Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 13:35, 12 Cze '11
Temat postu: e-Misja.tv
Cytat:
Już wkrótce wystartuje nowa niezależna telewizja internetowa. Polityka, Ekonomia, Stosunki Międzynarodowe, a także Imprezy kulturalne, muzyka, rozrywka, sport i zabawa to nasza specjalność! Przygotowując profil naszych programów liczymy na szerokie grono odbiorców, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie, począwszy od poważnych debat międzynarodowych, na najlepszych imprezach w Polsce kończąc. e-Misja.tv wystartuje jeszcze w tym roku kalendarzowym!
I dwie migawki:
Ludzie Honoru - odcinek 2 - Henryk Pająk
Wysłany: 16:31, 12 Cze '11
Temat postu:
Przepraasz że pytam ;ale ten człowiek pokazywany w pierwszych sekundach czołówki filmu - szef polskiego MSZ Józef Beck który wygłosił przemówienie o honorze a następnie spakował walizki i wyjechał ,pozostawiając Polaków "którzy nie znają pojęcia pokoju za wszelką cenę" sam na sam z wrogiem ,ta znamienita persona otwiera Poczet Ludzi Honoru czy Antologie Hańby Polskie ?
Oczekuję odpowiedzi .
_________________ sasza.mild.60@mail.ru
Wysłany: 08:04, 14 Cze '11
Temat postu:
pszek napisał:
Oczekuję odpowiedzi .
O ile to pytanie do mnie to powiem, że ja w tym miejscu przekazuję tylko informację. Nie jestem zawodowym historykiem ani nie posiadam w tej chwili na ten temat wyczerpujących informacji, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na nie.
Nie twierdzę, że pytanie jest bezzasadne a powiem że nawet wskazane. Niemniej każdy może zadać je twórcom strony
Wysłany: 20:47, 18 Lip '25
Temat postu:
Jeszcze z jednego powodu, taki smaczek wychwyciłem:
od 46:49 Maciak opowiada o forsie, Korczarowski wtrąca się w tym momencie, biadoląc na swój stan. I w tym momencie Maciak mógł zrekontrować przypominając z kolei o viewpost.php?p=507928 .. Znowu "brak refleksu" panie Macieju _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni
Wysłany: 20:39, 21 Wrz '25
Temat postu:
Korczarowski będzie w październiku brał udział we freak fight'ach. Ale o wiele ciekawsze, jak już teraz spluł się z Wielomskim (-urażona duma o jakieś jedno słowo, uwielbiam takie dramy).
*przepraszam za źródło (ukraiński trol).
No sami powiedzcie, czy jeszcze pół roku temu komuś by się przyśniło że Korczarowski będzie nie tylko brał udział we freak fightach, ale i wyzywał profesora Wielomskiego od skurwysynów _________________ Fahrenheit451 - piękna idea! Wszędzie pełno ogłupiających książek! (począwszy od tej najstarszej)