Ulegać sobie mógł... Ale czy halucynacje wzrokowo-słuchowe z tego powodu też miał , obłudny fałszywiec ??
Powiedzcie mi, jeżeli mieszkacie w jakimś dużym mieście, czy pamiętacie żeby mrówko-karetki jeździły co 40 minut pod waszym domem? (4x częściej anieżeli kiedyś ?)
(no niech wraca - pośmiejemy się z frajera tym razem dla odmiany

)
gdyby chodziło tylko o pandemię można by machnąć ręką... Ale w jaki jeszcze sposób czekańskiemu dupiu zaimponował ten obrzezany testoviron tak bardzo

- to ja do dzisiaj nie wiem
O prostych ludziach pracy wypowiadał się z wyższością per "WIELBŁĄDY Z FABRYKI"

, sra na wszystkich dookoła -bo on ma jakiś pejsaty dupochron (?) - i nie robi mu różnicy czy będzie tu "korea północna z full lokdałnem" .

klaun to mało powiedziane. (chui, może sobie nie pracować, jego sprawa - ale czy naprawdę musi pogardzać tymi którzy jednak muszą pracować?

)
( najpierw wysyła mnie do szpitala żebym w pracy medyka się przekonał na własne oczy jak ludzie padają jak muchy - a na proste pytanie JAK (przecież nikt mnie tam nawet nie wpuści) nie potrafi już odpowiedzieć mądraliński żydek tylko rozpoczyna jakiś przedziwny lans na własny temat

(to był klasyk ,
każdy żydek niedowiarków odsyłał do szpitala , na prace społeczne - to był ich znak rozpoznawczy - klasyk: chwyt na współczucie - po tym poznawałem że taki delikwent jest w majtkach obrzezany bez ściągania , tak jebało czosnkiem z mordy z dupy.)
W zasadzie KAŻDY JEGO POST to podobne gówno - albo jakieś żygi, albo lans , albo koronaświr , na przemian

. Aaaa- aha, już wiem, żyganiem na wszystko i wszystkich dookoła, czekański dupek też to uwielbia robić
Z tego manhatańskiego dałna to był psychicznie upośledzony popierdoleniec , że tylko w kaftan i na saturna