W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Oszuści 2025   
Znalazłeś na naszym forum temat podobny do tego? Kliknij tutaj!
Ocena:
2 głosy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Odsłon: 335
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:42, 24 Lut '25   Temat postu: Oszuści 2025 Odpowiedz z cytatem

Przedstawiam listę
skurwysynów,
pajaców,
debili,
fałszywych proroków itp.

1. EterTV, skurwiel wieszczy kataklizmy od 2016

2. Jackowski ten skurwiel wieszczy wojnę od 2006 Laughing Laughing Laughing

3. Skwarczyński, stary trup ledwo mówi, ale straszy dalej

4. Joanna rajska, bredzi 3 po 3. Kiedyś ogłosiła się mesjaszem Laughing

5. Piotr Glass - totalny pajac

6. Popko, uzdrowiciel na odległość Laughing Skurwiel w każdy wtorek o 19:00 uzdrawia Laughing

Lista będzie aktualizowana Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 14:48, 24 Lut '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

7. Ten od obserwacji wiatrów też jest nieźle porypany. Od obejrzenia odcinka nie robię nic kurwa tylko obserwuję wiatr Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 15:03, 24 Lut '25   Temat postu: Re: Oszuści 2025 Odpowiedz z cytatem

Elohim napisał:
1. EterTV, skurwiel wieszczy kataklizmy od 2016
Spokojna twoja rozczochrana, kiedyś się doczekasz tongue

p.s. poczytaj sobie komentarze pod tym filmem https://www.youtube.com/watch?v=CIf1TzMpx8I
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 18:54, 24 Lut '25   Temat postu: Re: Oszuści 2025 Odpowiedz z cytatem

Aniołek napisał:
kiedyś się doczekasz tongue

A na co ja niby kurwa pajacu czekam?

Aniołek napisał:
p.s. poczytaj sobie komentarze pod tym filmem

Nieźle cię psycholu popierdoliło, współczuję. Poczytałbym, ale wolę jak czytacz je ty.
Wtedy koło popierdoleńców się zamyka Laughing
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 19:22, 24 Lut '25   Temat postu: Re: Oszuści 2025 Odpowiedz z cytatem

Cytat:

A na co ja niby kurwa pajacu czekam?
Na to, co każdy uczciwy ziomeczek ...

Wiem, nie jest letko, kiedy kolejne terminy nie przynoszą oczekiwanego rezultatu. Ale nosił wilk razy kilka...

Aniołek napisał:
Poczytałbym, ale wolę jak czytasz je ty.
Twoja strata Dancing ..poza tym ja nie muszę czytać - ja je tam ZAMIESZCZAM
Elohim

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:05, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze jest kontynuować listę

8. No kurwa się znalazł ojciec od siedmiu boleści Laughing

9. łysy chuj

10. Tępa dzida ciąg dalszy:

11. Skurwiel nadaje, skurwiel nadaje Very Happy Laughing

12 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

13. i ostani debil do kolekcji Cool
Powrót do góry
p4lm

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:25, 06 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapomniałeś o Atorze, który z pajacem nr.1 robią szopkę pod oglądalność, no i ta jego panika w każdym tytule jakby już się wydarzyło.
Powrót do góry
Aniołek

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 16:39, 29 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Kiedyś wiele lat temu włączałem sobie Atora żeby coś leciało w tle, ale gość zaczął mnie irytować tym że zaczyna gadać i bełkocze przez 50min o czymś co mógłby powiedzieć w 5 min. Nie tworzy ścisłego scenariusza, nie montuje tak żeby wyciąć niepotrzebne momenty, po prostu włącza kamere i bełkocze przez parędziesiąt minut, zacina się, powtarza, raz czy dwa zdarzyło się że zasnął przed kamerą i nawet tego nie wyciął. Idzie po najniższej linii oporu tworząc treści dla fanów teorii spiskowych.

Cytat:
Znacie ten żart " co mówi Ator do żony jak chce skorzystać z toalety?" - " Zaczyna się!"

Jak Ator zbudował IMPERIUM STRACHU

....a propos, podobną metodę psychologiczną stosuje autor "nie wiem ale się dowiem" - już wydał wyrok medyczny no Mariannę Schreiber...oczywiście zabezpieczając się dupochronem, że nie nie jest to diagnoza, a on nie jest dyplomowanym psychologiem. Po czym pół godziny diagnozy i insynuacji Rolling Eyes

Cytat:
Atorowi można trochę zarzucić, ale tak samo tobie. Jesteś manipulatorem, przynajmniej połowę zarzutów które przedstawiłeś można tak samo obrócić w twoją stronę, teraz doszedłem do momentu: ,,przecież w urzędach jest wielu pracowitych uczciwych i dobrych ludzi" XDDD 1:09:00 - 1:10:15 Dobrze mówi że dostaniesz karę i możesz iść siedzieć a ty mówisz że dobrzy i uczciwi ludzie pracują w urzędach XDD przecież to jest memem co tu robisz. Straszysz że Ator straszy XDD Ator widzi wszędzie zło a ty dobro XD Jesteś srogo odklejony albo tylko takiego udajesz myślę ze to drugie. Przez to że jesteś bardzo sprawnym mówcą a materiał jest długi ty używasz mądrych słów powołujesz się na ,,ekspertów". Budujesz sobie poparcie na tym że dużo ludzi zmęczyło się atorem bo nie dali rady psychicznie już tego słuchać. Ale tak samo straszyły i straszą wszystkie media. Na kilku irytujących cechach kogoś bardzo łatwo zbudować sobie poparcie i przestaje być istotne co tak naprawde dalej mówisz. Plebsowi wystarczy że ktoś powiedział to co on sam myśli i nie wyłapie że w dalszej części filmu jest ciągle manipulowany. Mimo że ator ma zrytą czaszkę to ty jesteś większym szkodnikiem. Wyłączam to szambo. Innym też polecam. Nie dajcie się zastraszyć ale też nie wierzcie że przecież w urzędach jest wielu uczciwych i dobrych ludzi jak by to cokolwiek znaczyło XDD

Cytat:
Z całym szacunkiem, analityk PKO BP ma dla mnie podobną wiarygodność w kwestii rynku, co dr Grzesiowski w kwestii wirusologii.

Cytat:
27:00 no i teraz ty kłamiesz. Gp morgan od kwietnia wskazuje wzrost szansy (do 60%) na recesję w USA. A to w efekcie jest to co było w 2008 roku. Twój film koloryzuje i mocno pomija ważne aspekty. Widać nie różnisz się od Atora, tylko druga strona barykady.

Cytat:
Słuchanie Atora jest nieobowiązkowe.
Widać że zlecenie poszło.

Cytat:
"Jak Ator zbudował IMPERIUM STRACHU"
Rzeczywistość: jakiś youtuber po prostu robi filmy dla swojej niszy
Cytat:
Ale na atakowaniu innych YouTuberów jest łatwa kasa Very Happy

Cytat:
Dobra dotarłem do połowy i nie mogę cię słuchać!!! Wybrałeś sobie okrojone tematy i przedstawiasz to tak samo jak on !!! Jeśli gość mówi że to jego opinia to z automatu bierzesz dystans do tego i słuchasz z ciekawości, a gdzie tematy gdzie miał w 100proecntach rację!!?? Analizując wydarzenia, rynek itp.!! Wybrałeś sobie najbardziej paranoiczne tematy i ty tym straszysz!! I bez urazy ale zapędy paranoi masz odziedziczone, co sam potwierdziłeś poniekąd!! Jak można całkowicie sie oddać komuś z yt czy z tv, z polityki itd? Po to każdy ma swoja głowę by SAM SOBIE NADAWAĆ KIERUNEK, wszystko inne jest po prostu dodatkiem SAM STRASZYSZ I próbujesz wywoływać ten sam efekt co każdy na tej platformie. Czyli jak pijawka podłączasz się pod gotowe produkty

Cytat:
film przedstawia Atora jako anty Ukraińca a jak się zna jego filmy to się wie, że ciśnie on ale on działania Rządu Ukraińskiego gdy atakuje on Polskę i UPA a nie zwykłych ludzi z Ukrainy... czego już w filmie nie powiedziano manipulując przekazem.

Cytat:
Sam mam wiele zastrzeżeń do Atora, ale ten materiał jest do bólu tendencyjny. Momentami na siłę chciałeś udowodnić swoją tezę.
Cytat:
Caly ten kanał to jedna wielka tendencyjność. Obejrzyj jeszcze raz np o pssucie, autor to manipulator i najpewniej bardzo dobrze zdaje sobie z tego sprawę. W dodatku pod każdym filmem jest masa prawie identycznych komentarzy popierających narrację, przypadek?

Cytat:
Co chcesz... brak nowych ludzi do obsobaczenia, tematy się kończą , a klikabjty muszą się zgadzać. Domorosły Psudopsycholog od siedmiu boleści się znalazł.

Cytat:
Jakkolwiek zgadzam się z większością tego materiału i Ator rzeczywiście systematycznie odlatywał w coraz dziwniejszą i szkodliwą stronę, tak dwie rzeczy mnie tutaj ukłuły. Pierwsza to wspomnienie o Adolfie Kudlińskim. Niestety, w tym przypadku nie był to clickbait i sugeruję zapoznać się zarówno z tym filmem, jak i treściami samego Adolfa z kilka dni przed śmiercią. Po drugie, zakładam, że nie chcecie uchodzić za fajnopolacki, a za merytoryczny kanał. W takim razie, zanim prześmiejecie kwestię smug kondensacyjnych, zapoznajcie się proszę z zagadnieniem geoinżynierii. Bo niestety w tym miejscu kończą się heheszki i foliowe czapki. Nawet skrajnie anty-spiskowy Chat GPT zapytany o ten temat pisze bardzo ciekawe rzeczy. Zresztą, wystarczy Google. Zgaduję, że ten komentarz może zostać wyśmiany i wrzucony do kategorii "szury i foliarze", jednak mimo wszystko naprawdę proszę was o te kilka minut obiektywnego researchu.

Cytat:
Hipokryta. Mówi o reklamach a sam w ponad godzinnym materiale wstawia 10 przerw reklamowych

Cytat:
Nie tylko z zarazą walczył Ator, ale także z Gzesiowskim. Ten dopiero nas straszył apokalipsą żeby tylko dać się zakłuć. Halo autor? Gdzie materiał o tym?

Cytat:
Mnie to bardzo dziwi, że ten kanał zajmuje się Atorem, a nie takimi ludźmi jak Grzesiowski i spółka,

Cytat:
A wy co robicie wypuszczając taki film?
Nie po to żeby na hejcie, zarabiać na wyświetleniach?
Nie nooo pewnie że nie po to, bo jesteście tacy wspaniali, nic nie robicie dla pieniędzy

Cytat:
Brzmicie jak rządowa propaganda. A lubiłem ten kanał. Słabo

Cytat:
Mam takie pytanie Czysto neutralne jeżeli uważasz że zarabianie na internecie przez Atora jest złe lub nie takie jak TWOJA DEFINICJA To co Ty w ogóle robisz na youtubie?!?

Cytat:
To co robi "niewiem ale sie dowiem" to jest najgorszy syf w internecie... Niby przedstawiają coś obiektywnie, a tak naprawdę zapierdalają na smyczy ludzi z góry i próbują niszczyć innych przez manipulację

Cytat:
O nie, zaczęło się, kanał nie wiem ale się dowiem w kolejnym już filmie od pierwszych sekund nastawia swojego widza negatywnie do kolejnej osoby aby potem łyknęli wszystko. Nie oglądam atora ten człowiek usypia nudnymi materiałami, ale z obiektywnego puktu widzenia wy macie być niby lepsi? Wasze materiały zaczynają się od negatywnego nastawienia widza do tematu aby potem łyknął wszystko. Już widziałem takie scenariusze

Zgadzam się z tymi powyższymi komentarzami, nie lubię takich gładko ułożonych typków. Podczas plandemii zapewne zachowywał "bardzo wyważone stanowisko naukowo posuniętej ostrożności, dmuchania na zimne, przezorności, i zapobiegawczości" Rolling Eyes . Do zsypu z nim.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Multimedia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do: