Niektórzy ludzie DO DZIŚ noszą maseczki, widziałam takich dwóch niedawno. Myślę że masa ludzi uwielbiała kaganiec, bo zakrywała swoją wstrętną mordę. Kolejna grupka posłusznych biorobotów konformistów zasranych bez grama spontaniczności i radości z życia też uwielbiała maseczki a takich ludzi jest spokojnie z 30% mają nawet grupę osobowościową, po prostu tacy się kurwa rodzą. Nie mają holistycznego umysłu, nie potrafią powiązać ze sobą rzeczy, nawet samodzielnie nie myślą, zero jakiejkolwiek spontaniczności w życiu. Rodzą się i umierają jako bioroboty.
Ewidentne uderzenie w Pyszczuchę, zobaczymy czy odpowie, przecież ma czym… robi się ciekawie, ale czy Pyszczucha podejmie grę, czy ucieknie z podkulonym ogonem???
(nie , no kurwa z tego to jestem dumny, to jest bezbłędne! . )
_________________ Fahrenheit 451 - piękna idea! ..pełno jest książek, które ogłupiają! (począwszy od tej najstarszej)
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 03:23, 10 Kwi '25
Temat postu:
chyba się obraziła zasrana suka . Podkuliła ogon i spierdoliła z forum na dobre . _________________ Kobiety mniej gwałcą bo są słabsze fizycznie.
# demokracja to komunizm w powijakach #
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów