W razie awarii sprawdź t.me/prawda2info

Uwaga! Poniższy wątek zostanie usunięty po upływie miesiąca od jego założenia.

Ocena: Brak ocen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Odsłon: 62
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:50, 03 Kwi '25   Temat postu:   Odpowiedz z cytatem

Co jest lepsze w celu przetrwania na ziemi?
Bunkry czy łajba?
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:29, 03 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Arni szpanuje, chyba chce Pyszczusi zaimponować…😍

P.S.
Z Pragi jesteś?
Pyszczusia nie bardzo lubi Pragę, chyba, że pokażesz jej gdzie dobrą wędlinkę można kupić, to może wtedy tak.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:18, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wybaczcie ale nie mam czasu na pierdoły, właśnie ktoś się zgłosił do matmy rozszerzanej i muszę sama powtórzyć sobie.

A tak w ogóle by być szczupłym trzeba się przyzwyczaić do uczucia głodu teraz to prawie nigdy głodna nie chodzę więc nie jestem szczupła, jak chodziłam do podstawówki czy liceum musiałam głodna chodzić i jeść obiad w domu a w szkole co najwyżej kanapka i byłam szczupła. Chyba innej drogi nie ma.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:24, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panocek skąd wiesz że on jest z Wawy ?

No serio nie mam innego pomysła jak niby zejść poniżej 60 kilo w sumie jak nie celowo odczuwając głód i tak mam na to wyjebane i będę 63 kilo ważyć bo nie lubię chodzić głodna. Jak te wychudzone laski w ogóle żyją te z 50 kilo kurwa przecież to nie do przeżycia tak mało jeść i odczuwać ciągle głód, to są zaburzenia odżywiania już nadwaga jest znacznie normalniejsza niż niedowaga. Nie lubić jeść to forma choroby psychicznej jakieś anoreksje i inne.
Powrót do góry
Barnaba
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 19:36, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marylka napisał:
Panocek skąd wiesz że on jest z Wawy ?

.

Nie wiem, domyślam się tylko czytając między wierszami…
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:30, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żryj coś co wyszczupla, na przykład jabłka, marchewki.
Nie żryj czegoś co pogrubia. Na przykład ziemniaki.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:31, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To o to w życiu chodzi tak ? by jeść jak wróbelek być głodnym wstawać o 6 albo wcześniej do jakiejś chujowej roboty być stale zajętym i zmęczonym by nie myśleć jak bardzo cie jebią dookoła na każdym kroku zwłaszcza ci w sejmie, ale zwykli Polacy też potrafią dojebać nawet bardziej. Co było widoczne w czasach pandemii prawdziwa twarz polaczków pierdolonych wyszła jak nie chcieli ludzi bez maseczek wpuścić do autobusu zwykli pasażerowie to kurwa byli nie jakaś eliita, kontrwywiad, politycy czy policja. Zwykli ludzie ssą myślę że nieporównywalnie bardziej nawet od polityków i policji tylko sie kamuflują kurwa.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:37, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Policja ma płacone za bycie kurewstwem prywatnie mogą być nawet normalni cholera ich wie chyba nie każdy to zjeb, ale kto płaci babce na ulicy żeby zwracała uwagę komuś ze chodzi bez maseczki uwaga na świeżym powietrzu kurwa Shocked No kto jest gorszy policja co używa siły bo im każą mają za to płacone czy babcia psycho-sadystka naturalna której nawet kurwa nie płacą no słucham.
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:39, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warzywami możesz zapchać się do syta i nie odczuwać głodu, i nie przytyć.
Weź w końcu jakąś książkę z neta za darmo i poczytaj o jedzeniu, pierdzeniu, zdrowiu.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:45, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ale obczaj że chuj mnie to obchodzi ja teraz mówię o życiu filozoficzne rozkminy kto jest gorszy, bo wszyscy się przypierdalają do polityków ale jakoś nikt do ludzi. A ludzie to kurwy większe nawet niż politycy, taki prawdziwy psychol nawet do polityki się nie pcha, lekki socjopata, pojeb bez empatii owszem skala spierdolenia może 7 na 10 max, ale mocny szur 10 na 10 już nie. Mocny szur to losowy człowiek dobry Polak który walnie komuś młotkiem w ełb bo mu sie nudziło. Codziennie jest masa zabójstw i to nie przez polityków.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 20:52, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sam sobie wpierdalaj marchewkę surowa jest paskudna a nie będę jak jakiś pojeb sobie gotować z rana marchewkę, potem zapakuje do pudełka i będę nosić ze sobą jak jakiś pojeb i tylko to jeść jak będę głodna, Nice try aż tak popaprana nie jestem i nie zamierzam.
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:20, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak coś nie smakuje to dodajesz przyprawy
taka surowa marcheweczka, tarka, imbir, może troszkę cukru i biegasz w lesie/parku jak borsuk
na razie masz mózg do naprawy
https://oshi.ec/jEoj
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:29, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słuchaj mam w dupie twoje wszystkie rady i posty wypierdalaj stąd najlepiej, nigdy nie klikam w twoje linki. Trolluj gdzie indziej ze swoim autystycznym umysłem męskiego zjeba biorobota śmieciu
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:45, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zatwardziała, bardzo zatwardziała
chyba na zejściu po grzybach

