W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Pytanie o Pierdolnię  
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Odsłon: 1424
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kreatywny

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:04, 06 Lip '11   Temat postu: Pytanie o Pierdolnię Odpowiedz z cytatem

Założyłem tutaj ten temat ze względu na:
Cytat:
Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

żeby nie zginął.

Moje zdanie odnośnie pierdolni jest takie że powinna istnieć żeby każdy miał szanse choć w ograniczonej formie pisać na tym forum.

Propozycja do Bimiego aby dodał przycisk "ignore" również przy gościach tak żeby można poprzez jedno kliknięcie pozbyć się wszystkich postów jak i tematów np takiego innomine...

Do tego mogło by być prowizoryczne logowanie dla gości tak żeby każdy mógł się zalogować i zapisywać swoje ustawienie czyli np na powyższym przykładzie listę ignorowanych użytkowników.

Oczywiście taki innomine będzie mógł dalej obejść to przez zakładanie za każdym nowego konta ale jak będzie miał przy tym więcej pracy to szybciej mu się to znudzi.

I jeszcze jak ktoś wcześniej zauważył "ignorancja to siła" także moim zdaniem im mniej będziemy wchodzić z trolami w dyskusje tym szybciej im się znudzi.

A tak na koniec zastanawia mnie jedno czy ostatnio były poruszane jakieś ciekawe a przede wszystkim nie wygodne dla kogoś tematy?
Bo to co się ostatnio dzieje w pierdolni to moim zdaniem ewidentna próba zniszczenia tego forum czy też zniechęcenia obecnych jak i nowych użytkowników.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
connard

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 17:11, 06 Lip '11   Temat postu: Re: Pytanie o Pierdolnię Odpowiedz z cytatem

Kreatywny napisał:
Bo to co się ostatnio dzieje w pierdolni to moim zdaniem ewidentna próba zniszczenia tego forum czy też zniechęcenia obecnych jak i nowych użytkowników.

Ja to odbieram jako pozytywny bodziec w kierunku prawidłowego rozwoju. Sytuacja w Pierdolni zmusiła mnie do zapoznania się z funkcją, której nie używałem - ustawiłem sobie, aby nie wyświetlały mi się z tematy z Pierdolni i jest ok. Pierdolnia to Pierdolnia - niech się w niej kotłują specjaliści od pierdolenia...
Powrót do góry
Dysputant

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 22:21, 06 Lip '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale to tak jakby w domu, zrobić piwniczkę i pozwolić w niej harcować szczurom i karaluchom -.-
Dla czego ? Żeby też miały gdzie się kurwa mnożyć ?

Szkodniki pierdolone, odciąć. I zablokować pierdolnię...

http://www.pown.it/3385
Powrót do góry
PanDante

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 00:33, 07 Lip '11   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Propozycja do Bimiego aby dodał przycisk "ignore" również przy gościach tak żeby można poprzez jedno kliknięcie pozbyć się wszystkich postów jak i tematów np takiego innomine...

Popieram, dla gości również powinna być taka opcja (o ile się da)

Cytat:
Do tego mogło by być prowizoryczne logowanie dla gości tak żeby każdy mógł się zalogować i zapisywać swoje ustawienie czyli np na powyższym przykładzie listę ignorowanych użytkowników.

Takie logowanie mogłoby bardziej odstraszać ludzi niż ich zachęcać do dyskusji.. chociaż, wielu jest takich którzy chętnie by się przyłączyli do dyskusji za wszelką cenę (wiadomo, biedni desperaci nie mogą się przebić przez sito rekrutacyjne).
Dodatkowo można by dawać takim opcje ignorancji, wtedy pierdolnia (zabrzmi to zabawnie) będzie bardziej uporządkowana Smile
Powrót do góry
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 04:33, 02 Cze '26   Temat postu: Re: Pytanie o Pierdolnię Odpowiedz z cytatem

Kreatywny napisał:
Moje zdanie odnośnie pierdolni jest takie że powinna istnieć żeby każdy miał szanse choć w ograniczonej formie pisać na tym forum.
Mogłoby coś takiego być, ale nie na obecnych zasadach. Podbijam wątek.

stronnik napisał:
Po co jeszcze istnieje pierdolnia ? ....bo jeżeli tylko po to, aby chory psychicznie czub robił burdel z forum, to składam wniosek o definitywne zamknięcie tego działu forum.

Pierdolnia może i miała pewien sens kiedy jeszcze toczyły się tam przynajmniej marginalne dyskusje i trwała wymiana informacji -nawet jeśli były to informacje popierdolone. Ale obecnie z pierdolni nikt już nie korzysta, a to za sprawą jednego chorego czuba, który zasrywa regularnie wszystko i nie przestanie, jak jakaś gówniana maszyna do produkcji sztucznego śniegu - tylko on zamiast śniegu obsypuje forum brązowym gównem. Gówno prószy i pada nieprzerwanie od miesięcy, i będzie dalej padać. I teraz kiedy ktoś nowy trafi na forum -to co widzi kiedy kliknie czerwony przycisk "pokaż wszystkie tematy"?? Widzi że forum jest zalewane lawiną szamba, gówniana powódź stulecia. Moim zdaniem to wygląda obrzydliwie, jasne można powiedzieć że pierdolnię da się ukryć, więc w czym problem. No ale skoro trzeba ją ukrywać, bo jest tylko śmierdzącym śmietnikiem, to pytanie po co w ogóle istnieje? Moim zdaniem w tym stanie nie powinna istnieć, proponuję coś z tym zrobić. Ewentualnie można by wprowadzić jakiś system, w którym każdy nowy temat z pierdolni znika po 24 godzinach jeśli nie uzyska w tym czasie pozytywnej oceny przynajmniej dwóch użytkowników ...może trochę jak pudrowanie trupa ale przynajmniej odsiałoby to masę ścierwa z forum. Aczkolwiek ja głosuję za usunięciem tego działu zupełnie, w obecnej formie jest zbędny, i w sumie nieużywalny.

Trzeba coś zrobić z osobnikiem @michalm - pierdolnia to miał być dział dla wszystkich, tak? Gdzie panuje wolność, może nieco dziki zachód. No okey -ale ten patałach zrobił sobie tutaj jakąś prywatną chlewnię, która cuchnie na mile, i stała się bezużyteczna dla reszty gości -i wystawia przez to wizytówkę całemu forum. Czy jest gdzieś szeryf który przywróciłby porządek i spokój w miasteczku, bo tutaj jedno parszywe, zachlane i zaćpane bydlę, najpewniej chore na umyśle, obrzygało już doszczętnie wszystkie stoły w saloonie - i rzygać nie przestanie.
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 09:58, 02 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

było dać znać wcześniej to bym mu włączył puzle, żeby się aż tak nie produkował.
nie zaglądam do pierdolni to nie wiedziałem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
stronnik

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 10:29, 08 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Problem w ogóle nie został rozwiązany. Poza tym @michalm ma stałe konto i napierdala z tego konta - więc nie wiem czy w ogóle ma jakiekolwiek cyferki do liczenia (?)

Ostatnio doszły mnie też słuchy, że niezrejestrowani użytkownicy nie mogą normalnie korzystać z pierdolni - więc rezygnują z odwiedzania forum w ogóle. Więc albo wyjeb ten dział zupełnie, albo zrób coś aby michalm nie mógł napierdalać. (może zmień nazwę .....bo skoro "pierdolnia" - to właśnie jest do takiego napierdalania?? Think)

@Bimi, powiedz szczerze czy masz ten problem w dupie czy nie. Bo jeżeli masz to w dupie, to po prostu nie zawracaj sobie dupy półśrodkami - bo to i tak w niczym nie pomaga. Powiedz wprost że chlew ci nie przeszkadza, nie masz czasu, nie chce ci się, nie masz do tego głowy.... i okey. Po co się łudzić.
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 02:42, 09 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ma cyferki - i to 20 rzędów, widać lubi liczyć Smile
nie bardzo widzę rozwiązanie, jedynie czekać aż mu się znudzi.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Bimi
Site Admin

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 03:43, 09 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na szybko zrobiłem tak. że jak macie kogoś dodanego do ignorowanych, to w widoku forum nie będą się pokazywały tytuły założonych przez niego tematów.
Powrót do góry
de93ial

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 06:49, 09 Cze '26   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedyś w przeszłości już byli tacy co z Pierdolnią robili to samo. Już ich nie ma.
Wersja PL
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Dyskusje ogólne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: