Ziemi, przez globalistów. Tych ludzi było na tamten moment ponoć około 2 miliony na Ziemi.
3. W Polsce powołuje się od przynajmniej roku wybranych ludzi. Ciekawe ilu z nich globaliści wybrali na podstawie ich DNA? Po ćwiczeniach wojskowych naciska się na podpisanie przysięgi wojskowej. Hmmm....
4. Braun wygrywa wybory, wprowadza obiecaną karę śmierci dla zdrajców, dezerterów, szpiegów.
5. Globaliści wmawiają światu poprzez mendia, że rosyjska rakieta spadła na terenie Polski, co daje wymówkę, żeby jechać na Ukrainę i walczyć na linii frontu z Rosją.
6. Czyści genetycznie Polacy giną zgodnie z życzeniem globalistów.
_________________ Jedna z najlepszych rzeczy w życiu jaka mnie spotkała to możliwość czytania forum prawda2.info
Wysłany: 20:31, 18 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
Czyści genetycznie Polacy
Co to kurwa znaczy... to mi przypomina rasy nordyckie od Goebbelsa Mamy z nimi jakiś związek?
Cytat:
Tomasz Piekielnik
Jebać go prądem.. tak jak i tego całego Brauna.
_________________ "Normalny facet przyznałby że może coś z nim nie tak i udałby się od psychologa/psychiatry" ~maryla
Wysłany: 23:03, 18 Maj '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
@Oko, Tak masz rację, to jest słabe..
To jest oczywisty przekręt. I każdy kto ma choć trochę oleju w głowie musi to skleić.
Bez elektronicznych wyborów na blockchainie nigdy nie będzie uczciwie. Tylko że gdyby takie głosowanie się odbyło, wielu by się kurwa nagle ostro zdziwiło.
Wysłany: 06:14, 19 Maj '25
Temat postu:
Kiedyś znajdowano polonezy z pełnymi bagażnikami "list wyborczych" i śmietniki z porzuconymi kartonami i workami list, które miały dojechać do PKW.
Sondaże są wałem aż nadto oczywistym.
Gdyby ich zakazać, dopiero by było...
Przypomnę, jaki cud sprawił, że ten z 'po' miał od początku notowania najwyższe spośród innych. Czyli, że na starcie nastąpił podział głosów i taki jest utrzymywany przez całą tzw. kampanię. No i jakim cudem Braun ma tak niskie botowania skoro tak wielu deklarowało że na niego zagłosuje? W USa również.
Wysłany: 06:21, 19 Maj '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
@Oko, Tak masz rację, to jest słabe.. ALE - jeżeli wierzysz w jakąś "karmę", lub kosmiczną/boską sprawiedliwość- to tym bardziej powinieneś brać udział w wyborach, jest to doskonała okazja, ponieważ ci, którzy je fałszują, zaciągają wobec ciebie karmiczny dług. Fałszerstwami się nie przejmować - głosować! . Świetny interes, można rzec inwestycja w przyszłość. To oni mają problem, a nie ty.
Wysłany: 07:27, 19 Maj '25
Temat postu:
de93ial napisał:
Zakładając, że te mechanizmy istnieją trzeba mieć świadomość, że ci tam na szczycie wiedzą jak one działają i dawno nauczyli się je "obchodzić".
Gówna się co najwyżej nauczyli , a ty pierdolisz mi tu o jakichś cudach na kiju w tym momencie, zakładając że te mechanizmy istnieją, zresztą popytaj @czekana -on ci wyjaśni czy karmę da się "oszukać". I nie pisałem o żadnych alfonsach "na szczycie" tylko o zwykłych prostych cwelach ciosanych z metra tu na dole, którzy w ogóle się nad niczym specjalnie nie zastanawiają, i chyba jeszcze mniej kurwa kumają od ciebie, a to już wyczyn _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)
Wysłany: 07:53, 19 Maj '25
Temat postu:
de93ial napisał:
J a s n y napisał:
@Oko, Tak masz rację, to jest słabe.. ALE - jeżeli wierzysz w jakąś "karmę", lub kosmiczną/boską sprawiedliwość- to tym bardziej powinieneś brać udział w wyborach, jest to doskonała okazja, ponieważ ci, którzy je fałszują, zaciągają wobec ciebie karmiczny dług. Fałszerstwami się nie przejmować - głosować! . Świetny interes, można rzec inwestycja w przyszłość. To oni mają problem, a nie ty.
Zakładając, że te mechanizmy istnieją trzeba mieć świadomość, że ci tam na szczycie wiedzą jak one działają i dawno nauczyli się je "obchodzić".
Zakładając, że działa tak, jak jest tu opisana, to ma ona tę cechę, że huj wie kiedy się zaczęła ale trwać będzie przez wieki, czyli zawsze.
Innymi słowy, żeby przerwać działanie mitu o tak powstałym długu krmicznym, należy przestać go ożywiać, czyli przestać go brać już choćby pod uwagę a na pewno przestać brać w tym udział.
Dodatkowo, jeśli tvn w spotach reklamujących wybory, namawia do głosowania, głosząc, że to "obywatelski obowiązek", tym bardziej należy trzymać się od tego z daleka, bo śmierdzi to podstępem.
Obowiązki mają obywatele, czyli niewolnicy. Normalni ludzi spełniają swoje potrzeby według własnych pomysłów, bez ulegania namowom i koniecznościom......-> pomóż innym, daj se wbić a dostaniesz hulajnogę, bo inni myśleli o tobie i dali się okaleczyć lub zabić, zatem ich dług karmiczny stał się wspólny.
Ci "tam na szczycie" ( na szczycie czego?) traktują ludzi jak stado debili, stąd jest jak jest... a ludziom wydaje się, że mają cośkolwiek do powiedzenia.
Tylko patrzeć jak będą egzekwowane kary za złamanie "ciszy wyborczej" przez ministra i paru innych.
Wysłany: 08:07, 19 Maj '25
Temat postu:
Widzieliście, że jednak opcja jewropejska prawdopodobnie wygra w Rumunii? I o zgrozo też kurwa ma wygrać jakiś pierdolony burmistrz Bukaresztu jak i u nas jedna kurwa z miejskiego ratusza... Chujki nawet się nie kryją ze swoim modus operandi. Miałem cichą nadzieję na oś ~ Rumunia, Węgry, Słowacja i Polska spróbuje coś urwać z nowego podziału świata. Jak wypierdolą rumunów to mamy IV rzeszę.
No niestety będzie jak mówisz bo ktoś się bardzo stara i nikt mu nie próbuje się przeciwstawić ...
A ta 4 Rzesza to chyba taki twór tymczasowy do destrukcji wszelkim możliwymi środkami z zewnątrz( Rosja ) i wewnątrz ( imigranci )w perspektywie pokolenia...
Wysłany: 09:18, 19 Maj '25
Temat postu:
Wklejałem tu parokrotnie tabele, wykresy z prisonplanet, sprzed kilkunastu lat, które wyraźnie przedstawiały model tego, co jest planowane. Problem polega na tym, że będąc w środku planowanych zdarzeń, ogląd sytauacji jest mocno zawężony do tego, co bezpośrednio nas dotyka, z pominięciem tego, co wykracza poza. To tak, jak przyjmowanie do wiadomości, że gdzieś np. na bliskim wschodzie są wojny ale u nas jest spokój, więc przejmujemy się tym co u nas.
Trzeba wreszcie przyjąć do wiadomości, że, by dotychczasowy "porządek" upadł, musi upaść wszystko, do czego zdążyliśmy się przyzwyczaić. I to, że drobne, wydające się bez większego znaczenia szczegóły, są ściśle związane z tym, co stanowi duży plan. I krok po kroku, szczegóły i pomniejsze elementy są niszczone. By móc temu przeciwdziałać, musi być przeciwstawione coś jeszcze większego, a to już ludziom zostało uniemożliwione na wielu poziomach. Co więc z tego, że widzi się, że wszystko zmierza do upadku, skoro środki i możliwości pozostają w rękach tych, którzy, umówieni, dążą do reallizacji swoich planów sprzed lat...?
Samo wkurwienie, że ludzi przywzyczajono do wybierania mniejszego zła, jest wystarczające, by zrozumieć, że ludzie zostali wystarczająco sformatowani, by przestali stanowić zagrożenie. Czasy solidarności to historia i jednorazowy ewenement, błyskawicznie zresztą spacyfikowany już na samym początku.
By nowe mogło się narodzić, stare mu umrzeć.
Wysłany: 19:49, 19 Maj '25
Temat postu:
oko napisał:
Wklejałem tu parokrotnie tabele, wykresy z prisonplanet
Prisonplanet -jakbyś jeszcze nie wiedział zjebie- to żydowska jaczejka.
Jakoś mnie nie dziwi, że akurat są najlepiej poinformowani o "modelach tego, co jest planowane".
I co to się stało z twoją alergią na wysłuchiwanie opowieści o nadchodzącej klęsce; z krytyka postawy bezmyślnie absorbującej zapowiadany upadek zamieniłeś się w słuchacza? _________________ OpenChat
Wysłany: 20:06, 19 Maj '25
Temat postu:
emisariusz napisał:
oko napisał:
Wklejałem tu parokrotnie tabele, wykresy z prisonplanet
Prisonplanet -jakbyś jeszcze nie wiedział zjebie- to żydowska jaczejka.
Jakoś mnie nie dziwi, że akurat są najlepiej poinformowani o "modelach tego, co jest planowane".
I co to się stało z twoją alergią na wysłuchiwanie opowieści o nadchodzącej klęsce; z krytyka postawy bezmyślnie absorbującej zapowiadany upadek zamieniłeś się w słuchacza?
Wysłany: 22:26, 19 Maj '25
Temat postu:
emisariusz napisał:
To jest oczywisty przekręt. I każdy kto ma choć trochę oleju w głowie musi to skleić.
Cytat:
Mam 58 lat, mieszkam w Warszawie i biorę udział w każdych wyborach, ale jeszcze nigdy nie byłam zapytana w dniu wyborów na kogo głosowałam i nie znam osoby, która brała udział w takiej ankiecie.
Wysłany: 03:42, 20 Maj '25
Temat postu:
King Crimson napisał:
Ode mnie i mojej rodzinki Braun zebrał kilkanaście głosów. Tyle mogłem zrobić i tyle zrobiłem.
Przykra sprawa i współczuję genetycznej martwicy mózgu.
_________________ Dla ludzi mających wiedzę o lotach na Księżyc żadna hipoteza nie jest już potrzebna prócz czasoprzestrzeni Einst.
dowiedli tego Amerykanie w Kosmosie ~@Panocek
Post zebrał 150 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 06:37, 20 Maj '25
Temat postu:
J a s n y napisał:
Gówna się co najwyżej nauczyli , a ty pierdolisz mi tu o jakichś cudach na kiju w tym momencie, zakładając że te mechanizmy istnieją, zresztą popytaj @czekana -on ci wyjaśni czy karmę da się "oszukać". I nie pisałem o żadnych alfonsach "na szczycie" tylko o zwykłych prostych cwelach ciosanych z metra tu na dole, którzy w ogóle się nad niczym specjalnie nie zastanawiają, i chyba jeszcze mniej kurwa kumają od ciebie, a to już wyczyn
Sfrustrowany z ciebie osobnik. Opanuj to bo cię to wykończy.
Właśnie ci na dole robią co im ci na górze mówią bo ci na górze wiedzą jak to działa. I "oszukują" od dawna.
Prawdziwym problemem tego świata są ludzie bezmyślnie wykonujący polecenia.
Wysłany: 08:01, 20 Maj '25
Temat postu:
To nie jest gra między Trzaskowskim a Nawrockim. To jest gra (…) czy wielowiekowe źródła tożsamości zostaną zachowane–
"Prof. Andrzej Zybertowicz ostrzega przed zrywaniem z 1000-letnią tradycją i historią Polski.
Kandydaci, dla których polskie wartości nie mają znaczenia, otrzymali bowiem łącznie aż 40 proc. głosów.
– Jeżeli w tych wyborach nie ustaniemy i nie odwrócimy tego trendu, to w następnych wyborach nie będziemy mieli się dokąd cofnąć – ostrzegł na antenie telewizji wPolsce24.
———————————–
Prof. Andrzej Zybertowicz rozpoczął swoją wypowiedź od przypomnienia słów prof. Zdzisława Krasnodębskiego po przegranej PiS w wyborach prezydenckich w 2010 r. Powiedział on wtedy: „My nie boimy się przegrać kolejnych wyborów, bo my mamy ponad 1000 letnią-historię, my mamy się dokąd cofnąć”.
Jednak zdaniem prof. Zybertowicza, dziś jesteśmy już w innej sytuacji. Bowiem poprzez trendy nowoczesnych technologii oraz zaśmiecanie umysłów Polaków cyfrowymi przekazami obserwuje się proces pewnego zerwania myśli kulturowej; zerwania z tą 1000-letnią historią.
Doradca prezydenta RP jest bowiem zaniepokojony faktem, że aż 40 proc. wyborców głosowało na kandydatów, którzy chcą zerwać z polskimi wartościami.