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/71778/sztuka-pierdzenia
Pierre-Thomas-Nicolas Hurtaut

„Doprawdy wstyd, Czytelniku, że od kiedy pierdzieć począłeś, nie wiesz nawet, jak to robisz i jak to robić powinieneś. Sprawa ta, analizowana przeze mnie rzetelnie, dotąd zaniedbana była wielce nie dlatego, że niegodna uwagi, ale z powodów innych: zdawało się bowiem, iż żadnej metodzie nie podlega, i nowych w tej materii nie poczyniono odkryć. To błąd. Znacznie bardziej, niż zwykliśmy mniemać, potrzebna jest wiedza, po co pierdzimy. Pryncypia owej sztuki przedkładam przeto zainteresowanym”.
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 21:53, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4806092/.....-zrozumiec
Otoczeni przez idiotów. Jak dogadać się z tymi, których nie możesz zrozumieć

Najpopularniejszy skandynawski poradnik ostatnich lat!
Czy dopadają cię spóźnione pointy w stylu: „Powinienem był mu powiedzieć to i to, wtedy może by zrozumiał"? Czy zdarzyło ci się uczestniczyć w zebraniu, na którym nie byłeś w stanie zrozumieć toku myślenia żadnej osoby? Czy frustruje cię, że nikt nie rozumie twojego jakże klarownego wywodu? Idioci są wszędzie i niestety jakoś musimy z nimi żyć.

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4845907/.....manipuluja
Otoczeni przez psychopatów. Jak rozpracować tych, którzy tobą manipulują

Fenomenalny skandynawski poradnik, który opanował listy bestsellerów.

Wiemy już, jak radzić sobie z idiotami.

Teraz przyszła pora, aby zrobić porządek z psychopatami.

Prawdopodobnie nie raz spotkałeś takiego typka – charyzmatyczny, energiczny, zawsze uprzejmy i pomocny. Mówi to, co chciałbyś właśnie usłyszeć, dzięki czemu czujesz się przy nim doskonale. I nawet jeżeli coś w głowie ci powtarza, że jest w tym nutka fałszu, to i tak w to wierzysz. Jest tak pięknie, że aż psychopatycznie.
Powrót do góry
arnoldarnold
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 22:04, 04 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na otyłość i upośledzenie umysłowe

https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4809173/jod-leczy
Jod leczy

LYNNE FARROW – wykładowca akademicki i dziennikarka. Przez długie lata zmagała się z licznymi dolegliwościami, takimi jak chroniczne zmęczenie, senność, ból głowy, brak koncentracji, torbiele piersi, otyłość. Pomimo wielu badań, lekarze nie mogli odnaleźć przyczyny jej schorzeń. Wreszcie usłyszała diagnozę – rak piersi. Wtedy postanowiła dotrzeć do bibliotek i archiwów w poszukiwaniu zapomnianych, a może celowo porzuconych metod leczenia.

Jej zdumienie z każdym dniem rosło…

• Światowa Organizacja Zdrowia uznaje niedobór jodu

za najłatwiejszą do wyeliminowania przyczynę upośledzeń

umysłowych.
Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:17, 09 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jeszcze tu są moje teksty kloaczko Rolling Eyes

i możesz wykorzystać swoje teksty z archiwum o tu:

https://archive.ph/2gMoF

https://archive.ph/dXwcm

tu spoko tekścik możesz sam siebie wykorzystać do swojej nowej produkcji

stronnik napisał:
Jak ja jej kurwa nawet palcem nie dotknąłem ! tylko dzwoniłem domofonem i na telefon .. Rozumiesz na jakim to jest etapie pokurwienia? A ty mi coś pierdolisz żeby "porozmawiać" .. Skończyło się! A z nią to się w ogóle nie da normalnie rozmawiać - bo wszelkie pretensje jakie mógłbym do niej mieć (czyli na przykład względem wychowania dziecka) odbiera jako personalny atak na swoją osobę - a ja nie mam prawa się odezwać albo czegoś poprawić. Ja po prostu nie mam (nie miałem) nic do powiedzenia, moje zdanie się nie liczy , moje potrzeby przebywania z dzieckiem się nie liczą . NIGDY.

możesz wykorzystać swoje teksty i tak pod eminema coś w tym stylu

Powrót do góry
marylka
Gość
Znajdź posty / tematy

PostWysłany: 12:25, 09 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stronnik napisał:
nie mogłem zatrudnić - bo PSYCHICZNIE CHORA kurwa umysłowa, matka znaczy się dziecka, zerwała ze mną wszelki kontakt po ośmiu latach. Dziecko miało tatę PRZEZ OSIEM LAT - zawsze cieszyło się kiedy mnie widziało, i nagle coś dziwce do łba strzeliło i stwierdziła że nie , jednak nie , lepiej dla dziecka żeby zapomniało o tym że ma tatę!! rozumiesz to?? Więc nie mów mi nic o "męskich predatorach" ty zaburzona jebana dziwko bez sumienia co to se wymyślasz swój świat i różne historyjki - bo nikt, żaden facet nigdy nic złego ci jakoś ściero umysłowa nie zrobił - a ja żeńskie kurestwo umysłowe znam z autopsji. DILUJ.

stronnik napisał:
Oczywiście ta szmata PRZEZ cały czas nastawiała dziecko przeciwko mnie, ciągle się jebana kurew na coś skarżyła - opowiadając dziecku swoje zjebane niestworzone "historyjki" - o tym jaki to tata jest zły, albo był zły, czego nie zrobił, a co zrobił... bo to jedyne co potraficie, wy pierdolone KURWY!!! A mnie traktując jak bezosobowego śmiecia który ma jedynie obowiązek przynosić pieniadze w zębach - i zaraz wypierdalać.

stronnik napisał:
Przecież tu nie chodzi wyłącznie o mnie - jaką trzeba mieć kiłę mózgową żeby dziecku zrobić taką krzywdę hmm? - czyli w sumie zrobić półsierotę - i ponieważ mamusia nie lubi taty - to dziecko też nie ma prawa. Trzeba zniszczyć wieloletnią relację ojciec-dziecko z dnia na dzień!.. był tata - nie ma taty. A uczucia dziecka - nie ważne..! Manipulanctwem da się wmówić/przekonać że tata jest ZŁY. Bo to jeszcze dziecko - łyka wszystko co matka powie. Więc czym to jest?? Bo takie odnosisz wrażenie? A skąd wiesz co czuje? Gówno tam wiesz PIERDOLONA BEZUŻYTECZNA DZIWKO. Niewiele się różnisz psychicznie od tej jebniętej chorej psychicznie mamuśki... Ona też sobie pewnie we łbie roiła że nie może mi dać dziecka na kilka godzin pod opiekę bo pewnie jestem potencjalnym pedofilem . więc domyśl się jak mogę się czuć ty stara kurwo bez sumienia

na pewno coś z tego zrobisz fajnego kloaczkoo
Powrót do góry
emisariusz

Post zebrał 0 sat

PostWysłany: 12:43, 09 Kwi '25   Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie da się idealnie pod eminema bo tam są style a nie artyści, chyba jest opcja wrzucenia jakiegoś audio jako próbki ,ale to trzeba mieć prawa autorskie Confused

No szkoda szkoda... córka miałaby kupę radochy ze mną.. tak jak wcześniej miała. Dziwka matka jej to wszystko odebrała Rolling Eyes
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Prawda2.Info -> Forum -> Pierdolnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach