Wysłany: 15:09, 16 Maj '25
Temat postu: Maciak nic nie umie mógł zostać tylko
dezinformatorem, mógł sprzedawać części elektryczne do końca życia albo zostać lepiej płatnym ruskim agentem a co TY byś wybrał mając obie możliwości ? kloaka już wybrał, ale chyba wciąż za słabo płacą w tej Rosji czy na Białorusi typek coś słabo ustawiony jest siedzibę ma dalej w jakimś baraku chyba nie dostał premii w tym roku
lol Maciak szur grozi że ktoś się za nim wstawia i chce pomóc takiego szura to ze świecą szukać .
Przecież Braun nawet mu nie dojebał czy coś a ten z agresją niezły pojeb, doprawdy niezwykle przyjemny człowiek patrzysz i widzisz niezwykła osobowość, charyzmę, ciepło i te wszystkie ludzkie pozytywne cechy. Hehehe gość nienawistnik od którego nawet żonka uciekła dlatego on i kloaczka sie dogadują, tak jak mówię nawet psychol Braun przy nim to ostoja normalności
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:49, 17 Maj '25
Temat postu:
Tu masz wyjaśnienie całego zajścia viewpost.php?p=508702 . Wpisujesz się w nurt typowego lemminga który tyle wie co zje. Ale jakoś mnie to nie dziwi - zawsze prezentowałaś porażkę w myśleniu. Wracaj do stada, tam gdzie się dobrze czujesz _________________ OpenChat
ale przecież ty nic nie wyjaśniłeś w tym poście LOL
Poza tym jesteś żałosnym trolem który zmienia poglądy jak rękawiczki chyba z 4 lata temu czy nawet 3 byłeś za Braunem co nie a teraz to twój największy wróg, bo Maciak tak mówi... żałosne ja byłam zawsze przeciw PIS, mam stałość w poglądach i żadna nowa polityczna marionetka mnie magicznie nie przekona ani nie oczaruje jak ciebie naiwniaku
"Przepraszam, ale mam pytanie do TVN24 - czy to możliwe, żeby pan Maciak mówił prawdę? Bo trudno uwierzyć, by tak „transparentna i apolityczna” stacja przez lata współpracowała z sympatykiem putinowskiej Rosji! No chyba, że był to ukłon stacji w stronę przodków wielu obecnych tvn-owskich celebrytów- dzieci komunistycznych prokuratorów, UB-eków, członków Komunistycznej Partii Polski i PZPR. No to wtedy все ясно"
Wysłany: 17:21, 17 Maj '25
Temat postu:
no i co z tego że pracował dla tvn? Kiedy to było? Co konkretnie zrobił dla tvn? chcę poznać szczegóły, a nie twoje hucpiarskie "aj waj"
_________________ OpenChat
To się jego spytaj przecież to taki czysty i transparenty człowiek to ci zaraz odpowie, zadałeś bezpośrednie pytanie do niego kiedykolwiek ? czy to miłość przez monitor tylko żadnego realnego spotkanka nie było nawet nie zobaczyłeś go na żadnym wiecu pewnie... tylko tak wzdychasz na odległość
Wysłany: 17:32, 17 Maj '25
Temat postu:
Na ale ja się ciebie pytam bo to ty zaczęłłaś o tym mówić.. To jak? mówisz o czymś i nie wiesz o czym? .. LOOL .. Kończę rozmowę z tobą bo jak zwykle nie masz ciekawego do powiedzenia, co mnie zresztą nie dziwi. ŻEGNAM
ale nie obrażaj się ja też jestem dziennikarzem śledczym, TVN zbyt sprytne by jakiekolwiek ślady po Maciaku zostały... wszystkie możliwe linki wyjebane są z googla i innych wyszukiwarek nie będzie można nic znaleźć ale mam coś takiego niuniuś też jest dobre CYTUJĘ:
"Witam,
Zostałem bardzo nieładnie potraktowany przez właściciela tej firmy.
