Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 21:41, 03 Kwi '20
Temat postu: Nowy film made by prawda2.info
Witam trochę mnie nie było (10 lat) wracam bo za dużo się dzieje, pewnie stara gwardia już zajęta wnukami. Zwracam się z pytaniem czy ktoś był by zainteresowany przygotowaniem filmu o bieżącej sytuacji na świecie? Coś bardziej profesjonalnego, z lektorem.
_________________ "Nie wierzę żadnym doniesieniom... dopóki rząd im nie zaprzeczy."
Wysłany: 09:06, 09 Kwi '20
Temat postu:
Przy tym korona wirusie nie oplaca sie nic krecic, bo zbyt szybko zmienia sie sytuacja i ludzie !
Jest wojna i nie podlega to zadnej dyskusji. Zapanowal totalitaryzm absolutny. W niektorych krajach wrecz okrutny. Wiadomosci nie ma, ale wiadomo, co w poszczegolnych krajach sie dzieje. Tego na pewno sie nigdy nie skoordynuje. Juz teraz jawnie medycyna walczy z nami nie podajac faktycznej przyczyny. Korona wirus zbyt bardzo sie rozni w poszczegolnych krajach. Dodatkowo ma jakis jeszcze inny symbol COVID - 19. Jak sie z tego wydostac ?
Trzeba zlikwidowac nielegalna bron, to sie czegos dowiemy !!!!!!!!
Wysłany: 11:40, 09 Kwi '20
Temat postu:
de93ial napisał:
SARS-COV-2 to nazwa wirusa, a COCID-19 to nazwa choroby, jaką wywołuje. Coś jak HIV i AIDS.
Pierwszy raz od dłuższego już czasu powiedziałeś @deial coś, co było by zgodne z faktami. Brawo. W końcu ci się udało. Tak bardzo doceniam to wiekopomne dokonanie, że chyba ci jebnę napiwek _________________ Stagflacja to połączenie inflacji i hiperinflacji ~ specjalista od ekonomii, filantrop, debil, @one1
Wysłany: 15:50, 10 Kwi '20
Temat postu:
de93ial napisał:
To, że jesteś ślepy na fakty
Ty @debial to z faktami masz tyle wspólnego, co dziwka z dziewictwem. O jakich ty faktach pierdolisz? O jakichś wibracjach z kosmosu? O tym że wszechświata śpiewa i że trzeba się do niego odpowiednio dostroić?
A tutaj Carrioner świetnie wyjaśnia jednego zjeba podobnego mentalnie do @debiala (a może to nawet jest @debial? No bo jak się słucha jego pierdolenia to 1:1 jakbyś @debiala tutaj na forum czytał )
PS: Podobno masz mnie w ignorach? Ja to mam wyjebane, bo tylko sam sobie szkodzisz jak mnie ignorujesz zamiast się bronić kiedy cie punktuje, a ja nie zamierzam przestawać w atakowaniu kogoś tylko dlatego że mi dał "ignore" _________________ Stagflacja to połączenie inflacji i hiperinflacji ~ specjalista od ekonomii, filantrop, debil, @one1
Post zebrał 1000 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 16:44, 10 Kwi '20
Temat postu:
Dobra az chyba też cie wrzuce do ignora, bo kretynów i troli internetowych trzeba mieć w ignorach, po co tracić czas na czytanie waszego gówna? Co to ogólnie wnosi? No nic..
Cytat:
sam sobie szkodzisz jak mnie ignorujesz zamiast się bronić kiedy cie punktuje
a po co "się bronić" przed żałosnymi podskokami pajaca, które nazywasz punktowaniem, NIE MA TU ŻADNEJ SZKODY, wyłącznie w twojej megalomańskiej wyobraźni, każdy może naocznie ocenić miałkość i miernotę bijącą z twoich tekstów ...no tylko po co ciągle psuć sobie wzrok twoim kwasem?? _________________ błogosławieni wkurwieni , albowiem oni spokoju doznawać będą
https://suno.com/invite/@solidarni