– Te wyniki pokazują, że około 40 proc. głosujących wypisało się z polskości. To są ludzie, którzy nie szukają swojego własnego źródła tożsamości, poczucia wartości w Polsce – ostrzegł socjolog. – I jak dodamy do tego niegłosujących (…), to mamy poważny problem – dodał.
Prof. Zybertowicz podkreślił ogromne znaczenie obecnych wyborów. – To nie jest gra między Trzaskowskim a Nawrockim. To jest gra (…) czy wielowiekowe źródła tożsamości zostaną zachowane – wyjaśnił. – Jeżeli w tych wyborach (…) nie odwrócimy tego trendu, to w następnych wyborach nie będziemy mieli się dokąd cofnąć – ostrzegł.
Interesujęce są te 1000 letnie tradycje...???
Intertesujące jest, do czego mielibyśmy się cofać, żeby móc teraz żyć...?
Wygląda to na lament i strach przed tym, że jakiś profit może przynależeć komu innemu. Że tak, jak kiedyś, wypsnęło się jednemu, że: "teraz kurwa my", to teraz to my , trzeba będzie przemianować na to, że teraz my wypadamy na bocznicę i słuchamy się grzecznie.
Można się dopytywać jakie to są te polskie wartości, które są tak bardzo ważne, że stanowią podstawę bytu i myślenia profesora?
Bo jak widać po treści jego wypowiedzi, niczym ona się różni od sloganów wykrzykiwanych z mównic wyborczych. A gdyby zebrać do kupy, wartości opowiadane przez prezydenta, którego jest on doradcą, to wyszłoby na to, że pojmowane przez nich "wartości polskie" mają zbyt mało wspólnego z polskością.
Wysłany: 14:31, 20 Maj '25
Temat postu:
...
Jak widać, handel wyborcami idzie w najlepsze tak, jak kiedyś handlowano pojmanymi niewolnikami.
Byleby zachować dostęp do koryta, i bez znaczenia jest, jak to wygląda.
Czujcie się, szanowni wyborcy, którzy zgodnie z własnym przekonaniem (hehe) oddali głos na 'swego' kandydata, czujcie się, jakbyście byli pucharem przechodnim, który wasz sezonowy zdobywca przytuli i weźmie, jakby swój.
Czujcie się.
I pamiętajcie choćby to, że zostaniecie przehandlowani w imię haseł:
"Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy"
"Łączy nas więcej"
"To ludzie są najważniejsi”
pamietajcie!!! jesteście najważniejsi!!!
bez was byłoby smutno, bo to wy jesteście solą w oku władzy.
Pamiętajcie pójść do urn, by tam zostawić swój głos, bylebyście już przestali się odzywać i marudzić, że czegoś wam brakuje i myśleć, że coś jeszcze posiadacie.
Wysłany: 17:38, 20 Maj '25
Temat postu:
Aktualnie, na pohybel dwom zwycięzcom, to Mentzen rozdaje karty, przynajmniej teoretycznie z przesunięciem na praktycznie.
Może prowadzić publiczne 'negocjacje' w trakcie których będzie oceniał zgodność odpowiedzi z tym, co ma na myśli. Może to tak prowadzić, by naprowadzać jednego a pogrążać drugiego. Kto ma więcej do zaoferowania? Pytanie w zasadzie retoryczne, bo propozycję wejścia w komitywę ma już na dzień dobry....wice od finansów, choćby.
Ale, w temacie j/w.
Jeżeli tak ma wyglądać sprawa "załatwiania" władzy we w Polsce, to za kogo Mentzen ma swoich wyborców...??? choć, wykluczając bezpośrednie wskazanie, którym zabłysnął gostek z plecakiem ewakuacyjnym, dał sobie fory, że on z innych jest i wyczucie ma.
Czy da sobie szansę, czy zrobi krzywdę na przyszłość...
Wysłany: 17:42, 20 Maj '25
Temat postu:
Cytat:
Jeżeli tak ma wyglądać sprawa "załatwiania" władzy we w Polsce, to za kogo Mentzen ma swoich wyborców...??? choć, wykluczając bezpośrednie wskazanie,
Jełopie sprytny jak paczka gwoździ, jemu akurat nie chodzi o żadne "wskazywanie", tylko o przygwożdżenie obu gagatków pewnymi deklaracjami, które trudno będzie im potem złamać (a w każdym razie będzie to dla nich dość niewygodne). I jest to bardzo dobry, polityczny ruch ze strony Mentzena.
_________________ OpenChat
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Strona: « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 »