Zakupiłem halogeny do mondeo (prawy i lewy). W serwisie okazało się, po
otwarciu pudełek, że obydwa są prawe. Po próbie zgłoszenia tego faktu z
prośba aby wymienili zostałem wyprowadzony przez ochronę sklepu, bo psułem
opinie o sklepie domagając się wymiany towaru niezgodnego z opisem na
kartoniku. Szczerze odradzam wszystkim zakupy w tamtym miejscu.
Firma:
P.H.U "HERN" Maciej Maciak
Włocławek
ul. Spółdzielcza 10
NIP: 888-101-06-39
REGON: 910035310"
Wysłany: 17:43, 17 Maj '25
Temat postu:
che che , jestś typową przedstawicielką systemowej lemingozy
Łatwo cię rozpracować i tobą manipulować, bo jesteś prosta jak paczka gwoździ. "Młoda, "wykształcona korepetytorka z dużego miasta _________________ OpenChat
"W odzewie na post na mojej grupie odezwało się do mnie kilkanaście osób,
które również czują się oszukane i przyznają, że zostały potraktowane
podobnie do mnie przez pana Macieja Maciaka. Skoro nie jestem jedyny, a
praktyki opisane przeze mnie to normalna rzecz (jak się okazuje) w tej
firmie, to ciekawe dlaczego ta firma jeszcze istnieje i ma klientów (bo
skoro to sklep i istnieje to musi takowych mieć, prawda?)."
a wikipedia podaje Maciej Maciak (...) "Zajął się prowadzeniem własnej działalności gospodarczej, m.in. handlując częściami samochodowymi"
https://pl.wikipedia.org/wiki/Maciej_Maciak
Wysłany: 17:48, 17 Maj '25
Temat postu:
Zawsze znajdzie się jakiś nawiedzony klient ciskający się o byle co. To norma, i każdy w świecie sprzedawców o tym dobrze wie. Ludzie oczekują teraz cudów na kiju a płacić nie ma komu. "książęta saudyjscy". Pogoniłbym takich frajerów bacikiem.
Wysłany: 17:50, 17 Maj '25
Temat postu:
nie wiem jakie rzeczy o mnie znalazłaś na śmietniku idiotko, zresztą pewnie sama je prokurowałaś . NO I CO?? Wielkie halo... Już , skończyłaś? Bo zrobiło się nudno... _________________ OpenChat
Dotacje na rozwój, modernizację i promocję przedsiębiorstw we Włocławku, powiecie włocławskim, aleksandrowskim, lipnowskim i radziejowskim
Nazwa beneficjenta: Przedsiębiorstwo Handlowo -Usługowe HERN Maciej Maciak
Tytuł projektu : Telewizja informacyjna dla Włocławka – CW24 tv
dofinansowanie: 285 496,98
bardzo ciekawe... projekt w ogóle nie powiązany z działalnością statutową firmy ale kasę dostał, reszta ludzi ma jakieś normalne rzeczy jak "Zakup innowacyjnej maszyny poligraficznej" związane z firmą, a tu tak zupełnie z dupy ale kasiora jest
Czyli koleś dostawał dotacje na tworzenie swoich treści ale i tak pewnie nawet wtedy żebrał od innych żeby się dołożyli i podawał numer konta, no taaaak. Uczciwy typ w ogóle nie obślizgły czy coś. Nawet o tobie nie znalazłam negatywnych opinii jak handlowałeś na allegro, on jest gorszy niż ty.
285 496,98 zł nie chodzi piechotą i nie jest na zakup mega drogiego sprzętu tylko bo ja wiem kamery no chyba nie jest tak droga, na paliwo żeby dojechać zrobić wywiad sporo kasy jak dla mnie
No ale co ten koleś też psioczy na Europę, Unię Europejską a zafundowano jego telewizję z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego. Ciągnął kasiorę z koryta, kasa sie skończyła to stwierdził będzie kąsał rękę która go karmiła
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Strona: 1, 2, 3, 4, 5 »
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów