Wysłany: 20:06, 16 Maj '25
Temat postu: Mentzen taki chłopek roztropek
w jego firmie Januszex każe zapierdalać nadgodziny a pensja nieco powyżej minimalnej niby doktor nauk ekonomicznych, ale jak się przyjrzeć widać, że inteligencją to nie grzeszy i to jakiś prosty chłopek roztropek. Nie wywodzi się z żadnej inteligencji skoro głosują na niego jakimś dziwnym trafem patusy i sebiksy. Do tego zwyczajny gówniarz który prowadzi firmę i tyle żadnego obycia politycznego nie z czym do ludzi niech wypierdala.
Już Bosak od niego inteligentniej wygląda Mentzen oczy w pogoni za rozumem trol i gównażeria nie wiem po co pozuje na jakiegoś intelektualnego typa nikogo nie oszuka
Post zebrał 0 sat Podarowałeś sat
Wysłany: 15:50, 17 Maj '25
Temat postu:
Mentzen to inaczej Liput czyli podgrzegacz do wojny albo po prostu Rotschild wstyd że Bosak mu jeszcze 9-tki do skroni nie przyłożył, rozważając moje spowinowacenie z nim oraz moje spowinowacenie z moją matką to mu wolno.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
Wysłany: 15:58, 17 Maj '25
Temat postu:
Tak czy siak nie róbcie sobie nadzieji na przetasowania głosujecie na Trzaskowskiego z racji takiej że nasz Polski mówię to z racji mojej matki sejm i senat są w Koalicji Obywatelskiej to po prostu tyle, na zachodzie Ukrainy są nastroje pro polskie ale na to trzeba czasu to są stabilni kulturalni ludzie a nie motłoch żeby ich siła anektować zresztą na wschodzie Ukrainy tak samo, jeden chuj jak dla mnie ale po prostu lepiej ich do UE i tyle.
_________________ 1638 : DOTA 6x6 TFT, offTFT or VALVE DATA GOES SOLELY FULLY AND ENTIRLY TO SUNDAR PICHAI. | YOU ASKED MY WHATS ON THE G-BOARD I THOUGHT G-LOTTO
a no autystyczny jest no typ jest w chooj dziwny a ja i tak nie interesuje sie polityką rzadko coś oglądam a i tak zauważyłam ze jest dziwny, no to Maciak też ma autyzma
Wysłany: 04:13, 24 Maj '25
Temat postu:
Takiej prostaczce jak ty spodoba się komentarz oświeconego tęczą Napierały
Cytat:
Do tego zwyczajny gówniarz który prowadzi firmę i tyle żadnego obycia politycznego nie z czym do ludzi niech wypierdala.
Typ jest bardziej niebezpieczny niż się wydaje.. zaczynał bodajże jako wielki zwolennik agendy NWO 2030 smart city i całego tego słodkopierdzącego zielonego new deal od Rockefellera, dopiero potem zauważył że to nie chwyta, szukał swojej niszy i zrobił woltę o 180 stopni https://www.facebook.com/slawomirmentzen.....904393611/ .. Mógłbym się założyć że te wszystkiego jego poglądy łącznie ze spierdoleniem kościołkowym to czysty koniunkturalizm. Węszy jak pies za kiełbasą.
jakieś "terminale do ładowonia telefonów chciał wdrażać" WTF ... i tym podobne pierdolnie o niczym, wypłynął na prymitywnym NLP marketingu inżynierii socjotechnicznej. Koleś od razu celował w "wysokie sfery" (wiedział, -cytując za klasykiem - że "będzie prezydentem") ....nie ufam typom, którzy nieba chcą wszystkim przychylać, i życie urządzać na lepsze, żeby tylko się gdzieś wdrapać _________________ A ty obywatelu?- czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy??
Mentzen socjopata i narcyz, ale nie wiem na chuj oficjalnie pierdolić w TV że ma sie autyzma kiedy się go nie ma, niepoważny kutafon jakiś kurwa niedojebany zaprasza sobie Trzaskowskiego na piwko i jeszcze to nagrywa posrany typ. Może to ekstrawertyczny autystyk czyli totalny odlot taki, że WTF ogólnie atencyjna dziwka jak każdy w polityce
a dobra ma sens no jako autystyk nie rozumie norm społecznych i że strzela sobie w stopę zapraszając Trzaskowskiego
można być atencyjną dziwką ekstrawertyczną autystyczną
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz moderować swoich tematów